Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2020 január - A kiszámíthatatlan Bivaly hónapja 2020. Január 08. 07:07

Kedves Földi Angyalolvasó!

Ebben az írásban a legfontosabb hónapfeladatról olvashatsz, ami az egész jövő évedet befolyásolhatja. Nagy jelentősége van, mert amit most meg tudsz valósítani (tanulni) ebből, azzal fogsz a 2020-as Patkány évében hatalmas sikereket elérni. Amolyan Disznó évzáró és Patkány bemelegítő gyakorlat következik.

A kiszámíthatatlan minőség mögött mindig ott van a bizonytalanság. Nem tudhatjuk, hogy mire számítsunk, mi történhet, vagy épp egy tettünknek mi lesz a következménye. Van, aki nekimegy a láthatatlannak, van, aki begubózik ilyenkor.
A Jin-Jang elv alapján két oldala van minden helyzetek, egy árnyékos és egy világos. Disznó éve után túl sok lett az árnyékos oldal és fényt kellene vinni egy-két helyre, helyzetre. A Disznó már csak ilyen, éli az életét, tesz a következményekre, jól összekeveri a kakaót, aztán vígan odébb áll, másra hagyja a szennyesét. Itt tartunk most, készül elmenni, de még szórakozik egy kicsit velünk.

Miközben ezt olvasod, gondolj az életedre, hogy melyik területére lehet igaz a bizonytalanság, a kiszámíthatatlanság, esetleg a teljes kibillentség állapota. Hol nem érzed, hogy a feladatok és a nehézségek ellenére halad az életed, nálad a labda, tudsz célozni, lőni, betalálni? Az is számít, ahol azt érzed, hogy kevés vagy hozzá… nincs minden a kezedben… sok a környezettől függő dolog és bármikor borulhat minden. Lehet ez egészség, magánélet, szerelem és egyéb kapcsolatok, munka, pénz, stresszes ügyletek, tanulás, vizsga, bármi, ami körül mostanában rugózik az agyad.

A Bivaly alapból kitartó, céltudatos és szorgalmas Zodiákus, nagyon kedves, aki szereti egyedül elvégezni a rábízott feladatokat. Minden esetben a maximumot hozza ki magából, és nem áll le addig, amíg el nem végez mindennel. Viszont most egy kicsit odapörkölt alá a Disznó és eltévesztette az irányt. Kiszámíthatatlanná, szórakozottá és ezzel veszélyessé vált.

Ez a Bivaly most nem stabil, de ha jól közelíted meg, teljesen kezelhető lesz, sőt többet is kihoz magából, mint kellene. Ne ijedj meg, semmi erőszak, nem vadult be, csak makacs lett és nem indul el első szóra. Módszer kell hozzá, ami visszatereli önmagához, vele együtt az életedet is a megfelelő irányba.

Először is nyugodtan nézz szembe a bizonytalansággal, ismerd fel, hogy fogalmad sincs mit, hogyan, mikor. Aztán beszéld meg az egóddal, hogy van az a helyzet, amikor már nem tudsz mit tenni, és add fel a küzdést. Ezzel megtörténik egy apró elfogadás, ami nem a beletörődés, hanem egy befogadó állapot megjelenése. Jöjjön, aminek jönnie kell cucc, itt vagyok, legyen. Ezzel készen állsz fogadni azt, amire most Te nem vagy képes, amitől megjelenik egy apró fény a sötétségben. Aztán következik a második konzultáció az egóddal: A kibillenést az eddigi akaratoddal okoztad, most leálltál, kisimultak a körülmények, utat engedtél ezzel annak is, amit nem gondoltál, nem tudtál, nem hittél, és mindjárt történik valami.

Itt egy kicsit meg kell halnod a régiben, ki kell sírnod magad, sajnálni a büszkeséged, a megmutatom a világnak éned, elásni az akaratoskodásodat… és hátra hagyni az eddigi megoldásaidat. Van erre kb 3 perced, aztán töröld le az arcod, fújd ki az orrod, nézz fel és engedd be a külvilágot. Mindent, ami kintről bejönne… Keress embereket, lásd a helyzeteket, legyél tudatában a körülményeknek. Már meg is engedted a világnak, hogy működjön, helyre álljon, egyensúlyba kerüljön.

A másik titok a hónapban ezen belül pedig a közösség ereje, ahol mindenkinek van feladata, azzal foglalkozik, amihez ért, és nem bizonyítani akar valami olyasmiben, amire nincs felhatalmazása a Sorstól, ami nem az ő dolga. Élni és élni hagyni elv alapján megbízik abban, hogy mindenki a lehető legjobbat hozza ki magából a saját háza táján. És már meg is érkezett a kiszámíthatóság, de csak a közösségen keresztül. Itt kezdődik a harmónia lehorgonyzása, az egyensúly érzete, így lesz a bizonytalanból stabilitás. Amikor a közösségben – család, munkatárs, barát, ismerős – mindenki a lehető legjobbat nyújtja abban, amire született és adja, amit tud, kéri, amire szüksége van.

Tehát a saját harmóniád és biztonságod jelenlegi feltétele, hogy húzódj hátra, figyeld ahogy magától alakulnak a dolgok, amikor pedig valamit mégis kell tenned, akkor azt se akard egyedül csinálni. Sőt a legjobban akkor jársz, ha amit csak lehet, rá bízol másra – lehetőleg minél többet – és ami marad, az a tiéd, de azt is jó, ha közösen teszed valakivel.

Könnyűnek hangzik? Hidd el nem az, mert többségünk megoldáscentrikus. Ha van egy kellemetlenebb helyzet, mindjárt azon gondolkozunk, hogyan lehetne megoldani és tesszük, amit lehet. Ami marad, azt meg kiadjuk másoknak. Ezt akarja az élet most megfordítani, mert hatalmas váltás lesz a hónap végén, és a hozzáállásban is nagyot kell ugrani. A fordítottja, hogy fennáll egy helyzet, és egészen addig nem teszel semmit, amíg nem kapod meg a lehetőséget rá. Ez egy passzív állapot, amikor csupán reagálsz a környezet hatásaira. Aktív fél egyetlen esetben lehetnél most, amikor odaadod valakinek a cselekvés lehetőségét, vagyis segítséget kérsz.

És hogy mire jó ez az egész? Miért ültetnek kispadra a saját életedben? Mert a Patkány itt várakozik, és nála nem lehetsz okosabb… Tanuld meg előre, hogy kell elfogadni egy nagyobb elme tanácsait anélkül, hogy támadásnak vennéd. Ha megtanulod, akkor a Patkány éve olyan magaslatokba fog emelni, amire nem is számítasz, pont azokon a területeken, amelyeken eddig feszülten járt az agyad.

Lesz még Bivaly hónapról is infó, de már több fényt adunk a 2020-as Patkánynak, mert február 4-én átveszi a stafétát. Végre…

Még van értelme hónapelemzést kérni, a személyesebb és több javaslatért. Ezt ide kattintva tudod megtenni.

Ha pedig el szeretnél jönni a kaposvári Patkány éve előadásra, itt tudsz helyet foglalni.

Ha nem tudsz eljönni, de érdekel a téma, akkor az előadás után lehetőség lesz kérni a felvételt, és a személyes képletet, de csak január 20-a után nyílnak meg hozzá a kapuk.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy lazulj bele a kiszámíthatatlanságba és biztonság lesz az ajándékod!

Garbóczi Tünde  

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az értéket adó ajándékokat!

 

1. Belső asztro infók és egy bemutató személyes hónapelemzés (16:55) ÚJ!

2. Életterületeink aktiválása a leghatékonyabb szimbólumokkal (pdf) ÚJ!
(Ez most készül, Disznó hónapjában megérkezik) 

3. Öngyógyítás Földanyával (47:52) ÚJ!

4. Reggeli ima és hála meditáció (4:35)

 

Ha még nem vagy közöttünk: 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed megadása és ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS