Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

10 milliószoros nap és májusi Telihold egy időben 2019. Május 15. 09:13


Kedves Földi Angyalolvasó!

Ez az írás most - a hozzá tartozó meditáció meghívója mellett - egy kis szellemi és lelki táplálék, nem asztrológia. Ha érdekel a teremtés, Isten áldásának befogadása, vagy nyitott vagy a spirituális dolgok előtt, remélem tudsz belőle meríteni. Ha nem, akkor ezt most dobd el, jön majd a következő asztrológiai írás hamarosan. 

Ebben az évben május 18-ra esik a második 10 milliószoros nap, amikor minden jó cselekedet, tiszta szándék és teremtő energia megsokszorozódik a kiáradásban. Az "ahogy bent, úgy kint" Törvénye alapján, amit kiküldesz a környezetbe, az megkeresi a vele egy hullámon lévő hasonlókat, majd felveszi a mások által küldött jóakaratot, teremtést, segítő energiákat... és így felspanolva, hatalmas - 10 milliószoros - erővel tér vissza az életünkbe. Össze is foglaltam ezeknek a napoknak a lényegét, hogy mit kellene tenni, mire figyelni, hogyan teremteni a saját boldogságunkat. Először önzetlenül és feltételek nélkül adni, nem tenni semmi többet, nem elvárni, sőt! nem kérni, csak ennek a tiszta adásnak a megsokszorozódott eredményet be és visszafogadni az életünkbe...

Amihez igazítják ezt a második 10 milliós napot, az a sokat emlegetett májusi Telihold, ami minden szellemi, lelki, spirituális utat követő Földi Angyalnak az év egyik legjelentősebb spirituális napja kellene, hogy legyen... Persze mindenkinek másképp, hisz nincs egy dogma, előírás, vagy kötelező rítus. Ebben az útban vagy szellemiségben szabad akarat van, a lényege a lényegre való hangolódás, és a földi, testi, fizikai dolgokon túli lehetőségek elfogadása: keresés és azonosulás... Mindenki másképp éli meg a saját szellemi energiáit, és mindenkinek más a lényeg. "Nem az a fontos, hogy hogyan csinálod, hanem, hogy azt csináld, ami fontos! Ráadásul Te döntheted el, hogy neked mi a fontos! Ha pedig meg van, akkor csináld! A többi nem fontos!

A májusi Teliholdról nagyon sok feljegyzés készült kivétel nélkül minden vallási és/vagy szellemi irány foglalkozik vele. A misztérium szerint ilyenkor minden, a Földön valaha élt, vagy az Égből munkálkodó Mester, Tanító, Szellemi Vezető, Angyal, Arkhé, Avatár összegyűlik, koncentrálja a saját energiáit, majd összehangolódnak, és kiontják ezt az egész csomagot ránk, Földi Angyalokra. Pontosabban - a szabad akarat törvénye értelmében - azokra, akik rájuk hangolódnak ebben az időben, és ezzel engedélyt adnak minderre. Vagyis aki nyitott a befogadásukra, és kér az kap. Megszórják egy olyan áldással, ami kitart egész évre, a következő májusi Teliholdig. Aztán eljönnek együtt újra....

Aki elfordul tőlük, nem hisz Bennük, vagy még nem nyílt meg a szíve egy magasabb intelligencia előtt, azt az embert egy kicsit fel, vagy megbiszkálják. Nem annyira, hogy fájjon, de érezhető legyen, hogy van itt más is, ami intézkedik, nem csak az akarata, az egoizmusa, és a törtetése. Kiabálnak neki jeleken keresztül: Nem rajtad múlik minden! Olyan, mint mikor kellemetlen fejfájás van, de még annyira nem az, hogy gyögyszert kelljen bevenni... Csak csiklandoznak, nem szúrnak. Türelmesen várnak, mert tudják, hogy előbb utóbb mindenki megnyílik az Ég előtt, legfeljebb kell hozzá egy-két földi trauma, vagy akár meg kell hozzá halni, hogy átélje azt a békét, boldogságot és a végtelen áldást, amit Tőlük kapunk.  

Na, de mi van azokkal, akik kérnének belőle, de nem tudnak róla? Van több lehetőség is: az egyik ha szólsz nekik, hogy most egy kicsit próbáljanak meg jobban befelé figyelni. A jó gondolatokra és a kellemes érzésekre. Ezekre figyeljenek és ezeket erősítsék magukban. Ha ez meg van, akkor ha tehetik ezen a napon, csak olyan dolgot végezzenek, amelyek jó érzéssel töltik el őket, és így a cselekedeteiket már tökéletes teremtésre használják, és minden ami kiárad belőlük azt a jó gondolat és a jó érzés hatja át. A másik, ami a nyitott, de még nem tapasztalt embernek ad ez az energia, azok a minden pillanatban jelenlévő "megvilágosodás", jelzések, látomások, intuíciók. Ezek a tudatossággal élőknél ezen a napon szintén 10 milliószoros energiával jelentkezik. Vagyis aki akarja, de nem tudja, az ösztönből hangolódik! És ez a legnagyobb áldás ebben. Mert aki konkrétan nem elutasító, annak akkor is ott van ez a Csoda, ha nem tud róla. 

Te pedig, aki ezt olvasod, nem hogy a legnagyobb áldásban részesülsz, de még igazíthatod is az életedet tudatosan, hogy ez az Égi erő, hol fejtse ki a legnagyobb hatását. 

2002 januárjában kezdődött életem legnehezebb időszaka, testi, lelki, szellemi traumák sorozata. Pár hónap alatt szembenéztem a halállal, megéltem a vesztést, azt az igazit, ami után nincs újrakezdés, nincs semmi, csak az űr és üresség...

2003 őszén a pokol alatt 3 emelettel kezdtem el keresni valamit, mert rájöttem, hogy az anyag, az egó és az akarat csak eszköz lehet ahhoz, hogy másoknak többet adhassunk. Ezt mind nem magunk miatt kaptuk, hanem, hogy másokért eldobjuk.

2004 májusában találtam rá arra a meditációra, amit azóta minden évben a májusi Teliholdkor gyakorlok és 2007 óta másoknak is megtartok. Addig csak kerestem, de amikor először elvégeztem ezt a meditációt, akkor lettem megmentve ezen az áldáson keresztül... 

Erre a meditációra hívlak az otthonomba, most szombaton, május 18-án, 17:00 órakor. Pontos címet írom a jelentkezőknek a visszaigazoló válaszlevélben. 

Ha szeretnél részt venni rajta, kérek jelezd felém, mert csak 12 hely van, és hamar be fog telni.

Ha idő, vagy távolság miatt nem tudsz eljönni, számodra is kitaláltam valamit: Készítek egy meditációt előre, amit ha megrendelsz, pénteken délután elküldök számodra, hogy szombat reggel ezzel tudd indítani a napodat. 
Ennek a lehetősége szombat estig fog élni és ide kattintva találod a megrendelő linket. 

Fontos! Mind a két mód díjazása felajánlás jellegű, ami azt jelenti, hogy annyit adsz, küldesz amennyit ér neked, amennyit szeretnél, vagy amennyit módodban áll. 

Várom szeretettel a jelentkezésedet mindegyik formában... a személyes részvételnél kell csak sietni, mert a helyek gyorsan elfogynak. 

Áldott májusi Teliholdat, hónapot és évet!

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS