Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 december - Patkány hónapja 2. 2018. December 14. 12:12

A múlt jutalmának és a jövő sikereinek ára - Mit főztünk eddig? És hogy fog ízleni? Kiderül...

Az előző írásban olvashattál arról, hogy ez a hónap (és a következő is) a jutalmazás időszaka. Az egész éves munka sikereinek learatása és a jövő teremtésének előkészítése a legfőbb dolgunk. Ez az időszak egy fontos eredményhirdetés. Hurrá! Ha teljes figyelmeddel odatetted magad a mezőre, most csupa fény, pompa és virág lesz minden. Várt és még több nem várt áldás érkezik. Viszont ha halogadtál, elszalasztottál és lustálkodtál, vagy nem vetted komolyan a 2018-as Kutya Király kihirdetett kérését, jöhetnek kicsit kellemetlenebb tanító helyzetek. Az éves feladatokat és az erről szóló írást ide kattintva találod. Javaslom, hogy járj utána, mert ha úgy érzed, hogy nem felfelé, hanem a mélybe tartasz, még mindig rengeteget tehetsz az irányváltásért. 
Fontos! Az érzésekre figyelj, az legyen a mérce, ne a káosz, ami még mindig uralkodhat körülötted. 
A kérdés, hogy szerek nélkül is mosolyogsz-e a bolondokházában?  

Ha pedig már kiléptél az intézetből, megtetted, amit lehet, és a csillagok húznak magukhoz, akkor nézzük, hogy mivel lehetne még fokozni az áldott aranyesőt.

Mielőtt dörzsölgetnéd és tartanád a markodat, hogy még többet bezsebelj a csingilingiből, szeretném elmondani, hogy amiről szó van, az elsősorban egy bőség, gazdagság, jólétérzés, és nem a banktól jött egyenlegértesítő hangja. Persze az is egy megnyugtató szonáta, és jó is hallani, de az igazi eredmény most a saját belső bőséged, azon belül pedig az egészséges önbizalmad növekedése. Tudni, érezni és megélni, hogy mi mindenre vagy képes! Adottság, tehetség, kitartás, erő és a többi erényed számbavétele és használata.

Ha megtetted, amit lehetett az évben az aktuális feladatok közül (lásd ismét az előző írást), akkor sokkal jobban mehet a szekér, mint egy éve, de ez csak következménye és nem oka a biztonságod érzésének!

És itt a lényeg, amit ez a hónap még be fog hajtani rajtunk! Minél biztosabb vagy önmagadban (önbizalom), ezt fogja a körülmény (anyagi helyzet) visszatükrözni. A Patkány és a soron következő Bivaly hónap nem adja ingyen és akárkinek a bőséget. Most az ára, hogy ne attól legyél biztonságban, hogy megkapod a fizetésedet és növelheted a birtoklott tárgyaid súlyát, hanem attól tudsz valóban stabil lenni, hogy bármilyen nagy a gáz, belül érzed, hogy minden rendben, tudod, hogy képes vagy, meg is teszed azt, amit lehet, és ezzel ki is hoztad a maximumot az életedből. Ezt fogja díjazni a Sorsod, vagyis jelenleg a Patkány-Bivaly időszak hatása rá... Folytatjuk...

A teljes cikk egyben hírlevélolvasóknak hozzáférhető, itt részleteiben, feldarabolva tesszük közzé. Ha legközelebb szeretnéd a hónap hatásait egyben megismerni, iratkozz fel a bal oldalon a hírlevelekre.

Aktuális hasznosságok a boltból:

Asztrológiát ajándékba - kattints és nézd meg, a csecsebecsén túl mi mindent lehet adni a szeretteidnek...

Patkány hónap egyéni elemzés hanganyagban - Még csak 5 nap telt el a hónapból, de ha már kihúzta nálad a gyufát, elmondom a lehetőségeidet...

Patkány hónap egyéni elemzés élőben 30 percben - Ha van konkrét helyzet, amire szeretnél rákérdezni, mert életbevágó, vagy amúgy minden érdekel és kérdeznél mást is... 

Köszönettel és hálával:

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

Vissza az előző oldalra