Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2020 augusztus - A Sorsfordító Majom hónapja 2. 2020. Augusztus 07. 08:07

Kedves Földi Angyalolvasó!

A kínai asztrológia sorsnaptárja szerint ma 9:08 perckor elkezdődik az év egyik legszerencsésebb és legnagyobb fordulatokat hozó hónapja, a Jang Fa - Majom időszaka.
Már olvashattál a legfontosabb Sorsfordító tennivalókról ebben az írásban.
Nézzük a többi javaslatot, feladatot, és egyetlen figyelmeztetést:

Tanulj a múltadból és változtasd meg a jövődet! Rajtad múlik, hogy mit teszel, vagy mit hagysz meg a Nagy Elrendezőnek. Változni fog az, ami nem enged szárnyalni. A döntés a tiéd: Teszed magadtól, vagy rábízod az áramlatra. Erről és a hogyanról szólt az előző írás. Javaslom olvasd el újból, mert a most következő feladatok, javaslatok és lehetőségek akkor tudnak igazán Sorsfordító hatást elérni az életedben, ha rendet teszel a fejedben és átlátod a múltat, azt, hogy hol tartasz a jelenben és a fókuszt a jövőre, a céljaidra irányítod. 

A kreatív energiák hozzák a legnagyobb lehetőségeket. Nagy szerencse érkezik annál, aki hagyja egy kicsit magától is működni az Életet. Az irányítás most akkor építő, ha befelé irányul az önismeretre, az önbizalom erősítésére, a múlt elrendezésre. Ekkor tudnak előtörni azok az álmok, amelyekből cél lehet... Semmi más dolgod nincs, csak a kemény irányításból tudatosan elhelyezkedni egy lágyan áramló lebegésbe. Mint amikor ráfekszel a vízre, élvezed a békés hullámokat, és szabadon, elengedve ringatózol a felszínen. 

Mivel nagyon erőteljes energiák határozzák meg az évet és a hónapot is, ezért fontos tudni, hogy hiába a nagy lendület, mindez csalóka, mert gyors lesz a kifulladás. Ha nagy elánnal belevágsz valamibe, két dolgot tegyél a kezed ügyébe. A féket és a benzint. Lassíts és töltsd újra magad. Oszd be az erődet, legfőképp a fókuszáltságot. Amit pedig már elhasználtál, pótold, akkor is, ha úgy érzed van még szufla bőven. 
Ebben a feladat az, hogy a legnagyobb lendületben kellene megpihenni egy kicsit, mert nem érzed majd az energiák fogyatkozását. Olyan lehet ez, mint amikor olvasol egy könyvet, totál leköt, aztán azt veszed észre, hogy megtelt az agyad, nem érted a mondatokat. A figyelmed elfáradt, kifulladt annyira, hogy nem is tudod folytatni, csak nagy sokára... Hogy ne juss el idáig, tedd a dolgod lassabban, nyugodtan, élvezve a cselekvés energiáit, és időnként állj meg tovább mélyítve ezt az örömöt. 

 

A következő jelentős feladat az anyagiakkal, pénzzel, használati tárgyakkal - szükségletekkel való foglalkozás. Ez bármi lehet, attól függően, hogy mi vele a dolgod. Elrendezés, átalakítás, lazítás vagy pont az ellenkezője? Jobban kell rá figyelned, mert kicsúszik a kezed közül? El van akadva az áramlás és inkább beindítani kell a kiáradást? Te tudod, hogy az anyaggal, mint használati eszközzel mi a dolgod. Ha felhalmoztál szükségtelenül, szabadítsd fel az energiákat. Ha hiányzik valami, szerezd be, teremtsd meg, tűzd ki célként. Segíthet ebben ai az előző írás - A múlt hibáiból tanulva változtasd meg a jövődet az anyag szintjén is. 

És ha már anyag, ide tartozik a fizikai állapotod, a tested és az egészséged is. Most érdemes új szokásokat kialakítani, diétát, mozgást, étrendet elkezdeni, életmódot váltani, káros dolgokat letenni. De csak a fenti módon: Ha nagyon nagy a lendület lassíts, mert kifulladsz! Ne böjt legyen, hanem életmód... Ne fogadalom legyen, hanem tudatos, apró lépésekben felépített szokás... Egy állandó, töltő és ismétlődő cselekvés. 

És a végére jöjjön az, ami feladat legtöbbünknek. Veszekedős és vitatkozós a hónap! Akaratosság, harc és ütközés látszik a kapcsolatokban! Ha tudsz, ne szólj vissza! Ha teheted ne menj bele! Ha bosszant, igyekezz magadban lerendezni! A kivárás segít. A légzés számolása segít. Az aludj rá egyet segít. Ha az adott pillanatban belemész a vitába, akkor sérül az egód, az igazságérzeted és a nagy munkával elért békéd egy pillanat alatt odébb áll. 
Legyél Te a csendes és figyeld meg az idegest, mekkora károkat tud okozni - nem csak magának. Legyél szemlélő, mert így azt veszíted el, amire semmi szükséged. Másokon keresztül pedig felismerheted önmagad azon részét, amit kordában kellene tartanod. 

 

És hol a nagy szerencse? Csak rád vár, itt van már a levegőben... Amit úgy tudsz a legnagyobb mértékben beszippantani, befogadni, megélni, ahogy gyakorlod a fentieket.

Még érdemes személyes hónapelemzést kérni, ha nagy a káosz és nem tudod hol kezd a változást. Kattints ide a rendelésért.

Újra az előző írás a hónap legfontosabb felvezető feladatáról. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Sok sikert, áldást, békességet és jól beosztott energiákat kívánok! 

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

A Kakas hónap 3 legfontosabb feladata
Hanganyag megoldásokkal a jövő érdekében 20:12'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS