Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 november - Disznó hónapja 1. 2018. November 05. 11:05

Bulira fel!

Újra egy nagyszerű hónapnak nézünk elébe, ugyanis most a különleges, sokat adó élmények és az élvezetek kerülnek előtérbe. Pár hétre félre kellene dobni a megfeszített tempót és kicsit lazítani a nyomáson. Persze attól függően, hogy kinek mennyire engedi az élete, a körülményei vagy éppen a lelkiismerete. Nem arról van szó, hogy ne dolgozz, vagy ne húzz bele az év vége felé, ha épp arra van szükség a munkádban, a családban vagy a háztartásban, hanem egy különleges egyensúly kialakításáról tanít a Disznó, amit elvihetnél magaddal a jövődbe is, mert nyugodtabb és boldogabb lehetne vele az életed. Lássuk, hogy milyen áldások is esnek az ölünkbe… Rengeteg lesz, de az emészthető és nem megveszített olvasnivaló miatt csak párat emelnék ki.

Itt az elején jöjjön pár óvatosságra intő feladat és a megoldása:

Türelmetlenség – add meg a szükséges időt és a méltó, minden teremtményt megillető minőséget
Emberi játszmák – a manipuláció mérgező és a kukába való, lelki bajokra az őszinteség jól használható
Kedvetlenség – keresd az egyensúlyt a kötelességeid és az emberi jogaid között

Most pedig lássuk a vidám dolgokat:

Sok örömöt tartogató lehetőség, és kevés nyaktörő feladat vár ránk, és minden téren erre az arányra kellene koncentrálni, mert így hoz eredményt. Nem a megfeszített tempó lesz a megoldás, hanem feladaton belül is a lazaság és a könnyedség. Az oldódik meg pillanatok alatt, amit tudunk úgy kezelni, hogy elvégeztem, ami jól esett, és rögtön abbahagytam, amikor már nem ment. Nézd meg később, hol tart, vagy előjött-e valahonnét egy másik megoldás. Olyan, mint mikor keresel valamit, meggyőződéssel állítod, hogy pont ide tetted, és nincs meg. Több százszor elmész mellette, ránézel az üres helyre, sírva és dühöngve egyszerre, a családra fogva feladod a keresést és felülsz a majd ha nem kell, akkor meg lesz vonatra. Ilyenkor a laza agyad ellustult idegpályáiról felébred a válasz, hogy hova is lett a fakanál.

  

Ezért az első javaslat a hónapban, hogy hagyjuk a Sorsot rendezkedni egy kicsit. Tegyük meg, amit könnyedén és lazán meg tudunk tenni, és abban a pillanatban lazuljunk el és álljunk meg egy pöttyet, amint ki kellene lépnünk a kényelmes komfortból. Most nem javasolt több, mint amennyi könnyedén menni fog.

A Disznó egyik tulajdonsága, hogy engedi megtörténni a dolgokat. Hagyja, hogy más is hozzáférjen a munkához, nem akar mindent egymaga csinálni. Sőt, jobban szereti nézni, mint tenni. Ezért is az Őt jellemző hónap mindig inkább egy visszavonult, de mégis aktív energiáról szól, mint az ész nélküli száguldásról. És ez nem más, mint a pillanat legteljesebb megélése, a hála és az élet adta örömök bezsebelése. A Disznó mindennek megadja a módját és pont ettől érzi olyan jól magát.

Nagyon tud és szeret is élni, imádja élvezni az összes földi áldást. Mestere a testi örömöknek, az érzelmi hullámveréseknek és a szellemi kihívásoknak… Ezekben néha túl is lép a saját képességein, hajlamos a szélsőségekre. Viszont egyetlen határt soha nem lépne át, azaz meg nem bántana senkit a nagy örömködésben. Figyelmes és az a célja, hogy arra ösztönözzön bennünket, kövessük a példáját. Ha fejet hajtunk előtte, akkor elvisz a legnagyobb buliba, ami épp most zajlik.

  

Ennek alapján a második tanácsa talán ez lehetne: Használjunk ki minden alkalmat arra, hogy jól, jobban, és még annál is nagyszerűbben érezzük magunkat az adott helyzetben. Ha nem létkérdés, ne szakadjunk bele a gondokba, persze tegyük a dolgunkat, de hagyjunk időt a feltöltődésre is. Keressük a pillanatban azt, ami ad és ne azt, ami elvesz belőlünk. Bátran fogadjunk, mert amit kapunk, azt nekünk szánták. A hónap a begyűjtésről, a befogadásról a beáramlásról szól. Kicsit egoistának tűnik, de addig nem lesz az, amíg nem harccal vesszük el és nem ártunk vele senkinek.

Ha néha azt érzed, hogy nehezebben megy a meló vagy semmi kedved még felkelni sem, akkor nincs egyensúly a munka (káradás) és a szórakozás (beáramlás) között. Fontos, hogy nem az alvásról vagy a pihenésről van szó, hanem az igazi szórakoztató, szeretem csinálni, élményt nyújtó aktív tevékenységekről.

  

Jöjjön az utolsó javaslat mára: Csináld, amiben örömödet leled, de tudd, hogyha nem egyedül csinálod, még nagyobb lesz számodra az értéke. Vesd bele magad a társasági életbe, igényed is lesz rá, ez a hónap nem a magányé. Lehet, hogy már érzed pár napja, hogy az utóbbi időben kicsit bezárkóztál, és kellene változtatni… hát uccu neki, ugorj fejest a körülötted bolyongó emberforgatagba.

Boldog, vidám és örömködős hónapot kívánok!

A személyes elemzés lehetősége a mai naptól itt elérhető. A feladatokat nézve ezt abban az esetben javaslom: Ha benne vagy egy játszmákkal teli bármilyen kapcsolatban… ha a megszokás és a rutin gúzsba köt, de nem tudod hol találod a szárnyaidat… ha türelmetlen vagy és ezzel a saját életedet nehezíted meg és aláásod a lehetőségeidet. Vagy ha csak kíváncsi vagy, hogy a horoszkópod alapján ez a Holdhónap mit tartogathat számodra.

Egy ingyenes programra még felhívnám a figyelmedet:

2018. november 7-én 18:00 órakor ingyenes Újhold teremtő meditációt tartok a Facebookon keresztül. Ha még nem vagy a csoport tagja, de szeretnél részt venni, akkor kérlek, hogy kérd a felvételedet. A csoport neve: Meditciók élőben Újhold és Telihold idején

Ide kattintva tudhatsz meg többet, vagy csatlakozhatsz hozzánk.

Köszönöm a türelmedet, a figyelmedet és hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

 

Vissza az előző oldalra