Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A kreativitás

A jó hír, hogy mindenki kreatív, mivel ez egy eredendő emberi tulajdonság. Te is az vagy, ha hiszed, ha nem… 

A különbség ott kezdődik, hogy van aki altatja magában önbizalomhiány, félelem, a „mit szólnak mások” gondolkodás miatt, van aki pedig letolja ezt az egészet, és tudatosan megéli a saját adottságait.

A kreativitás fogalma nem más, mint a bennünk lévő képességek összevonása egy teremtési folyamattá. Persze ennél bonyolultabb a filozófiai megfogalmazás, de ez a lényege. És erre minden ember képes, mert attól vagyunk emberek, hogy nem az ösztönök vezetnek bennünket az úton, hanem átgondoljuk, megtervezzük, sorba állítjuk a lépéseinket. Ez a folyamat, és a hozzá tartozó bennünk rejlő lehetőségeink használata a kreativitás tárháza. Te mennyit használsz fel önmagadból? Odateszed amit lehet egy-egy helyzetben?

A kreatív energiák a teremtés alapjai, ezért egy jól használt koncentrált energia ki tud húzni bármilyen gondból. Kemény, de a kreativitás lehet sok problémádra a megoldás.

A kérdés tehát nem az, hogy mennyire vagy kreatív, hanem az, hogy a képességeidet, amelyekkel megáldott az élet, mennyire tudod a cél érdekében koncentrálni. Lehet, hogy nincs kézügyességed, nem baj, biztos van elmeügyességed, ami a gondolat, a képzelőerő, a teremtés első lépése. Vagy lelki erőd, ami például a kitartás, amikor úgy érzed minden ellened van, de Te Hiszel és tovább teszed a dolgod. A Hit is kreatív energia. Azt is biztos hallottad már, hogy a gondolat energia. Igen, az, sokkal nagyobb erővel bír, mint egy izomból adott pofon. A fejedben és a lelkedben van a legnagyobb kreativitás. Ami a kezeidből előjön az már a teremtés egy apró mozzanata, hogy nem csak kitalálod, hanem meg is teszed érte, amit kell.
Az érzés, hogy képes vagy rá, azt jelenti, hogy tisztában vagy az adottságaiddal. Amikor pedig ebből kiindulva kitalálod, hogy mit, hogyan, az már egy koncentrált kreatív erő, ha pedig még lépsz is egyet, az a kreativitásod kézzelfoghatósága. Benned életre kelő, gyönyörű gömbbé nővő és kiáradó, csodás alkotó energia.

Ha pedig bármilyen célért elkezded koncentrálni és használni a képességeidet, azaz beindítod a kreatív energiáidat, megtapasztalhatod az Élet egyik legnagyobb tanítását:

Rájössz közben arra, hogy nem a világ forog körülötted, hanem Te forogsz együtt a világgal, és amikor így teszel, akkor boldogabb, teljesebb és békésebb leszel.
Aztán már mást nem is akarsz, csak kreatívan teremteni, áramolni, lubickolni a körülötted lévő óriási energiadömpingben, és egyre többet befogadni, majd kiárasztani. Befogadni… Kiáradni… Ez a kreativitás. Az egó nélküli együttműködés azzal, ami Isten szerint vagy…

Ide illik egy kedvenc idézet Tatiosztól: Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” 
Vagyis amennyit kezdesz Istentől kapott erőiddel, annyira mondhatod magadat kreatívnak. Szóval csak rajtad múlik.

Garbóczi Tünde

 

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

12:12 A Kozmikus Háló - Képesség meditáció 51:00

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS