Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 január - Bivaly hónapja 2018. Január 05. 08:08

 

Már rengeteget lehet hallani, olvasni a közelgő Kutya évéről… talán azért, mert sokan várják, hogy egy kicsit jobb legyen az életük, vagy elegük volt már a nehezen viselhető, különc és pökhendi, egoista Kakas energiákból és a kiszámíthatatlan hatásaiból. Megértem, hidd el, hiszen tudom, hogy minden Zodiákus önmagát keresi benned és a környezetben. A Kakassal szembenézni pedig nem mámoros legénybúcsú vagy egzotikus nyaralás, de még kellemesnek is ritkán mondható… Szóval sokan várják és vágyják már a Kutyát, a mást, a következőt. De én most óva intelek a sietségtől…

Az első, amit tudni lehet, hogy nem attól függ milyen évet élsz meg, hogy épp milyen állatra húzzák rá a vizes lepedőt, hanem csakis önmagadtól. Minden embernek és azon belül az egyén időszakának meg van a maga feladata. Ha szar évet éltél, akkor semmi más nem történt, a Kakas be akarta hajtani rajtad a dolgodat, de Te inkább futottál előle… ezért összecsipkedett, és pont ott ért el, ahol a legjobban fájt.
Úgyhogy, ha könnyebbet akarsz, de nem teszel semmit, amikor kell, akkor neked tök mindegy, hogy milyen év van, szar lesz a másik is. Ha pedig kész vagy váltani, elengedni, vagy épp teremteni egy újat, akkor ígérem, sokkal, de sokkal jobb időszak elé nézel bármikor – nem csak az év kezdetén -, amikor kilépsz a saját falaid közül.

Ennek örömére még itt van 30 nap a Kakasból, és ez a Bivaly hónapja egészen 2018 február 4-ig. Ekkor tűnik el, ami eddig nyektetett, és jön a következő energia, az igaz, hogy stabil, de pont ettől nehéz és monstrum a Föld Kutya… és hozza ugyanezt a minőséget, az újabb feladatokkal. Könnyebb lesz-e, vagy nehezebb? Csak rajtad múlik!

A jó hír, hogy valóban más lesz, a még jobb hír, hogy a jövőben sok minden függ attól, hogy mit teszel ebben a hónapban… És akkor megérkeztünk ebbe a pillanatba.  Érdemes még egy kicsit itt maradni, mert a jövő még csak illúzió, nincs itt, és az, hogy holnap mi lesz, most és itt dől el. Tudod, ok-okozat, következmény és egyebek törvényei alapján.

Rég nem látott jelentősége van ennek a hónapnak a jövőre nézve, és ez az írás most erről fog szólni. A hónap kezdete 2018.01.05. 17:50, pontban ekkor komótosan, békésen, szinte közönyösen beballag egy érzékeny Bivaly.
Vigyázni kell rá, olyan, mint egy hisztis, konok, akaratos de még csendes gyerek, aki bármelyik percben rohamot kaphat és a földhöz veri magát. Mit tesz ilyenkor egy szülő? Talán imádkozik, nehogy egy tömeg kellős közepén jöjjön rá a csemetedili, mert ott már nem tud majd vele mit kezdeni. Ezért inkább előtte megadja azt, ami miatt kitörne a balhé, az aprónép kedvében jár amennyire lehet, és így a baj elé megy. És láss csodát, ha így tesz a gyereket tudja kezelni, mert az boldog, hisz megkapta, ami jár neki… szinte kérés nélkül, időben, semmi hiánya nincs. Nos, ilyen Bivaly érkezik. Kéri, várja, ha nem kapja meg ami jár neki, akkor hisztizni fog, és hidd el, nem lesz benne köszönet.
Mi kell neki? Stabilitás, biztonság, munka, sok cél, anyagiak, nem utolsó sorban a bőség, szükséglet, pénz. És az ezekkel való foglalkozás.
A Bivaly a Kakas évében ezeket a dolgokat irányítja és uralja. Jó lenne most ezzel foglalkozni két kiemelkedő okból. Az egyik, hogy tényleg nagy váltás jön, és az ok-okozat törvénye alapján jó lenne úgy lezárni az elmúlt pár évet (!), hogy tisztában legyünk az anyagi dolgainkkal. Elkövetett baklövésekkel, hogy tanuljunk belőlük, és legközelebb ne csináljunk ilyet. Kihagyott lehetőségekkel, hogy felismerjük, le kell győzni a félelmeket a teremtés bármely szakaszában, hogy jussunk valamerre. Az anyagiak, a javak, a pénz ránk háruló feladataival, hogy a helyén tudjuk kezelni életünk ezen ráészét is.

Ebben kapunk hatalmas segítséget a Bivalytól, így nem fog rohamot kapni és háborút ránk zúdítani, és a februárban kezdődő Kutya – ami a stabilitás, a biztonság, az anyagiak ura, tiszta alapokra érkezhet. Ezért érdemes még egy kicsit itt maradni a jelenben… Amúgy is az élményeket a pillanatban éled át, maradj jelen, akkor az élvezet is nagyobb.

A Bivaly segít lezárni az évet, mert amikor már mindenkinél elfogy a kitartás, nála még mindig a maximumon működik az erő… Amikor már mindenki a nemlétező jövőben éli az életét, Ő még mindig csak arra koncentrál, ami az orra előtt van… És amikor már mindenki megunta az aktuális feladatokat, és már a púpja tele van, a Bivaly még mindig azok mélyén keresi az elmulasztottat…

Mit tegyél, ha jól akarod megélni a Kutya évét? Fordulj a Bivalyhoz, hogy segítse lezárni a jelenlegit. Vedd számba az elmúlt 11-12 hónapodat a fizikai valóságodat, a céljaidat és a hozzá tartozó anyagi dolgokat – akkor is, ha a családban ezt más intézi.
Nézz körül mivel rendelkezel, mi ment el, minek kellett volna elmennie, vagy mi jött, mire lenne még szükséged... Majd vedd elő a lelked mélyén ülő érzéseket, hogy Te hogyan állsz az anyaghoz. Szükségletekhez, élvezetekhez, élményekhez, teremtéshez, bőséghez, vágyakhoz, célokhoz, jóléthez és a hozzá szükséges pénzhez? Most ezzel van dolgod, és ha szembe nézel vele, ha kész vagy még kitartani egy kicsit a régi hatása alatt, az eredmény is meg fog érkezni… a Kutya tökéletesen stabil és lehorgonyzott energiáival.

Ne szaladj előre, mert lehet nagy bőség, jólét és hűség a következő évben, de ehhez az alapok most készülnek. Lehet Kutyában gondolkodni, de most még csak a Bivalyon keresztül.

A hónapban megcélozzuk az anyagot, a munkát és a pénzt. Szándékom ezt segíteni, hogy mindenre meg legyen a fedezet, amit szeretnél, ami jót hoz, vagy amire szükséged van. Üljünk fel együtt a Bivaly hátára.

Erre lesz egy program a januári Újhold napján, egy előadással egybekötött Bőségteremtő meditáció – Ha érdekel, akkor a dátum, hogy tudj rá készülni: 2018.01.17. szerda este – részletek pár napon belül.

Ha szeretnéd tudni, neked személy szerint mire kell figyelned az év pénz hónapjában, akkor itt az egyéni elemzés lehetősége. 

Ha pedig ajándékba adnád névnapra, szülinapra, arra is van lehetőség, azt ide kattintva találod.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Bőségben, jólétben, munkában megélt hónapot kívánok!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra