Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Asztrológia, Tarot, Számmisztika, Feng Shui, I Ching - Tanácsadás és képzések
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2024 április - A gazdag és stabil Sárkány hónapja 2024. Április 04. 07:07

 

A gazdagság, a stabilitás és a szerencse elég jó párosítás...
 A hónap szűk összefoglalását olvashatod kb 5 percben...
A saját személyes hónapelemzésedet pedig itt kérheted kb 10 percben...

Kedves Földi Angyalolvasó!

Reményt hoztam és fényt... Az év első hónapja, amely végre nem akar pofozkodva tanítani, testet, lelket és agyat teljesen kikészíteni, kifacsarni, hanem némi alázattal és szelídséggel bölcsességet, igazságot és szerencsét hordoz. Csupán egy kis "egóvesztéses" erőfeszítést vár cserébe, egy fontos tanítás megértését és alkalmazását!

Alázat, hála és szelíd hozzáállás. Ítélkezésmentes főhajtás mások előtt. Nem kell egyet érteni, csupán csendesen(!) tudomásul venni, hogy másnak lehet más véleménye... És mivel most a hónap Föld Sárkányától kapsz hozzá türelmet és bölcsességet, ezt meg tudod tenni.   
Ha egy harsány, erőszakos, fröcsögő vagy egyetlen igazságnak tartott véleménnyel szemben találod magadat, akkor figyelned kellene arra, hogy mit teszel annak érdekében, hogy megőrízd a saját és a másokkal kapcsolatos belső békédet? 

Ne legyints, hogy neked ez megy, hogy könnyű, mert amikor ott a helyzet, nehéz lesz csendben maradni, hisz véleményed lesz azt ki is mondhatod, szabad vagy... Nade... Ebben a hónapban ez erős, kemény, fókuszált tanítás és feladat, ami azt jelenti, hogy csak tudatosan tudsz elfogadó, alázatos, és szelíd maradni. Késztetést érezhetsz visszabeszélni, vitatkozni, ne adj Isten veszekedni. Két Sárkány egy helyen már csak ilyen (év és hónap) Szóvalj a tanácsom, hogy csitt! Csak figyelj, hallgasd meg a másikat, vedd ki belőle amivel tudsz azonosulni, a többi kuka és menj tovább mosolyogva... És a fordított öltés is benne van, vagyis jobban jársz, ha ebben a hónapban Te sem akarsz meggyőzni senkit a saját igazadról, mert szemben találod magad egy erősebb akarattal és csak vitatkozás lehet belőle, ami elszívja az életerődet... 

A személyes Föld - Sárkány hónapelemzésedet itt találod

Inkább foglalkozz a beáradó szerencsével, amit ki kell kapirgálni (Kakasok előnyben) és következő dolgokban bújik meg:
- Hosszútávú, stabil együttműködést és bőséget tartogat minden jó ügyért való tevékenység, legyen az családi, baráti vagy céges dolog. Minél több embernek segít, annál sikeresebb lesz. 
- Nagyon jó anyagi érdekeltségű hónap, ami jelenthet pénz érkezését, eladást esetleg jó vételt, gazdaságos ötleteket, takarékoskodást, befektetést, de több bevételt, kevesebb kiadást is. Rá lehet mozdulni bármilyen teremtésre, szaporodásra, gyarapodásra - ezért óvatosan a kajálással, mert a hízás is egyfajta gyarapodás :) 
- A Sárkány alapból hordozza a szerencsét, ami most két oldalról mindenképpen ránk talál. Az egyik a már elkövetett tetteknek a szerencsés alakulása, vagyis azok a dolgok fognak változni, ahol már megtetted, amit tudtál és jön a fordulat.
- A másik szerencse érkezési irány pedig a hiten alapuló teremtés, amiért már szintén nincs mit tenni, csak hinni benne, hogy úgy lesz és kész! És talán ez fontosabb, mert ebben még van keresnivalód, a fentiben már csak bízhatsz. De hogy miben hiszel, az rajtad múlik, és gondold át, erősítsd meg, mert most hozzá igazodik az életed. 

A Te Sárkány hónapelemzésed ezen a linken

Ha szeretnéd tudni neked személy szerint ezen felül még milyen lehetőségek, szerencsék, életterületek lesznek erősebb hatás alatt, azaz hol vannak a saját kincseid, akkor itt tudod kérni az egyéni hónapelemzésedet. 

Nagyon jó kis hónap vár rád ha szereted a nyüzsit magad körül. Lusták hátrányban, mint ahogy ebben az évben végig. Érdemes összekapni magad, mert egyetlen apró mozdulat felforgatja az életed változásra érett területeit. Azokat, amelyeknél már csak jobb lehet... 

És még egy nagyon fontos pozitív dolog most: Tavasz van, ébred és éled minden, ami le volt dermedve... Olvadj bele a természetbe Te is! Nagyon sokat fog segíteni.

Áldott, gazdag és biztonságot adó szerencsés Sárkány hónapot kívánok!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értékes VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyag: 

2024 április - A Sárkány hónapja előadás felvétele (1:06:18) Mp4
Az áprilisi előadás prezentációja (ppt)

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékért!

Feliratkozás és visszaigazolás után az "Ingyenes letöltéseknél" találod az ajándékokat.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS