Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2019 március - A Nyúl hónapja 2019. Március 07. 12:10

Egy kis lobbi az asztrológiáért…

Minden asztrológia, köztük a kínai is, egy analogikus szimbólumrendszerre épül. Bármelyiknek a lényege, hogy minden pillanatban hatások érvényesülnek, azaz érkezik az éterbe egy megfoghatatlan energia Égből, Földből, a teljes környezetből, ami ha like, ha sírós smile, hatással van ránk. Nem az számít, hogy valaki hisz-e ebben a tudományban, vagy csak vásári kuruzslásnak tartja, mert az erő attól még játszik… Ami meghatározza a boldogulás hatékonyságát, hogy tudatosan azonosulunk-e azzal, ami befolyásolja a teljes létezést, vagy inkább élet- és közveszélyes zuhanórepülést végzünk. Ha jelenleg kicsit is szédülsz, érdemes benne megkapaszkodni. Sok mindenre jó: Lehetőségeket nyit meg, olyanokat, amikre nem is gondolsz egy kritikus helyzetben… Figyelmeztet jóval a bekövetkezendő katasztrófa előtt… Megmutatja hogyan lehetsz egészséges, sikeres, boldog… Mit tudsz szabadon tenni, hogy rátalálj önmagadra… És még számos választ ad életet minden területére. Csak olvasni kell az analógiákban, ismerni a nyelvüket, a szimbólumok valódi jelentését. És persze mindezt egyéni módon, mert nagyon kevés az a hatás, ami mindenkit ugyanakkor, ugyanúgy, egyforma mértékben dolgoztat meg.

 

A Nyúl általános hatása erre a hónapra:

Most egészen április 5-ig a kínai asztrológia szerint a Disznó (év) és a Nyúl (hónap) analógiái jönnek össze egy laza bulira, és hatnak ránk minden oldalról. A jó hír, hogy nem kell annyira belekapaszkodni a gatyóba, mint eddig, csak húzzuk meg a madzagot, mert azért észrevétlenül lecsúszhat…

Nézzük az első és talán a legfontosabb dolgot, hogy mit is szeretne ez az összevont szimbólum ránk testálni erre a pár hétre:

A legjobb hír, hogy ezek ketten baromi jóban vannak, jól érzik magukat együtt, és ez az alapja a teljes hónapnak. Ebből kibetűzve az első útmutatás így hangzik:

 

Érezd magad jól, csináld azt, amihez kedved van, egyszerűen élvezd az életet!

Mielőtt felháborodsz, hogy mit képzelek, hisz kötelezettség, munka, meg a csomó kényszer… tudnod kell, hogy most minden azért dolgozik, hogy ezt meg tudd tenni! Persze vannak feladatok, elkerülhetetlen és halaszthatatlan tennivalók, de gondold meg a következőt, ami egyben az első javaslatom arra, hogy állj hozzá a hétköznapokhoz…
Ha a környezeti hatások azt szeretnék elérni, hogy élvezd az életedet, akkor segíteni fogják minden olyan lépésedet, amit ennek érdekében teszel! Viszont keresztbe is tudnak tenni, ha azt „látják”, hogy nem az a célod, hogy igyekezz kiélvezni a munkád gyümölcsét, hanem csak mókusként forogsz az életedben. Vagyis, ha valami nem sikerül, ha csupa kudarc ér, akkor nincs egyensúly a tennivalók és a pihenés, valamint az elért eredmény és annak öröme és élvezete között. Figyelem! Ha nem Te élsz ezekkel, majd a Nyúl fog, de akkor már csak pillogva figyelheted a kispadról, hogy mit kezd a Te szabadidőddel… Kalandra fel! Tedd, amit már régóta szeretnél, legyen az bármi, ami örömet okozhat, vagyis igyekezz a feladataiddal, és uccu neki az életnek!

 

Persze először ami nem várhat, mert úgy nem is tudod élvezni a pihenést, ha halogatsz és nyomaszt az elmaradt… de ha a mögötte lévő valódi motiváció a szabadidő felszabadítása, pillanatok alatt sikerül megoldani ezeket. Vagyis a jó hozzáállás a Nyúl hónapjához nem más, mint mielőbb elővenni a halaszthatatlant, azt a lehető legegyszerűbb megoldással elvégezni, igyekezni vele, hogy legyen időd élvezni az ajándékba kapott szabadságot. Mert ezek ketten (Disznó és Nyúl) igazán felszabadultak tudnak lenni, szeretnek szórakozni, szeretteikkel lenni (főleg a gyermekekkel!), egyszerűen élni, csupa jó dolgot tenni… érdemes velük együttműködni.

Ismét lehet egyéni hónapelemzést kérni, kicsit más formában, mint eddig. Ha szeretnél kézzelfoghatóbb iránymutatást a saját életedre, akkor itt találod a linket, ahol ezt megrendelheted.  A díj felajánlás alapú.

Ha pedig még részletesebb útmutatást szeretnél a különböző életterületeid elemzésével, javasolnék egy személyes konzultációt, ahol négyszemközt beszélgetve átnézzük a kisiklott helyzeteket, és közösen a felemelkedés és a fejlődés útjára rakjuk az életedet. Arra az útra, ahol öröm, felszabadultság, sőt, szabadság, boldogság, szerelem, szeretet vár rád.

Kívánom, hogy találd meg és fogadd be azt a sok örömöt, ami rád vár minden nap, minden helyzetben, minden és mindenki által!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Ismét a link az egyéni elemzés megrendeléséhez. 

Szívből jövő hálával:

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS