Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2020 augusztus - A Sorsfordító Majom hónapja + 2. félévi előrejelzés 2020. Július 29. 07:29

Kedves Földi Angyalolvasó!

A Kínai asztrológia öröknaptárja szerint, 2020. augusztus 7-én, 9:00 óra után pár perccel elkezdődik a Jang Fa - Majom hónapja a Patkány évében. Fordulóponthoz érkeztünk ebben a különleges évben, vagyis már több van a hátunk mögött, mint előttünk. Eddig kaptuk a jobbnál jobb feladatokat, most pedig elkezdődik a vizsga. Mit szűrtünk le, mit tanultunk meg, és ezekből mit tudunk beépíteni az életünkbe?
Még hatalmas a bizonytalanság, hogy mi lesz a második félévben... Lesz-e iskola, karantén, majd ünnepi forgatag, sőt igazi Karácsony, ha már a Húsvét Ünnepét elvette a korona vírus a családoktól? Ez mind-mind ebben a hónapban fog tisztábban kirajzolódni. Még billeg a mérleg, ezért is fontos, hogy a következő 6-8 hétben mit teszünk és mit nem teszünk magunkkal, a kapcsolatainkkal, az életünkkel. (A következő Fa - Kakas hónap is jelentős lesz, de most kezdődik a Sors elszámoltatása) A cikk végén találsz egy előrejelzést, amire a kínai asztrológia jóslatai alapján számítani lehet. 

De előbb jöjjenek pontokba szedve a Fa - Majom hónap legfontosabb feladatai, figyelmeztetései és lehetőségei. Használd belátásod, jelenlegi helyzeted és érzésed szerint...

Első dolgod lenne, hogy elővedd a januári, februári - korona vírus előtti - éves terveidet. Mire készültél még tudatlanul? Mit szerettél volna megvalósítani? Mik voltak a fogadalmaid? Gondold végig, hogy tudtál-e tenni ezekért, és ha igen, akkor van-e most valami, ami még rád vár, a kezedben van és fontos lenne hozzá nyúlni. Mi maradt el az év eleji tervezésből? 
A második dolgod, hogy ennek a listának a folytatásaként írd le mindazt, amit kaptál a karanténtól és amit elvett az életedből. Fontos, hogy tudd, a negatív eseményekért (munkahely megszűnés, veszteségek, kapcsolati változások)  a jövőben hálás leszel! Hogy lehet ez? Ha csak szimbólumként nézel a vírusra, az egyetlen dolgot tesz a szervezettel: Aktivitásra ösztönzi az immunrendszert, vagyis a teljes testet, téged! Innen lehet előre lépni, mert kialakult egy helyzet és ott aktivált és hozott változásokat, ahol Te magadtól erre nem voltál képes... vagy kerülgetted a megoldást.
Bepunnyadt a kapcsolatod és nem tudtad, hogy mit tegyél? Azt mondta a Sors: "Tessék, összezárlak benneteket, és amint vége, tudni fogod..." vagy "Elégedetlen vagy a munkahelyeddel? Ok, hagyd abba, nem kell menned dolgozni, nézd meg mennyire hiányzik..." Tanítás volt a javából, aminek a jövőbeli értelmét kell megtalálnod. Keresgesd itt: Értékek, érzések, csend, család, egészség, elégedettség, takarék, kilépés a hajszából, fontossági sorrend, pihenés, önismeret, türelem, elengedés, elfogadás... Csak keresd benne a pozitív fordulatokat, lásd át, még nem kell megoldanod.

Ha idáig eljutsz, akkor jöhet a harmadik lépés, hogy mit tanultál ebből? Megtartottad-e azt, ami hozzáadott az életedhez, és letetted-e azt, ami okozta a gondjaid nagy részét? Vagyis a Majom hónap fordulópont, de attól függ, hogy merre fordul, hogy az év eleji felismeréseidből mi az, amit a gyakorlatba is át tudtál ültetni. Itt már megveregetheted a vállaidat, mert megalapoztad a pozitív változásokat. Ha pedig van még mit gyúrni ezen, akkor jöjjön a negyedik és egyben utolsó nagy lépés.

Pótold, amit még nem változtattál meg, de tudod, hogy emelné az életedet és van is hozzáférésed. Fontos, hogy a jövő motiváljon, hogy jobb lesz, és ne a múlt "nemakarása" vagy az elégedetlenség, mert akkor utánad szalad más formában, nehezebben. Vagyis ne menj hozzá ugyan ahhoz a férfihoz - ne vedd el ugyanazt a nőt más arccal, más testben... Tanulj a múltadból és változtasd meg a jövődet! Erre jön segítségként a Sorsfordító Majom.

Még egy fontos dolog: Ha nem nyúlsz hozzá, akkor is változni fog, mivel a kiigazítás a Patkány évével februárban elkezdődött... Nincs menekvés, megtörténik a változás ott, ahol lehúz a saját életed...  Most az dől el, hogy magad csinálod a javítást, vagy rábízod a Sorsszerelőre. Mindegyik emel, csak az egyiket jól kezeled, a másikban szenvedhetsz. 

Ha szeretnéd tudni az egyéni dolgaidat, ide kattintva kérheted tőlem a személyes hónapelemzésedet. A díjazás mint máskor, felajánlással. 

A következő Kakas hónap is ezt fogja segíteni azzal a különbséggel, hogy ott fókuszáltan a kapcsolataiddal kellene törődni és végiggondolni ugyanígy. Szerelem, házasság, válás... Hogy érzed magad, amikor nem menekülhetsz el a másik elől, vagy pont a másik oldal, hogy nem lehetsz vele? Mit tudsz tenni magaddal, magadban (!), hogy jobb legyen? Aztán gyerekek, akikkel foglalkozni kell (!) mert könnyű volt a tesóval összerakni játszani, vagy leültetni a tv elé, a kezébe nyomni egy kütyüt... a tanulást nem lehet eltolni és hagyni... Türelem? Kedvesség? Önfelvállalás? Melyik a tiéd, ami segíti a kapcsolataidat?
Az utána érkező Kutya hónap egyben hozza a bőséget és a takarékot. Ha beszélhetünk második hullámról, erre az időszakra tenném... Ez szeptember végétől november elejéig fog tartani. Aztán jön a Disznó hónapja, aki ebben az évben a végzetet jelöli. Itt lehet a megoldás, a látható és már érezhető fény, vég, vakcina. Ez az időszak december elejéig tart, itt már pontosan tudni fogod, hogy az életed merre vette a kanyart, és itt verheted majd a fejed a falba, ha a fentiekkel nem foglalkoztál annyit, amennyit lehetett volna... Zárásként pedig szerintem csodás Karácsonyunk lesz! 

Az egész év egy nagy összefüggés, kapocs és lépcsőfok a múlt súlya és a jövő könnyedsége között, csak ez a szükséges átmenet nem látható előre, és az is titok, hogy hova szeretne eljuttatni. Viszont értelme van a legkisebb apró történésnek, és tehetsz is érte... Hisz a világ rendesen össze van rakva, nem tud kibillenni és helyed van benne. Ok és okozat működteti, akárcsak a Te életedet, tehát a véletlenek lehetetlenek. 

Fontos időszak jön, a vizsga előtti két nagy hajrá: augusztus és szeptember. Aztán a visszavonulós(!) október - majd a lezáró november. December közepén, végén pedig újra indulhat a tervezés a már megváltozott önmagadhoz és körülményekhez igazítva. 

Sok sikert, kitartást és jó belső munkát!

Köszönöm, hogy meghallgattál!
Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

A Kakas hónap 3 legfontosabb feladata
Hanganyag megoldásokkal a jövő érdekében 20:12'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS