Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2020 szeptember - A (mindenkibe) szerelmes Kakas hónapja 2020. Szeptember 03. 06:36

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Az év szerelmes, kalandos és szexualitással fűtött hónapjába érkeztünk. Kényes és kíváncsi téma mindenki számára, mert ahol működik, ott a cél hogy továbbra is minden rendben legyen. Ahol nem működik, ott - ha csak az egyik fél is - javítani szeretnének a kapcsolaton... Akinek pedig nincs, azt hajt a kíváncsiság, hogy mikor, hogyan, hol jöhet össze egy kis románc, kaland, esetleg komolyabb kapcsolat...? És van az egyedülálló, aki mindent elkövet annak érdekében, nehogy bárki is bejusson a kemény munkával körbefalazott életébe. 
Bármelyik igaz rád, vannak dolgok, amiket nem tudsz elkerülni egy ilyen hónapban... Ha most pár hétig odafigyelsz kicsit jobban a lent felsoroltakra, akkor a Sors elkezdi rendezgetni, összehozni, segíteni a fejlődést, az emelkedést, a tovább lépést. Még akkor is, ha jó ez így neked, és nem akarsz változtatni, valamit meg fog piszkálni benned ezzel kapcsolatban. 

Épp ezért, jobb szembe menni a feladattal, mint loholva szaladgálni az elől, amit a Sors úgyis utánad hajigál. 

  

A hónap 3 legfontosabb feladatát már meghallgathattad, ha olvasó vagy, vagy feliratkoztál a hírlevelekre. Ezek nem csak a jelenlegi szerelmi életeddel vannak összefüggésben, hanem a múltaddal, a szüleidtől hozott mintáiddal, a párkapcsolataidban betültött szerepeiddel egyaránt. Ide kattintva eléred ezt az ingyenes 22 perces hanganyagot. 

Ezen túl pedig jöjjenek a Kakas hónap azon feladatai, amivel valamilyen formában mindenki találkozik. A kiemelt terület a párkapcsolat, élettárs, szerelem. Bármilyen megnyilvánulás ezen belül, bármilyen szenvedély, szexualitás, kaland, flört, viszony... 

A legfontosabb, hogy most a figyelmet erre a területre kellene irányítani. Akkor is, ha fáj, ha kellemetlen, vagy nem akarsz vele foglalkozni. Elég, ha magadba nézel a szerelmi életeddel kapcsolatban. Hogy érzed magad benne? Érzel-e egyáltalán valamit? Tetszik? Nem tetszik? mindegy, csak legyél tudatában a jelenlegi helyzettel. És az elmúlttal is, amit mélyen elástál a lelkedben. 
Ez a hónap a kapcsolatok gyógyításának ideje, de csak abban kaphatsz segítséget, amit kibányászol magadból. Az elrejtett dolgok úgy maradnak, viszont az előhozott meggyógyul! Mint amikor sejted, hogy beteg vagy... De félsz és nem mész orvoshoz, bele is halsz, de ha legyőzöd a félelmet és szembenézel a valósággal, akkor fáj egy darabig, de szép lassan rendbe jössz. 

A következő, hogy keresd a tiszteletet. Azt is, amit adsz, de azt is, amit kapsz. Ez most nem csak a megbocsátás, hanem azon túl melyek azok az értékek, amiért felnézel a másikra? Miért tudod tisztelni a párodat? Ezeket emeld magasabbra, keress még több dolgot. Csak figyeld a másikat úgy, hogy tudatosan bármiért, amit szeretsz benne elkezded tisztelni. Legyen ez ebben a hónapban feladat! Adj tiszteletet! Majd ismerd is el szóban. Dícsérj, köszönd meg neki bármit tesz, és ezzel emeld magad fölé. 

És itt van még egy fontos dolog! Tiszteld magadat is! Ez legyen a beáradó tisztelet, hogy ugyanúgy elismered és megdícséred magad, mint a másikat. Nem tőle várod el, hanem magadbnak add meg! 

Itt jön be a harmadik feladat, hogy nem irányíthatsz mindent! A másik érzéseit, hozzáállását, tetteit pedig amúgy sem. Persze kérhetsz, hiszen ez a szolgálat hónapja is, és segítséget fogsz kapni... De az irányítást most kicsit mindenki elveszíti a kapcsolatai felett. Ez nem jelenti azt, hogy rosszul alakulnak a dolgok, sőt pont jól tud alakulni egy elcseszett helyzet, amit régebben egy rossz döntéssel félreirányítottál... Csak húzd vissza az akaratodat. Ne a céljaidat engedd el, hanem a megoldást hagyd rá a Sorsra. A küzdés, az akaratosság és az egoizmus kemény tanítást hordoz. 

Mindez nem azt jelenti, hogy semmi nem történik, hanem azt, hogy magától megindul, nem kell noszogatni és neked csak a lehetőségeket kell figyelned és bátran kihasználnod... 

Még a héten a Majom hónapját éljük. Ez az idő - 09.07. hétfőig - még jó arra, ha elkezdenél valami újat, állj neki. Hétfőtől viszont engedd a maga útjára és csak azt figyeld, hogy mikor lököd bele az élet a cseekvésbe. 

Ha szeretnéd tudni, neked személy szerint mi a feladatod ebben a hónapban, mire számíthatsz, honnan közelíts, mire készülj, mire vigyázz és mit lenne fontos megtenned.... Itt tudod kérni a személyes hónapelemzésedet. 

Ha pedig fogalmad sincs, hogy a mindennapokban mi lenne a dolgod a párkapcsolatbana Személyes szerelemelemzés segíthet tisztán látni és boldogságot hozni.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Várlak ebben a hónapban is a Csillagüzenetekkel.

Garbóczi Tünde 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

A Kakas hónap 3 legfontosabb feladata
Hanganyag megoldásokkal a jövő érdekében 20:12'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS