Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 - Jang Föld Kutya éve legfontosabb feladatai - Előadás hozzáférési linkek 2018. Január 22. 08:08

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

2018. február 04.-én hajnalban, 5 óra 30 perckor a kínai őselemnaptár szerint átlépünk a Jin Tűz - Kakas évéből a békésebb, kiszámíthatóbb, kiegyensúlyozott, nagy sikereket és elégedettséget ígérő Jang Föld - Kutya évébe.

A 2018 január 20-i előadás hanganyaga már hozzáférhető ezen a linken. Erről is találsz infókat ebben a cikkben, de nézzük a lényeget: 

Pár fontos dolog az évről…

A Kutya mindig nagyon építő energiákat hordoz magával, így a teremtés szinte kötelező lesz ebben az évben. Viszont nem mindegy, hogy mit, mikor és hogyan. Nagyon erős Föld energiák lesznek, és amit 2018-ben elindítasz, létrehozol, teszel, az jó sokáig hatással lesz az életedre. Gyökeret ver, de rendesen. Úgyhogy csak óvatosan a vágyakkal, most többször át kell gondolni, hogy valóban szükséged van-e arra, amit szeretnél, mert a Kutya megadja, segít, de bebetonozza az életedet, ha nem figyelsz. Ezért jöjjön mindjárt az első feladata az évnek, ami a felelősség, az ok-okozat törvényének megértése, elfogadása és alkalmazása. Mindennek ára lesz, és most nem a cél lesz a fontos, mert az ilyen erős támogató energiákkal könnyedén fog menni, hanem az lesz a lényeg, hogy a fizetségre hajlandó vagy-e. Lehet előtte, utána, közben megadni a módját, csak tudd, hogy a Sors behajtja rajtad nagyon hamar…

 

Rengeteg lehetőséget, energiát, helyzetet kapsz segítségként, hogy cselekedhess. Mondhatsz majd nemet, de nem érdemes, mert egy kis odafigyeléssel és önmagad legyőzésével eddig beteljesületlen vágyak indulhatnak a megvalósulás felé. Csak figyelni kell a fent említett vállalásra, és arra, hogy mit mikor, hogyan csinálj. Ebben is bőséges segítséget kapsz, mert a Kutya az egyik legnagyobb intuitív energia a kínai asztrológiában. És ez lesz a sorrendben a következő kiemelkedő dolog… Használd a belső útmutatódat, intuíciódat, megérzéseidet, mert mindig szólni fog, csak az lesz a kérdés, hogy a kőagyaddal ellene mész, vagy hittel megadod önmagad neki. Ha meghallod önmagad, akkor sok kérdésedre megérkezhet a válasz, és talán ezért is lesz békésebb az év, mert lelked mélyén megjelenik a hit, ami a valódi stabilitást, biztonságérzetet és nyugalmat erősít benned. Ezért ami jön, vagy amit érzel, hogy tenned kellene azt most egy „belső segítő” is visszaigazolja, csak hinned kell egy olyan megoldásban, amit nem aggyal találsz ki, hanem a belső érzékeiden keresztül egyszerűen csak tudod, hogy az úgy lesz jó.   

Ez a segítség, ami érkezik a megérzéseid által - bár nem mindig annak tűnik -, szükséges lesz. Előfordulhat, hogy vitatkozol a jelekkel, talán azért, mert nem tetszik, vagy elnyomod a konok agyaddal, mert nem hiszed, hogy Te képes vagy belülről szólni önmagadhoz… És ez nem hókuszpókusz, vagy mágia, nincs benne semmi extrém képesség. Van egy tiszta tudat, ahol ott van minden válasz, ami az életedben szükséges, ez szennyektől mentes, és próbál a helyes útra terelni az érzékeiden keresztül. És a hatodik érzék is egy érzék…

Egyetlen dolgod van vele, megengedni, hogy segítsen. Szívás, mert először elképzelni sem tudod majd, hogy így is jó lehet, a változásra váró dolgok még nagyobb felfordulást okoznak, de csak azért, hogy állj fel a fotelból, és csináld. Ez lehet a bukta, mert fel kell kelni és lépni. A Kutya erre hozza meg a lehetőségeket, de tenni Neked kell, hisz a szabad akarat világában élünk.

Még két fontos dolgot szeretnék most kiemelni. Föld energia érkezik, ahol a fizikai valóságunkat éljük. Mi más lehetne az egyik kiemelt téma, mint azok a dolgok, tárgyak, szükségletek, amik körülöttünk vannak.
A Kutya pénz, bőség és jólét Zodiákus. 4 van belőlük, de köztük Ő a legstabilabb. Fontos lesz ez az életterület a munkával együtt. A pénz és a bőség mint eredmény fog jelen lenni, tehát sok lehetőség, megoldás és biztonság érkezik, de nem magától… itt szintén rád lesz szükség, a Kutya csak az orrod elé rakja… elvenni és árat fizetni a Te dolgod lesz. Egyet tudok, ha elkötelezed magad menni fog! Több, mint eddig.

Következő fontos téma – ha nem a legfontosabb – az egészség! A Föld és a Kutya együtt a fizikai testedet is szimbolizálja, és az év hozhat bőven Sors által rád mért feladatokat…de erről már tényleg csak az előadáson, mert ez személyes dolog. Egyet ígérhetek, ha eljössz, meg tudom mondani, hogy lesz-e dolgod ezzel és mit vár tőled az életed, hogy ne a testedet kínozza mindenféle nyavalyával…

Előzetesen ennyi az érkező energiákról és többek között ezekhez is szeretnék segítséget nyújtani az előadáson azért, hogy személy szerint Neked és a családod tagjainak is a lehető legjobban összejöjjenek, lerendeződjenek a dolgaitok. Lesz mit mondanom, hiszen, ha elfogadod a segítséget, egy apró változtatással új útra terelheted az életedet bármelyik területen.

A Kutya van annyira kitartó, hűséges és céltudatos, hogy nem érdekli a feladat nagysága, nincs előtte akadály, megy, teszi a dolgát, mert erre jött létre ez az erő, de csak veled együtt lesz eredmény! De erről és rengeteg dologról, amit magában hordoz ez a csodás stabil erő hallhatsz, ha megrendeled az előadás csomagját.

Az előadás úgy zajlott, mint az elmúlt 10 évben…

2 részből áll:

Az első részben általános, mindenkit érintő dolgokról hallhatsz. Egészségről, kapcsolatokról, munkáról, tanulásról, pályaválasztásról, vagy módosításról, sok pénzről, siker szakmákról, vállalkozásokról, amelyek támogatva vannak, az időszakok, hónapok aktuális feladatairól, utazásról, jó és rossz irányokról, de szóba kerülnek azok is, amivel jobb ha nem, vagy csak keveset foglalkozol. Beszélek a segítő szimbólumokról évre és hónapra lebontva is. Végig vesszük, hogy mire kapsz nagyobb lehetőséget, vagy mire kell figyelni az évben.

Szó van Feng Shui területekről, azok orvoslásairól, erősítéseiről, hogy ne csak Te, hanem az otthonod energiái is a legmegfelelőbbek legyenek ebben az évben, segítve Téged, a családodat, az egészségedet, a pénzedet, a harmóniádat. Mesélek a szimbólumok világáról, ásványokról, technikákról, azokról, amik segítenek ebben az évben.

Az előadás második része pedig egy személyesebb kiértékelés, ami akkor lesz hatékony számodra, ha a megrendelésnél megírod a születési adataidat - időt és helyet -, hogy mellékelhessem a kínai naptár szerinti képletedet. (Ha ismered, akkor óra és perc is szükséges)

Ennek segítségével tudod követni az egyes elemek rád való hatásait, lebontva az életed területeire, időszakokra. Ennek alapján megismerheted a saját segítő szimbólumokat, amire szükséged lehet. 

Lehetőség van pár, vagy gyermek képletét is plusz kérni, ha érdekelheti Őket is, vagy ha az évben számukra hatékony szimbólumokkal szeretnéd segíteni őket. 

Távol tartanék mindenkit a másra kényszerített segítségnyújtástól - ez is a Kutya minősége és egyben feladata lesz -, ezért kérlek, hogy abban az esetben kérd csak szeretteid képletét, ha nyitottak az elhangzó információkra! Ezt is köszönöm az Ő nevükben is!

 

 

Ez pedig a képlet, amit kitöltve mellékelek az előadás csomagjához, ha megadod a rendeléskor a születési adataidat: 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy ez a Drága Kutya adja meg Neked mindazt az áldást, stabilitást és biztonságot, amit eredendően magával hoz, és kívánom, hogy az év minden hónapjában élvezd a személyre szóló ajándékait!

Garbóczi Tünde

 

 

 

 


 

 

 

 

Vissza az előző oldalra