Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 augusztus - Majom hónapja 1. 2018. Július 30. 12:12

 

Az akarat észrevétlen érvényesítése

Augusztus 7-én nyári időszámítás szerint 22:32-kor érkezik meg nagy csinnadrattával az élénk, akaratos és minden áron érvényesülni vágyó Majom hónapja.

Unod már folyóügyeid körül a nyári pangást? Bosszankodsz a viharok miatt, melyek kicsit lelassítják a napokat, átírják a terveidet és visszavonulásra késztetnek? Agymenést kapsz emberektől, akik nem törődnek a megállapodásokkal, a terveiddel és keresztül húzzák számításaidat? Egyszerűen nem érted, hogy mi van már? Miért nem jön össze a nap végére, amit reggel elterveztél? Sőt, már örülnél a felének, de jó, ha 10-ből 1-2 sikerül… Nos ez a méla-málé Kecske, ami még itt legelészik békésen a zöld gyepen, de a közeli fán már ott csimpaszkodik egy vicsorgó Majom, aki alig várja, hogy felforgasson mindent. Kérdés nélkül, ami neki tetszik, lehetőleg minél nagyobb kárt és bosszúságot okozva a környezetének. Lesz az a nap augusztusban, amikor hálával gondolsz vissza arra az időre, amikor nem történt semmi. De a lényeg, hogy bármi változik is körülötted, akkor is, ha majd belehalsz, érted lesz! Ezt ne feledd!

És ezzel össze is foglaltam a hónap energiáit.

Az, hogy Te mire számíthatsz, a jelenlegi helyzetedtől függ. Segítségként most nézzünk két fontos asztrológiai tanácsot. Még ezen a héten jó lenne az elsővel valamennyit foglalkozni, mert amikor a Majom ideér és a hónapban ráharap, akkor már sok mindent nem tudsz tenni, csak megadod magad a pusztításának. Ebben az évben ez a Majom nem kegyelmez, vagyis nem tud kegyelmezni, mert pont azért jön a maga minőségében, hogy visszahozzon a magányos haldoklásból azért, hogy Ő végezzen veled. Vág, szúr, döf, ölni fog. Hívhatod nyugodtan Halálnak! Viszont mivel a Sorsról beszélünk, kegyes halál lesz, szükséges - még ha nem is úgy érzed -, valaminek a következménye, vége, másnak pedig a születése és kezdete. De nézzük a két okosságot…

 

A legfontosabb tanács:

Ez a hónap a legjobb arra, hogy felszámoljuk a kellemetlen dolgokat magunk mögött és végleg megszabaduljunk a szorításaiktól.

Vedd elő a nem akarom látni, tudni, észrevenni ügyeidet, azokat, amelyek nyomasztanak. Tudsz róluk, hisz te csináltad, terved is van a felszámolásukra, csak nem teszel semmit. Lépj egyet még augusztus 7-ig, utána a Majom segít neked végezni velük, éles kardját erre használja. Nem kell nagyot, csak egy icipicit lépni valamerre… Ha nem teszel semmit, akkor téged fog bökdösni, súlyos sebeket ejtve rajtad, ráadásul még súlyosabbá téve a helyzetet is.
Le az eddigi halogatásokkal, főleg azzal, ami gátol a kiegyensúlyozott életben. Neked mi ez? Lyukas fog, szúró szív, vérnyomás, belek, gyomor, puffadás? Ha csak az egészséget vizsgáljuk… Pletykafészek kollégák, gonoszkodó ismerősök, hideg-rideg párkapcsolat? Elmulasztott, elszalasztott, félretett vágyak? Elő velük és lépj egyet hol értük, hol ellenük.

Gondolkozz el egy kicsit mielőtt tovább olvasnál, és írd le egy lapra az életedet nyomasztó helyzeteket, majd rakd félre egy időre. Jönni fog egy ötlet, érzés, gondolat, amely megmutatja a kivezető utat. Vigyázat! Tiszta és új fej kell hozzá, ezért pihentesd, mert ahogy most áll az agyad, az vezetett idáig.
Azért kell leírni, hogy kikerüljön belőled, ez egy tisztító, felhozó és oldó rítus, ami más energiákat fog megmozdítani. Ha jobban tetszik a papíron lesz a bal agyféltekéd, és végre elő tud jönni a jobb oldalad is.

 

Ne feledd! És egyben a következő, második tanács: Egyszerre egy lépés! Ne akard tudni az utat végig, mert azt bebukod!

Fontos a Fém Majom idején: Nem tudhatsz mindent, ehhez igazodj, viszont azt a keveset, amit tudhatsz, az úgy is lesz. Ha szükséged van tervezésre, tedd meg, de a GPS óta van egy közhasznú mondat: „Újra tervezés”. A hónap egyik iránymutató beszólása.
Úgy tervezz, hogy minden pillanatban tudj ezen változtatni különösebb megerőltetés nélkül. Nem kell B terv, nem az a megoldás, mert azt is dobhatod a kukába. Az kell, hogy tudd a következő tennivalót, aztán amikor azzal meg vagy, az eredménye fogja megmutatni az azt követő lépésedet. Embernek nem könnyű ezt véghez vinni, főleg annak, aki mindent a kezében akar tartani, de ha így teszel, többet viszel majd véghez a következő hetekben, mint amennyit elterveztél. Ugyanis itt jön be az akarat kérdése. Ha a Majom azt látja, hogy te vagy az akaratosabb, és ragaszkodsz ehhez, hozza a bökőt és belevágja egyenesen az egódba. Csak azért is…

 

Egy tökéletes Majom hozzáállás így hangzik: „Akarj csak, akkor nem akarhatsz, mert én mást akarok, vagyis ellened akarok. Ha nem akarsz, szabad lesz az út előtted, mert az lesz a legjobb, ahogy én akarom neked, vagyis érted akarok.”

Ennyi fért az első részbe, folytatás következik, mert ebben a hónapban sok a dolog, vége a pihenésnek, a Kecske lassan lelegelte a csendesség tartományát.

Ha kíváncsi vagy a saját elemzésedre ebben a hónapban, a mindennemű tennivalódra, ami kiemelkedik, előnyt élvez és nem fog békén hagyni, akkor itt a lehetőség, máris rendelhető a személyes hónap elemzés ide kattintva ezen a linken.

Ahogy elnézem ezt az édes kis akaratos Majmot, mindenkinek lesz bőven feladata. Ezzel az elemzéssel már a hónap kezdete előtt megtudhatod, mi az, ami itt várakozik, számodra érkezik.

Egy kis előre tekintés a programok között:
Az év legerőteljesebb hónapjait nyitja meg a Majom. Persze fontos volt az eddigi is ami történt, de ami jön, és ahogy cselekszel, éveket határozhat meg az életedben. Céltudatos emberek előnyben!
Ennek örömére és segítésére előadást tartok Budapesten 2018. szeptember 7-én, 18:00 órakor. Több infó később, csak ha érdekel, írd fel ezt a dátumot a naptáradba.

Köszönöm szépen a figyelmedet, az idődet, a türelmedet!
Aktív, dolgos, békés Majom hónapot kívánok!

Garbóczi Tünde

 

 

 

Vissza az előző oldalra