Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2019 április - A Megállíthatatlan Szerencse Sárkány hónapja 2019. Április 06. 07:07

Csodás hónap elé nézünk – bár mindegyik az a maga szépségeivel – és csupa jó hírt hoztam neked. Igaz, kell némi odafigyelés és tudatos cselekvés, de alapból, ez a Sárkány meghozhatja azokat a dolgokat, amire most a legnagyobb szüksége van a lelkednek(!), és jót hoz az életednek.

Az első és legfontosabb tanács, hogy lélek és a benne alvó érzelmek szintjén kellene élni ezt az időszakot. Elő az érzelmekkel, érzésekkel, észlelésekkel. Másokon átgázolók, lelketlenek, érzéketlenek reszkessetek! Nektek fel a gatyát meg a szoknyát marokra és szaladjatok, vagy álljatok meg, nyissátok ki a szív csapot, keressétek meg magatokban az elzárt mélyen nyugvó érzéseket, és vegyétek elő az érzékenységeteket! Mindenki érez aki lélegzik! Ha tudatosan lélegzel, jönnek az érzések! Lehet, hogy nem tetszik, de jönni fog. Ami jön, azzal pedig most kellene kezdeni valamit... 

Félre a racionalitással, az aggyal, a túlgondolkodással, és elő az ösztönökkel, a megérzésekkel és a képességekkel. Azaz most arra van szükség, hogy tudatos legyél a belső késztetéseidben és legjobb tudásod és adott lehetőségeid szerint kövesd azokat.

Ha erre át tudnád kalibrálni a hozzáállásodat, akkor jön az a Sárkány, aki fékezhetetlenül helyre rakja a dolgaidat úgy, ahogy a legjobb számodra. Figyelem! Nem biztos, hogy azt akarod, amit tenni fog veled, de az tuti, hogy hosszú távon az lesz a legjobb neked. Lehet, hogy ki kellene lépned a kényelemből és belépni egy egyelőre komforttalan zónába? IGEN! De lesz eredménye…

És akkor itt jöjjön a következő fontos tényező! Hinned kell abban, hogy csak az történik veled, amire szükséged van, ha az életed, az év, és a hónapok Sorskerekét a megfelelő irányba forgatod. Ezt a hármat kell minden időszakban összehangolni, tenni a dolgodat, és befogadni az érkező ajándékokat. Erről szólnak a személyes elemzések – az e havi megrendelőt itt találod.

Tehát az abban való Hit, hogy csak az történik veled, amire szükséged van… lesz ebben a hónapban az életedben pellengérre állítva. Nem másként, mint azzal az egyszerű kérdéssel, hogy mennyire követed a belső hangodat, vagy figyeled és használod ki a külső terelgető jeleket? Azt mondod erre, hogy persze, figyelem, érzem, teszem. De valóban? Vagy csak tudomásul veszed, ha kapsz valami jelet, hogy most ezt kéne, vagy azt mindenképpen, aztán azt mondod, OK, értem, és csinálod tovább, amit addig? Vagy megérzed, hogy azta, ebben sok van, aztán a következő gondolatoddal felrobbantod az egészet… még talán meg is magyarázod, hogy igazad van? Tehát lényeges, hogy hiába hallod, tudod, érzed, ha nem kezdesz vele semmit!

 

A legfontosabb üzenete a Sárkánynak, hogy fordulj befelé, figyelj önmagadra, és tedd, amit sugall a tudatalattid. A Szerencse pedig abból jön, hogy most nem az elfojtott ganét hozza napvilágra a sötétebb részedből, hanem azokat a lehetőségeket, amelyek régóta rád várnak, hogy Életed emelkedjen egyre magasabb Csillag Energiaszintre.

Még egy gondolat ehhez: A Karma fogalma ugye a következő: Minden cselekedetednek (tett, beszéd, gondolat) következménye van. Ha jót cselekszel, jó következménye lesz, ha rosszat, gonoszat, annak meg pont olyan látszata lesz a saját életedben. Tegyél belátásod szerint. Az apróbetűs rész, ami összefügg ezzel a fogalommal, hogy ezekre a következményekre is egytől egyik szükséged van, akkor is, ha rossz Karma jön, mert tanulnod kell belőle, felismerni, hogy bármi, ami veled történik, azt Te teremtetted magadnak… tettel, beszéddel, gondolattal.

A Karma nem több és nem kevesebb, de benne van a sikerhez minden! Egyébként a gondolat a legnehezebb, mert az a ki nem mondott beszéd, amit magaddal folytatsz, szintén cselekedet, és biza annak is következménye van. Ezért óvatosan, csak pozitívan, jósággal és szeretettel, mert akkor ilyen lesz az életed is! Irányuljon magad, vagy mások felé bármilyen cselekedet, ciki, de így van, nálad látszik az eredmény.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mely terület osztja a legjobban áldását, hol kellene kicsit nagyobb ösztönös érzékenység, segíthetek a havi egyéni elemzéssel. Itt találod újra a linket a rendeléshez, és mint minden csoportos dolog ettől az évtől, ismét felajánlás jellegű díjjal működik, Te döntheted el, mennyit szánsz erre az infóra.

Csodás hónap kezdődik, javaslom, told ki a láthatatlan antennáidat és érezd az érzéseidet. Már a hónapban lesz eredménye. És mivel Föld – Sárkány hónap van, tartós is lesz, leföldelt, hosszú távú és stabil.

Ha pedig egy beállt, állandóan gondolkodó kő agy vagy, sok listával, kibillenthetetlen napirenddel, készülj arra, hogy erőszakkal átírja az Élet ezeket. De tudod, nem ellened, hanem érted nem sikerül majd! Mert a Sorsod, a Disznó év és a Sárkány hónap együtt sokkal jobbat tudna a beszűkült gondolataidnál! Engedd el kicsit az agyadat pihenni, ülj fel a Sárkány hátára és élvezd a könnyed és ösztönös lebegést.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Legyen csodás, könnyed, szerencsés hónapod!

Garbóczi Tünde 

 

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS