Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2020 május - A Kígyó hónapja - és ami azon túl vár ránk... 2020. Április 29. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Már csak egy kis kitartás kell! A korlátozások végét járjuk, viszont csak óvatosan az utána ránk zúduló szabadsággal. De nézzük sorjában... és azt is, hogy a Kígyó hónapjának mi lesz a szerepe a jelenlegi kollektív és egyéni sorsokban. 

Ha tudatos követő, rendszeres olvasó és megrendelő vagy, az oldal alján találod a hónapra javasolt egyéni elemzéseket. 

Először azokhoz szólnék, akik kértek az egyéni koronavírusos elemzésből. Javaslom, hogy hallgasd meg újra, mert most kell a legjobban arra figyelni, amiről ott beszéltem, ugyanis azon múlik a közeljövőd (kb ez az éved és ami utána jön), hogy mennyire igyekszel azt a feladatot megtanulni és a tőled telhető módon alkalmazni. Fontos! Nem kell tökéletesre csinálni, maga a szándék és a törekvés a lényeg. Tudom nem könnyű, de kitartás. Arra figyelj, hogy ne menekülés legyen 1-1 cselekvésed, hanem az életed tudatos megváltoztatása! Vagyis ne azért menj el kocogni, bringázni, sétálni, mert így legalább kimehetsz a házból, hanem azért, mert erre a változásra lesz hosszútávon is szükséged és most csinálsz belőle rendszert. 

  

Azoknak pedig, akik nem kértek elemzést erre az időszakra, azt javasolnám, hogy gondolják végig, mi az az életükben (elsősorban a hozzáállásukban) amiben változást kellene elérniük. Mindenki tudja ezt legbelül, csak az egó közbeszólhat és lehülyézi a javulni vágyó lélekrészt. Mert ez bizony kőkemény szembenézés azon oldalunkkal, aki léha, lusta, hanyag, nemtörődöm, következetlen, egoista, hűtlen, türelmetlen, hitetlen... stb. És ezt a részünket nem könnyű előszedni.

Ehhez jöjjön egy kis segítség: Közelítsd meg úgy, hogy tudod, mindennek két oldala van (dualitás) és a két oldal egy skálán mozog. A Sors most egy apró hegyes-tölcséres kis élősködővel a kezedbe adta a gombot, hogy feltornázhatod a minuszból a skálát a lehető legmagasabb szintig... elsősorban azt, ami nem tetszik magadban. Mert a lusta felső szintje a szorgalmas, a léháé a lelkiismeretes, a költekezőé a takarékos, az egoistáé az odaadó, a nemtörődömé a gondoskodó... stb. Egyik nincs a másik nélkül. Ez a Jin és a Jang elve! Ez az életed működése és a rezgéseid emelése... Vagyis pont azzal a tulajdonságunkkal kellene valamit kezdeni, amitől utáljuk magunkat! És itt a lényeg. Megjelenik az önismeret, az önbizalom és az önszeretet... nem feltétlenül ebben a sorrendben, de kb így. Nos, hol tartasz ebben? Értékeled-e már a helyzetet? Látod-e már a számodra pozitív oldalait? Érzed-e már, hogy akkor tudsz őszintén és feltételek nélkül kifelé szeretni, ha befelé ugyanezt megtetted? Elfogadtad-e már önmagad isteni mivoltodban? 

Külön kategória és még keményebb önismereti és szeretet-feladatokat kaptunk mi, azon szülők, akiknek együtt kell tanulni a gyermekükkel. Nyugi, teljesen rendben van, hogyha legalább egyszer összeroppantál ebben... de fel is álltál! Itt a legfőbb kérdés és felismerés, hogy nem mi tanítjuk a gyermekeinket, hanem Ők bennünket! Biztos az sem véletlen, hogy Ők a legkevésbé érintettek, és inkább csak terjesztik a vírust, életünk jelenlegi legnagyobb tanítóját. 

  

És akkor most jöjjön a Kígyó első és legfontosabb feladata az év egyik legszebb hónapjában. A korlátozásokat májusban elkezdik feloldani. Ezt asztrológiai előrejelzésként mondom, nem találgatok, egyszerűen hiszek a Sorsban és tisztán látszik. Elmegy a Sárkány és bejön a mozdulás, a változás, a szabadság a Kígyóval... A hónapváltás pontos időpontja: 2020 május 5. 8:53, vagyis hétfő reggel. Szerintem a gyerekeket is hamarosan visszaterelik az iskolába az utolsó hetekre. Már sok értelme nem lesz, de jót fog tenni mindenkinek...

Bejön a Kígyó május elején. Hozza azt a minőségét, amit a legjobban szeret magában, ez pedig az illúzió. Elképzelni egy jövőt, és igaznak elfogadni, holott nem az! Itt a feladat és a bukta! Mert nem arról van szó, hogy ne ábrándozz, vagy már most ne vágyakozz arra, mit is csinálnál legszívesebben. Motivál és valamivel könnyebb tőle a jelenlegi helyzet, csak arra figyelj, hogy ezt az ábrándot ne fogadd el igaznak! Ne pecsételd le, hogy ez igenis így lesz, mert akkor tuti nem. Ez ego és pont azt kell megtanulnunk, hogy van ami nem úgy alakul, ahogy akarjuk. Mert attól, hogy kinyílnak a kapuk, a korlátokat meg kellene tartanunk. Erről szólt az első helyzetjelentés még márciusban. (A Sors és a Korona - Itt olvashatod)

Vagyis a Kígyó csak feloldja a kötelékeket, de azt várja, hogy ne bízzuk el magunkat, lássunk tisztán, legyünk kitartóak, és folytassuk már szabadon azt, amit felismertünk a bezárt világban és felállítottunk magunknak egy tisztább és élhetőbb értékrend felé. 

Mi lesz, ha nem? Nem tudom, ez egyéni. Mindenkinél látszik, mi a saját útja, amit végig kell járnia... Ha nem akarja, akkor is, csak akkor sokkal több az akadály és a mellékpálya. És ez igaz az egész életre, 1-1 helyzetre, 1-1 évre, 1-1 hónapra és 1-1 ilyen speciális körülményre. Lényegében ez a Sorselemzés. 

  

Összefoglalva a közeledő hónap legfontosabb dolga, hogy amit felismertél áprilisban, csináld végig májusban. Eddig tanultál, most használd és tapasztald meg a változást. De legyél észnél, válogasd ki a valóságot a sok képzelgés közül. Ha pedig 1-1 képzelgésből valóságot szeretnél, semmi akadálya, az új és emelt szintű hozzáállással indulj el felé. Megteremted, amit lehet, elporlad, amire semmi szükséged. 

Ez a legfontosabb, de tartogat még sok jó dolgot a Kígyó, csak arra vár, hogy tisztán láss... Mert a felemelkedéshez ez kell, különben szédülni fogsz végig. 

És tudod, fentről tisztán látva minden a legnagyobb rendben van!

A Kígyó hónapjára javasolt egyéni elemzéseket itt találod:

Személyes elemzés a Kígyó hónapjára - 2020 május

Sorsod és a Korona virus - Most mi lenne a dolgod magaddal? - Ha szarul érzed magad, még mindig nem késő, mert a helyzet és ezzel a feladat is kitart ebben az évben...

Hogyan tovább? - Tarot kártyavetés egy vagy több megnevezett életterületre.

Ha pedig totál felborult az életed január óta, csak éppenhogy lélegzel, lepkézel és nem érted mi van, vagy fogalmad sincs, hogy merre tovább, javasolnék egy teljes képet adó, életre szóló Sorselemzést. Helyre rakná a fejedben és a lelkedben a dolgokat, felnyitná a szemedet és segítséget nyújtana a döntéseidhez. 

Május 5-én lesz az év legjelentősebb Telihold Ünnepe. Égi Mesterek éves találkozója, Isten legerőteljesebb Életáldása... Valahogy ott leszünk azokkal, akik szeretnének jönni, jelentkezem a részletekkel... Ez jövő kedd. Tervezd be, ha érdekel. Még nem állt össze a hogyan, de nem hagyjuk ki a májusi Teliholdat ebben az évben sem. 

Még valami: Hírlevélolvasóknak letölthető a Patkány éve előadás első része! Katt ide érte.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy 2021-ben a legnagyobb hálával és köszönettel gondolj erre az időszakra és benne a május hónapjára. Mert áttörés lesz, az tuti. 

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az értéket adó ajándékokat!

 

2020 A Patkány éve - Előadás első rész

Prezentáció - 2020 A Patkány éve 1.

 

Ha még nem vagy közöttünk: 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed megadása és ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS