Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2018 október - Kutya hónapja 1. 2018. Október 05. 08:08

2018. október 08-án, hétfőn délután 16:16 órakor veszi át a varázspálcát a harsány Kakastól a szelíd, barátságos és segítőkész Kutya, hogy elvezessen bennünket egy tökéletesen működő, sőt önműködő(!), stabilitást és biztonságot nyújtó, nyugodt állapothoz. Ha vállaltad a feladataidat ebben az évben, most következik majd az áldott jutalom. De ne kapirgáljunk ennyire előre, mert még a Kakas is tartogat meglepetéseket erre a pár napra, és utolsó kukorékolásával ösztönözni szeretne egy fontos dologban, ami meghatározhatja a következő éveidet. Bizony, nem kisebb a tét, mint a hosszútávú tervek megvalósulása!

Ha a helyeden vagy, várhatod ehhez az ajándékokat, amit a Kutya kezd el osztogatni a közelgő hetekben. De csak akkor, ha a helyeden vagy!
És vajon ott vagy-e, vagy ha nem, akkor mit tehetnél most, hogy visszalépkedj oda, ahol lenned kellene a céljaid, sikereid, a boldogságod érdekében? Nézzük. 

Egy kis magyarázatot kíván ez a „Hely” dolog, aztán ha megérted, hogy is van ez, és törekszel arra, hogy mielőbb így legyen, jöhet majd a Kánaán. De tényleg. Három szintjén kezelhetjük ezt a dolgot, és így is figyelem a személyes elemzések alatt. Ezért is tartom fontosnak a beszélgetést, és nem vállalok vakon kiértékelést, mert mire az ügyfél a végére ér a mondandójának, hogy hol tart jelenleg, hogy érez, mit tervez… tudom, honnan indulunk, milyen messze kell eljutni, hogy a Helyére kerüljön, vagy csak a vállát veregessem, mert semmi dolgom, végre ismét egy boldog ember… Van ilyen, és Hálás vagyok, hogy egyre többen lesztek.

Az, hogy a helyeden vagy, azt jelenti, bármekkora is a bajság, kárság, kórság, vagy bármennyi is a feladat, örömmel és tele energiával teszed a dolgod, nem nyavalyogsz, mert örülsz, hogy szükség van rád, megtalálod a boldogságot a hétköznapokban, és élvezed a kihívásaidat. Sőt, még várod is az újakat, mert annyira jó benne lenni a feladatban, hogy csuda. Érzed ezt? Boldogan nyitod ki reggel a szemedet, és mosollyal gondolod végig a napot, hogy mennyire nagyszerű, ennyi feladat és mind rád vár… Ha így kezdődik a napjaid nagy része, akkor igen, a helyeden vagy! Ez a legmagasabb fázis, mindenkinek ide kellene eljutni, és persze a saját dolgaival törődni. Vannak rosszabb napok, a hullám itt is működik, viszont szinte magától kiegyenlítődik. Ezen a szinten van még egy fontos dolog: Az energia szabadon áramlik, ami azt jelenti, hogy átfolyik rajtad. Befelé (kapás) és kifelé (adás) is működtetni tudod az áramlást, vagy hagyod magától jönni – menni a dolgokat. Nem állsz útjában semminek, ha érkezik, fogadod, ha menni akar, engeded. Fontos, hogyha úgy érzed bármelyikkel is van némi gondod, nem tudsz elfogadni segítséget, bármit, ami megtalál, vagy ha belőled kér valaki és inkább kifarolsz a képből, akkor is lehetnek igazítani valók a Helyeddel kapcsolatban.

  

A következő alsóbb emelet, amikor valaki tudja, mit kellene csinálnia, mi a dolga, de vagy nem tesz semmit, vagy nyafog, sajnálkozik, elégedetlenkedik valami miatt és úgy végzi a feladatát. És persze mindeközben másokra mutogat, mert Ő tökéletes lenne, csak mindenki keresztbe tesz, feltartja, gátolja, egyebek… Nem hálás, nem mosollyal ébred, nem örül, hogy lenne mivel törődni, és segíthetne magán, másokon, helyette nyugdíjaztatja magát és morgóotthonba vonul. Duli-fuli. Megcsinálja, de a „szegény én” közben boldogtalan. Ezt úgy képzeld el, hogy az út előtte van, csak nem kényelmes a cipő, nem érzi a harmatos, rugalmas puha földet a talpa alatt, amin öröm járni, hanem egy kemény, saroktörő bakancsban tapossa a büdös, gőzölgő, sárdagonyát. Pedig ha tudná, hogy egy döntéssel, egyetlen határozott gondolattal kellemes pázsittá varázsolhatná… Ebben az esetben megfordul az adok-kapok energiája, mozog, létezik, csak fordítva működik. Követelőzés és önsajnálat mozgatja, nem az önzetlenség és az elfogadás. Érzed a különbséget? Látod már a saját életed jelenlegi kibillenését, és hogy hogyan tudnád egyetlen húzással – akár a mai napon – megfordítani? De jöjjön az, akihez talán egy ilyen írás el sem jut, vagy nem érti… 

A harmadik kategória, a totál útvesztett. Aki más irányt vett, mint a saját pályája. Döntéseit az egó irányítja, nem törődik senkivel, neki meg legyen, amit akar, aztán pá, ennyi. Kb. erről is szól az élete. Hidd el, totál boldogtalan. Megkockáztatom, nem tudja mennyire jó érzés az igazi öröm, ami boldoggá tesz és tovább erősít. Talán ezért is kell befelé gyűjtenie mindent, és mindennek róla szólnia, mert így töltekezik… egy darabig, ugyanis szép lassan ezek az emberek elmagányosodnak. Lehet, hogy Ő a legharsányabb, mindig jókedvű, központi figura, már-már irigylésre méltó… kívülről. Belül nagyon gyámoltalan, gyenge és útvesztett. Nincs a helyén, nem is nagyon tudja, mert elvesztette az iránytűt. Ismertető jelei, hogy nem kér, nem kérdez, csak állít és utasít. És természetesnek veszi, hogy a Föld és rajta minden jelenség érte van és körülötte forog. Ebben az esetben az áramlás szinte a nullán van, se be, se ki nem tud folyni.

Általában az élet nem hagyja ezeket az embereket sokáig ebben az állapotban, mert a sors célja egy: „Éld azt, amiért itt vagy, nincs sokáig időd sem pihenőd, ha kihúzod magad, kapsz olyan élethelyzetet, ami visszalök az áramlásba. Jó kis krízist, válságot, betegséget… Ugye, hogy nem érdemes nem tenni, amit kell?

  

A cél az első szint. A feladat az lenne még a Kakasos napokban, ebben a háromban itt a hétvégén és egy varázslatos Újhold idején, hogy át lásd, mennyire hasznos vagy, mennyien számítanak rád, és milyen sokat szeretnek, kérnek, örülnek neked! És vedd észre, hogy Te ettől boldog vagy! És milyen Hálás! Ez a legfontosabb, ugyanis a Kutya erre a Hálára fog reagálni!

És a legnagyobb tanulság: Legjobban a Hála nagysága és mélysége mutatja meg, hogy a helyeden vagy-e, még több köszönet még feljebb emel.

Legyen a hétvégi feladat minél több hála összegyűjtése az életedből. Bármilyen apró, a lényeg, hogy örülj neki, és köszönd meg annak, akinek szükséges… legfőképp Önmagadnak.

És hogy mindezt mennyi idő alatt érheted el? Az egy pillanat az mennyi idő? Vagy egy gondolat és az azt követő elhatározás neked mennyi idő? A kő-agy kapcsoló átkattintása a rugalmasság állapotába nálad meddig tart? Mert kb. ennyi idő alatt értheted meg, hogy a saját hozzáállásod határozza meg, hogy életed áldott, vagy átkos. Nem kell hozzá külső hatás! Nem kell, hogy mindenki ott ugráljon körülötted, és tegye, amit akarsz, mert Te magad vagy ezzel a teremtője, hogy a Kutya mit hozzon számodra. Áldást oszt, és felemel, ha hálás vagy és elégedetten teszed, amit lehet, és a mélybe taszít, ha morogsz és semmi sem felel meg, amivel rendelkezel.

És hétfőn Újhold lesz, a legjobb idő az érzelmek és gondolatok átkalibrálására.

Ha szeretnéd kérni a Kutya hónapjára a személyes elemzésedet, ide kattintva megteheted.

Köszönöm a figyelmedet, az idődet és a türelmedet!

Kívánom, hogy legyél mindig a Helyeden!

Garbóczi Tünde 

 

 

 

Vissza az előző oldalra