Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2019 augusztus - Az érzékeny Majom hónapja 1. 2019. Augusztus 06. 07:07

A téma öröm és örök, ami a legfontosabb lesz ebben a hónapban: A szeretet áradata

A következő napokban érdemes lenne arra figyelnünk, hogy a környezetünkben megtaláljuk az önzetlen szeretetet. Elsősorban a belőlünk kiinduló áradatra kellene ráerősíteni, adni, majd adni és végül szintén adni mindenkinek, amire épp szüksége van(!) nem mást, vagy többet, hanem pont amit kér… Aztán rögtön minivel utána befogadni, majd még jobban befogadni és elfogadni azt, amit a másik embertől kapunk…

Talán azt mondod, ezzel nincs dolgod, hisz maga vagy a Fényáradat... de valóban így van? A napokban ezen kellene rugóznunk több szinten is, és most ebben szeretnék segíteni, mert a következő 4 hónapra fontos alapokat rakunk le ezzel. Minél jobban megy majd a következő időszakban ez az áramlat, annál jobban tud alakulni minden, főleg, amit szeretnénk elérni. A többi pedig ráadás lesz, jóleső ajándék, váratlan meglepetés, majd az év vége felé megjelenhet a hihetetlen csoda is. Végelszámolás legkésőbb Mikulás környékén.

Szeretet áramlás…
Nem tűnik nehéz feladatnak, hiszen minden emberben alapvetően ott az odaadó önzetlen szolgálat és a befogadás is. Sőt, szükségünk van arra, hogy szeressünk és szeressenek. Van, aki tömegeket érint meg, állandó késztetést érez megmenteni a világot, a családját, állatot, növényt, Földet, vagy egy vadidegent a szivárványos hétköznapokból. Aztán van, aki csak a szeretteivel foglalkozik, tűzön-vízen át harcol és tesz a családjáért, néha erején felül, semmi mással nem törődve, fáradhatatlanul. De olyan emberrel is gyakran találkozunk, aki csupán önmagát szereti. Ezzel sincs semmi probléma, ha közben nem árt vele senkinek.

De nézzük először az odaadó kiáradást. Ebben a hónapban azt kellene végig gondolnod és felismerned, hogy vajon ezzel a furfangos állapottal neked mi a feladatod? Azt adod, amit kérnek? Úgy, ahogy kérik? Esetleg kéretlenül is segítesz másoknak? Névvel, névtelenül, titokban? Nézed-e egyáltalán, hogy másoknak szüksége van arra, amit adni akarsz? Legyen ez egy ölelés, vagy figyelem, esetleg anyagi, kézzelfogható dolog. Kérik? Van? Adod? Közben hogy érzed magad? Mit gondolsz? Mi marad utána benned? És hogy veszi, aki felé küldöd? 

Aztán ott van a másik oldal, amikor feléd árad, vagy áradna a szeretet bármely formája. Tapasztalatom szerint ez már nagyobb a falat sokunknak, főleg a hozzám hasonló erős, céltudatos, kitartó, akaratos, sőt makacs sorstársaimnak. Be és elfogadás, mert igenis mindenkinek szüksége van arra, amit másoktól kap. Te hogy állsz ezzel? Vajon tudod-e, hogy amit bármin és bárkin keresztül, bármikor felkínál az élet, arra valamikor szükséged lesz? Akkor is, ha most feleslegesnek tűnik. Valamikor kelleni fog, csak épp most van rá lehetőséged, hogy hozzájuss. Most ezt így lógva is hagyom, ha adsz időt a hónapnak, bebizonyítja mind a két oldalt… persze még igyekszem írni is erről, hogy ne zökkenjen. 

Egyetlen gondolat hozzá... Ha hiszel a Sorsban, Istenben, az Univerzum tökéletes működésében… bármiben, ami rajtad kívül mozgatja a világot, akkor hinned kellene abban is, hogy nincsenek véletlenek, ezért nem csak a Te, hanem mások cselekedeteit is vezeti egy láthatatlan energia. Semmi más célból, csak hogy rend legyen a világban. Az erők állandó egyensúly felé törekszenek… amint visszafordíthatatlanul kibillenne, jön egy „véletlen” a másik irányból és máris újra a helyén minden. Ezért amikor adsz, kiáradsz, ugyanolyan minőségű és mennyiségű energia elindul hozzád. Persze amit adsz, abból neked van elég, és cserébe olyan érkezik, amire szükséged lenne… Itt lép be a szabad akarat: Vajon elfogadod az élet adta ajándékokat? Vagyis ezután, ha megkínálnak egy pohár vízzel, jobban jársz, ha elfogadod még akkor is, ha épp egy flaska van a kezedben tele lével… Mert pont ott, pont akkor és pont arra van szükség az egyensúlyhoz. Lehet, hogy csak azért, mert aki adja, neki épp adni kell és érezni a kiáradást… Nem kell tudnod, csak azt, hogy ami jön feléd, arra valamiért szükség van, hogy betaláljon. Neked, a másiknak, egy ismeretlennek, mindegy. Ott a helye. Lehet, hogy csak a Te jóakaratodat kompenzálja így a Sors, mert már adtál, és tudod: minél többet adsz, annál többet kapsz vissza… Sőt, minél többet el és be tudsz fogadni, annál többet fogsz tudni majd adni is… És az áramlás nem áll meg, a célunk, hogy tovább erősítsük.

Egyszerű, Nagyszerű, Sorsmozgató.

És erre fog megérkezni a Majom hónapja ezen a hétvégén, ami most érzékenyebb, nevetősebb és sírósabb lesz a kelleténél. El és befogadásra tanít. Vigyázat! Szükség veszély! Az jön, ami kell, és az megy, amid bőven van, vagy már nem kell! Ehhez pedig semmi másra nem kell figyelned, csak várni, igent mondani kifelé és befelé egyaránt.

Még lesz két nagy falat feladat a hónapban, ami szintén ehhez kapcsolódik. Az egyik, amikor nincs, nem adnak, de szükséged lenne valamire és kérned kell, a másik pedig egy elv, hit és törvény, hogy nem onnan tér vissza, ahová adod… vagyis lerázzuk majd magunkról a büszkeséget és a felesleges elvárásokat... De ezekről legközelebb.

Ha kíváncsi vagy az összes dologra, ami megmozdul nálad a Majom hónapjában, be és elfogadnád a Sors tanácsaid életed alakításához, akkor itt az első alkalom: ide kattintva kérhető a személyes hónapelemzés. A díjat most is Te határozod meg, én pedig hálásan elfogadom.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Szeretetteljes áradó napokat!

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS