Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 január - A jövőteremtő Bivaly hónapja = Felkészülés a 2022-es Tigris évére 2022. Január 12. 08:08

  

Kedves Földi Angyalolvasó!

A kínai asztrológia időszámítása szerint elérkeztünk a Bivaly év Bivaly hónapjához... Vagyis amint volt nagyban a 2021-es évben, úgy lesz kicsiben a következő hetekben... Egy kis számonkérés és igazítás kezdődik, ami egyben felkészülés is a Sorsfordító Tigris évére... Dupla kihívás, de ez most hatalmas lehetőséget tartogat számodra is, mert pótolhatod, ami elmaradt... utolérheted, ami lehagyott... belehúzhatsz még erősebben abba, ami könnyedén sikerült. 

Itt tudod kérni az egyéni Bivaly hónapelemzésedet. Lehetőségek, feladatok, figyelmeztetések csak neked!

Elárulok a Bivalyról egy átlagon felüli dolgot: A kitartása, a cselekvő szorgalma és a felelősségvállalása teszi sikeressé. De nem is ez az extra benne, hanem az, hogy nagyon jól kezeli a sikert! Nem száll el tőle az agya, szerény, takarékos és szolgálatkész marad. Mintha nem is lenne sikeres. Pedig az, nagyon is, mindig, de nem úgy viselkedik. 

  

Már az is kirívó, hogy nem adja fel addig, amíg el nem végzi a dolgát és teszi mindezt úgy, hogy vállalja is amit csinál, ami rajta múlik. Ritka hozzáállás manapság, épp ezért az Ő idejében ez számodra a feladat. Ezt várja tőled... Mutasd meg, hogy állsz ezekkel a tulajdonságokkal, és ha látja, hogy igyekszel, akkor bőségesen megjutalmaz. Elsősorban az önbizalom érzésével. Azzal a csodás tudattal jutalmaz meg, hogy a helyeden vagy és itt bármi sikerülhet, ha odateszed magad. Hitet ad a képességeidhez és erőt a céljaidhoz.

De van itt egy kis bibi! Mert tanít is bőven. Alázatra, szerénységre, hálára, csendre, szolgálatra, takarékosságra. Ha dolgod végeztével - vagy közben - ezt nem látja rajtad, akkor egyetlen lépéssel porba tiporja az egódat, a nagyzolásodat, a nagyképűségedet. Nem hagyja, hogy a siker, amit elérsz a fejedbe szálljon... Hiszen ez a dolgod, ne várj érte extra figyelmet! 

Igen, a legfőbb dolgod, életed értelme, hogy kihozd magadból mindazt, ami benned van, amiért megszülettél, amit hozzá tudsz tenni a világhoz. Ez a dolgod, a Bivaly nem vár érte különösebb elismerést, csak teszi a dolgát. Kitartóan, szorgalmasan, felelősséggel. Ezt várta tőled 2021-ben és ez lesz a feladat 2022 januárjában is. 

Ha eddig másként volt, itt a lehetőség és az idő összekapni magad, és megindulni a képességeid szerint.
Ha eddig így volt, akkor nézd meg, mi maradt el, mit kellene picit másképp vagy hol lehetne még egy kicsivel többet kihozni önmagadból. Pótolj, igazíts, dobd be a maradék erődet. 

 

Ha így teszel, a Bivaly jutalma nem marad el. Még ha ki is ballag a képből 2022. február 4-én lezárva ezzel egy hosszúnak tűnő fura időszakot, az ajándékait itt hagyja, hogy a jövőd stabil legyen... Szükség is van rá, mert jön egy Tigris év, amire sok minden igaz lesz, de a stabilitás semmiképpen... 

Épp ezért fontos, hogy ezt a hónapot hogyan csinálod végig. A javaslatom, hogy gyakorloj kitartást, csak tedd a dolgod, koncentrálj a feladataidra, végezz el minél többet, legyél hálás, hogy van bőven dolgod és vállalj felelősséget önmagadért - !csak önmagadért! Majd szerény mosollyal, őszinte hálával, önzetlen nagylelkűséggel fogadd be a sikert.  

Mert ekkor már kézzelfogható lesz, ami a Bivalynál a bőség, a jólét, a gyarapodás minden szinten. Anyagban, igen pénzben is... Érzelmekben, élményekben, kapcsolatokban... Tudásban, tapasztalásban és bölcsességben egyaránt. Bőségesen jutalmaz!

Ha ebben a hónapban csak a fentiekre figyelsz, ha megfogadod ezt a hozzáállást, kihozod magadból, amit lehet, akkor a kiszámíthatatlan Tigris nem fog meglepetést okozni, mert bármit hoz, Te stabil tudsz maradni ott ahol vagy! 

A Tigris kiszámíthatatlansága elég erős kihívás lesz... Ne ijedj meg, mutatom majd mindig a legbiztosabb utat. 

 

Áldott hónapot, sok feladatot, kitartást és szorgalmat kívánok!

Garbóczi Tünde

 

 

 

Vissza az előző oldalra