Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2019 október - A kreatív és teremtő Kutya hónapja 2019. Október 04. 08:08

  

Kedves Földi Angyalolvasó!

Még bőszen éljük az igazságosan és elégedetten uralkodó Kukori hónapot, de már jó egy kicsit készülődni az október 8-án, kedden este 22:00 órakor induló Kutyusra is. Nézegetem és lélekben hangolok rá pár napja, hogy miről is kellene a köz érdekében írnom, mert annyi minden vár ránk... A hónap legnagyobb lehetőségét, a kreatív teremtést választottam. Persze lesz még dolog jócskán, de ha erre mindenki tudatosan figyel egy kicsit, a többi is menni fog mellette.  

Sok-sok kreatív és teremtő erőt kapunk a következő hetekben önmagunkért és másokért. Itt jegyezném meg, hogy abban a Földi Angyalban is ott rejlik a kreativitás, aki nem tud rajzolni!!! Személyes elemzéskor gyakran ez a válasz, amikor arról beszélek, hogy az átlagnál több rejlik a személyiségben ebből… A kreatív gén a DNS része(!), csak elő kell bányászni, meg kell tanulni használni és az egyéni adottságok, tehetségek felé fordítani. Vagyis bármilyen formában életre tud kelni, nem csak a művészeteken keresztül. Igaz, hogy ott a leglátványosabb, de amikor egy felvillanó ötlettel megérkezik a leglehetetlenebb megoldás egy túlagyalt problémára, az is a Te kreatív énedből csap bele a fejedbe. Egy ötlet, érzet, megérzés, ami belőled születik és nem egy túlgondolt elképzelés, az mind-mind kreativitás.

A következő időszakban ezzel a hatalmas Kutya ajándékkal csodákat lehet majd alkotni, kétkezi munkát végezni, vagy világmegváltókat ötletelni. Gyakorlott kreatív elmék hegyezzétek a lélekceruzát! Neked pedig, aki nem tudsz rajzolni, itt jön a megoldás.
A kreatív teremtés nem más, mint hogy leülsz vagy megállsz, bedugod a füledet, lekötöd a szemedet, minden lehetséges módon kizárod a külvilágot és csendben maradsz. Zene sem kell, hallgasd a csendet, nézd a sötétséget, pihentesd a testedet. És ebben az állapotban érkezik meg a saját teremtő kreatív kiteljesedésed. Egy másik érzet, közérzet, kiáradás. Figyelem! A beszéd roncsolja a kreativitást és a teremtést! Egyetlen kivétel azért van, amikor valakivel együtt ötletelsz, de azt is agyalás nélkül, csak mondod, ami eszedbe jut…

 

Szóval vakon, siketen és némán felteszel magadnak egy egyszerű kérdést. Az egyszerűség itt azt jelenti, hogy alany-állítmány-tárgy. A többi újfent agyalás lenne, amire semmi szükség. A legjobb kérdések: Mit kell tudnom? Mit kell tennem? Hogyan tovább? Nem több, ennyi elég. Aztán csak figyeld, ahogy lélegzel és legyél türelmes magaddal, vagyis a kreatív géneddel. Ha eddig el volt nyomva, először fel kell ébreszteni a csenddel, a sötétséggel, a semmivel. Ezzel adsz neki teret, így tud megmutatkozni. A logika, a matek és minden racionális ember által kreált elv és hitrendszer elnyomja benned ezt a végtelen(!) energiát, ezekből kell kilépni… ott lesz az út felé.
Ha gyakorlott belső figyelő vagy, akkor ez az időszak számodra maga lesz az égi mannaeső. Olyan megérzések, tervek és ötletek születnek, amire talán fel sem vagy készülve. Ezért a következő javaslatom, hogy legyen kéznél mindig papír, toll, bármi jegyzetforma, és abban a pillanatban írd le, ami érkezett.

Ha úgy döntesz, hogy a kezedbe veszed a kreatív irányításodat, akkor naponta időt kellene rá szakítanod, mert most csupa olyan belső mondat jön felszínre, ami a jövőd boldogságáért elengedhetetlen. Neked semmi más dolgod nem lesz a következő hetekben, mint teljességében megengedni, elfogadni és lehetőség szerint megtenni, amit sugall. Ne kérdezd, hogy miért, mert az már megint agyalás…

Még egy fontos dolog! Ha nem vagy a Sorsod által kijelölt helyen, akkor nem fog minden tetszeni, ami érkezik. A hónapban ott a vita, az akaratoskodás, a majd én megmutatom büszkeség is.

 

Természetesen megteheted, hogy nem lépsz, nem teszel semmit, nem használod a megérzéseidet, bármilyen konkrétak, hangosak és érted őket… Ebből még nem lesz rossz Karma. De ha tudod, hogy ezt kellene, és megmagyarázod az ellenkezőjét magadnak, na, az már önbecsapás. Sőt több annál, mert ez a legrosszabb hazugság, amit el tudsz követni magad ellen… Ennek már lesz következménye, és ott találod magad a fejet falhoz verő állapotban, hogy basszus tudtam, de félredumáltam… Ne vitatkozz a megérzéseiddel, mert azt el tudja fogadni a Kutya, ha maradsz a fenekeden, de azt már nem, ha hűtlenkedésen, csaláson és hazugságon kap önmagaddal szemben. Ez már rossz Karma, amit mindig nagyon nehéz és kemény meló feloldani.

Mert tudod, a Kutya hűséges, igaz és őszinte állat. A kínai asztrológiában pedig ez a Kutya így szól: Légy hű önmagadhoz, mert bármilyennek is tartod magad, az vagy! Ebből adódik a következő feladat a hónapban: Milyennek tartod magad? Mit gondolsz magadról? Nem a bedumált önigazolás kell, hanem a valóság! Mert a Kutya azzá fog tenni! Ebben a hónapban pedig önmagadhoz a legtisztább út a megérzéseiden, a belső kreatív erődön és a benned rejlő képességeken keresztül vezet!

Ebből pedig egyenesen jön a következő nagy lehetőség, ami a teremtés alapja: Az igazi siker az, amikor élvezed a teremtés és az alkotás folyamatát. Mert ilyenkor az eredmény sokkal nagyobb, mintha csak magáért a sikerért, az elismerésért, vagy netán a pénzért tennéd azt, amit csinálsz! De erről és a többiről legközelebb… 

Itt találod a linket a havi személyes elemzés megrendelőjéhez. A díjazás a szokásos felajánlás jelleggel működik. Azoknak kiemelten ajánlom, akik úgy érzik elakadtak a céljaik területén… be vannak ragadva egy helyzetbe, és nincs kijárat semerre… akik sokat agyalnak a semmin és annál nagyobb a zűrzavar a valamin… esetleg akiknek a kapcsolataik (bármelyik) terén nem stimmelnek a dolgok és szeretnének tenni érte. Vagy akinek semmi extra, csak időszakosan kíváncsi egy meghatározott helyzetére… 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Sikeres kreatív ébredezést és áldott alkotást kívánok!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS