Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Aktualitások

I Ching üzenetek - 2018.11.13. 2018. November 13. 07:07

  

Előzetesen annyi, hogy ezek nem az asztrológiai okosságaim, vagy jótanácsaim,
hanem a Teremtő, Isten, az égi Gondviselés javaslatai és üzenetei számunkra. A cél minden esetben a könnyebb boldogulás segítése, a teljes boldogság megélése és az élet örömtelibbé és teljesebbé tétele.

Bővebben

2018 november - Disznó hónapja 1. 2018. November 05. 11:05

Sok örömöt tartogató lehetőség, és kevés nyaktörő feladat vár ránk, és minden téren erre az arányra kellene koncentrálni, mert így hoz eredményt. Nem a megfeszített tempó lesz a megoldás, hanem feladaton belül is a lazaság és a könnyedség.

Bővebben

2018 október - Kutya hónapja 1. 2018. Október 05. 08:08

 

2018. október 08-án, hétfőn délután 16:16 órakor veszi át a varázspálcát a harsány Kakastól a szelíd, barátságos és segítőkész Kutya, hogy elvezessen bennünket egy tökéletesen működő, sőt önműködő(!), stabilitást és biztonságot nyújtó, nyugodt állapothoz.

Bővebben

Kínai asztrológia és Sorselemzés tanfolyam 2018 2018. Május 15. 15:25

 

"16 éves tanácsadói munkám tapasztalatait fogod megkapni és megtanulni. Egy olyan tudást és szemléletet szeretnék átadni, amitől a világhoz, az emberekhez, a helyzetekhez való hozzáállásod változik meg, és az életed szép lassan átalakul ott, ahol szükséges, vagy tovább javul ott, ahol már most is boldognak, kiegyensúlyozottnak, teljesnek érzed magad. Kapcsolataid közül eltűnnek azok, akik lehúznak, jönnek azok, akik adnak, töltenek, tanítanak, és változnak veled együtt azok, akik életed meghatározó részei. Könnyebben megérted önmagad, a környezetedben történő dolgokat, ezzel a társaidat, a családodat, a barátaidat. Életfeladatok, karmák, sorsok fognak feltárulni előtted. Mindezek mellett bónuszként lesz egy különleges, értékes és érdekes, tanácsadói segítő hivatásod."

Bővebben

Teremtő erő a Sorsodban - Bőség vagy szükség, jólét vagy szegénység? 2018. Április 19. 08:08

 

Azt tanultam, és ebben is hiszek, hogy mindaz, amire szükségünk van a feladatainkhoz, a kiteljesedésünkhöz, boldogságunkhoz, az minden pillanatban a rendelkezésünkre áll. Sem több, sem kevesebb, pontosan az és annyi, ami és amikor kell. Ha ezt felismerted már, akkor a leggazdagabb ember vagy a világon!

Bővebben

Holdújév - Élet a Holdállások szerint 2018. Február 13. 08:08

A Vízöntő jegyében lévő Újhold kezdi meg azt az évet, amit a keleti kultúrában Holdévnek hívnak. Bölcsen tudják, hogy az emberre a Hold van a legnagyobb hatással, és Ők a naptárjukat is ezen tradíció szerint állítják be. Hiába élünk nyugaton, és használunk egy logikai naptárt, az ösztöneink és a belső ritmusunk ezt nem tudja, és a Hold szerint kap erőre, változik vagy épp gyengül… mint annyi minden ezen a Földön.

Bővebben

2018 - Jang Föld Kutya éve legfontosabb feladatai - Előadás hozzáférési linkek 2018. Január 22. 08:08

 

2018. február 04.-én hajnalban, 5 óra 30 perckor a kínai őselemnaptár szerint átlépünk a Jin Tűz - Kakas évéből a békésebb, kiszámíthatóbb, kiegyensúlyozott, nagy sikereket és elégedettséget ígérő Jang Föld - Kutya évébe.

Pár fontos dolog az évről előzetesen…

Bővebben

2018 - Jang Föld Kutya éve 2. 2018. Január 17. 08:08

Az asztrológiáról és egy fontos feladatról olvashatsz ebben a cikkben, amivel mindenki találkozik valamilyen szinten a következő időszakban.
"És ahogy az Ember hordozza a saját Sorsát, úgy a most érkező Jang Föld minőségű Kutya is hozza magával a feladatokat és nyomja le a torkunkon. Kinek ízlik, kinek megakad, ki lenyeli…"

Bővebben

Advent Angyalai 2017. November 20. 07:07

"Az Angyalokban való Hit nem más, mint egységben és szeretetben lenni és tenni Istennel.

Kérdezz meg egy gyermeket, hogy lát-e Angyalokat?
Vannak-e csodás színek a plafonon, villogó fények a sarkokban, vagy a szabad égen?
Mikor csak úgy elmosolyodik, kérdezd meg, hogy melyik Angyal simította végig az arcát?
Mikor megszólal a semmihez kérdezés nélkül, vajon kihez beszél?
Lehet Bennük hinni, nem hinni, attól még valami van a levegőben."

Bővebben

Egészség és betegség a Sorsodban 2017. November 13. 05:05

 

 "A mai világban nagyon nehéz egy olyan egyensúlyt, harmóniát és életformát kialakítani, ami az egyén szempontjait (adottságok, környezet, lehetőségek) előtérbe helyezve megad mindent, ami az egészséghez szükséges. Ráadásul tovább nehezíti, hogy ezt hozni kell testi, lelki, szellemi szinten, csak úgy beszélhetünk teljességről, egészségről..."

Bővebben