Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Aktualitások

A Majom hónap végén, de még a Kakas hetek előtt… 2018. Szeptember 03. 08:08

..."Ha az elmúlt pár hétben - a Majom idejében - nem tettél semmit, akkor valószínű, hogy kicsit görcsösebben, feszültebben és frusztráltabban érzed magad, mint pár hete. Hiába vártál a banánra, hátha valaki a kezedbe adja, megpucolva, pont olyan keményen-puhán-sárgán-barnán, ahogy szereted… sok volt az elvárás, kevés a cselekvés, és magától nem történt semmi.

Ha ez igaz rád, akkor számodra lenne egy javaslatom..." 

Bővebben

Majom hónapja 2. - Történetek az életedből 2018. Augusztus 16. 07:07

„Minden változik, nincs állandó, az élet folytonos mozgásban létezik.”

Ez egy nagyon jó hír, mert, ha remegett is a térded, de tetted a dolgod, amikor arról volt szó, hogy na most kell jobbra, vagy balra indulnod...

Bővebben

2018 augusztus - Majom hónapja 1. 2018. Július 30. 12:12

 

Augusztus 7-én nyári időszámítás szerint 22:32-kor érkezik meg nagy csinnadrattával az élénk, akaratos és minden áron érvényesülni vágyó Majom hónapja.

Bővebben

Kecske hónap 10 milliószoros napja - A passzív teremtő erő 2018. Július 12. 11:11

 

A Kecske hónapja pont ezt a passzív erőt jelképezi, amely a háttérből észrevétlenül döntéseket hoz, elrendez és egységesít. Még az is lehet, hogy tudtán kívül, mert dehogy akar Ő bármibe is beleavatkozni, neki pont jó, úgy, ahogy van…
Pontosan ebben rejlik az ereje, és épp ezért kérdezik Őt!

Bővebben

Boszorkány Ünnep a nyári Napfordulón - Egy kis varázslás 2018. Június 19. 08:08

 

A Nap eléri a földi égbolt legmagasabb pontját, és a legerősebb és legragyogóbb fényét szórja ránk. Óriási tűz energia, melyet ezen az ünnepen alázattal, tisztelettel, köszönettel felhasználhatunk boldogságunkra. Ez a varázslás. Nem hókuszpókusz, hanem a természet erejével, az Univerzum törvényeivel és az őselemekkel való teljes azonosulás és együttműködés.

Bővebben

2018. június - Ló hónapja 1. 2018. Május 29. 07:07

Hamarosan itt lesz egy igen erőteljes, ebben az évben nagy feladatot és hatalamat kapott Zodiákus, aki hosszú távra igyekszik rendet tenni egy mindannyiunk számára fontos életterületen: a kapcsolatainkban.

Bővebben

Kínai asztrológia és Sorselemzés tanfolyam 2018 2018. Május 15. 15:25

 

"16 éves tanácsadói munkám tapasztalatait fogod megkapni és megtanulni. Egy olyan tudást és szemléletet szeretnék átadni, amitől a világhoz, az emberekhez, a helyzetekhez való hozzáállásod változik meg, és az életed szép lassan átalakul ott, ahol szükséges, vagy tovább javul ott, ahol már most is boldognak, kiegyensúlyozottnak, teljesnek érzed magad. Kapcsolataid közül eltűnnek azok, akik lehúznak, jönnek azok, akik adnak, töltenek, tanítanak, és változnak veled együtt azok, akik életed meghatározó részei. Könnyebben megérted önmagad, a környezetedben történő dolgokat, ezzel a társaidat, a családodat, a barátaidat. Életfeladatok, karmák, sorsok fognak feltárulni előtted. Mindezek mellett bónuszként lesz egy különleges, értékes és érdekes, tanácsadói segítő hivatásod."

Bővebben

2018 május - Kígyó hónapja 1. rész 2018. Május 02. 07:07

"A Halál és a Halál Angyal hónapja – Lezárás, a nagy változás és a váltások segítője… legfőképp ott, ahol a régi haldoklik, vagy már meg is halt. Kényes téma és bizony fájhat is, de nézzük..."

Bővebben

Teremtő erő a Sorsodban - Bőség vagy szükség, jólét vagy szegénység? 2018. Április 19. 08:08

 

Azt tanultam, és ebben is hiszek, hogy mindaz, amire szükségünk van a feladatainkhoz, a kiteljesedésünkhöz, boldogságunkhoz, az minden pillanatban a rendelkezésünkre áll. Sem több, sem kevesebb, pontosan az és annyi, ami és amikor kell. Ha ezt felismerted már, akkor a leggazdagabb ember vagy a világon!

Bővebben

Tűz Sárkány hónapja 2. - Amikor a fejedre nőnek... 2018. Április 13. 05:15

"...Szóval, próbáld ki, hogy hagyd a logikát, az ész érveket, az ítéletet, ne keress bizonyságokat. Most fejed hull, ha kő agy vagy. Vagyis lehet, hogy a káoszod felszámolása agyad pihentetésében rejlik. Persze lehet más ez a Te életedben... csak ki kellene lépned a sajnálkozásból, panaszkodásból, önpusztításból és pontosan tudni fogod, hogyan kapod vissza a Hírnők szerepét..."

Bővebben