Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Kakas legnagyobb tanítása és megoldása 2019. Szeptember 24. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Hogy érzed magad mostanában? Megindultak a dolgaid július-augusztus körül? Ment minden egy darabig, dőltek le a falak előtted, szinte maguktól működtek és javultak a helyzetek, el sem hitted, hogy mekkora mákod van, mintha minden és mindenki érted létezne? Most meg egyik zűr, akadály, bosszúság követi a másikat, és újra itt a pánik, az aggódás és a bosszankodás? Lehet, hogy még nagyobb is a gáz, mint előtte? Megjelent valami átkos másik oldal, aki keresztbe tesz?

Hova lett a haladás és az a láthatatlan erő, ami a több éves kínlódás után újra reményt adott azzal, hogy megmutatta az aranypalotát: Nézd, ezt neked szánjuk, a Tiéd lehet, ha szeretnéd! Miért csak a sötét pincéjében kapálózhatsz? Miért nem használhatod hosszú távon a karnyújtásnyira lévő ajándék minden luxusát?

A mézesmadzag, amit látsz, egy hatalmas feladat és tanítás, ami a Kakas hónapjában az utadba került. Egyelőre nem lehet a tiéd, mert tenned kell valamit, addig pedig még belemaszatol egy kicsit a Sors az eddig tiszta hajadba, jól összekeni a mézzel, hogy bontogasd csak, kifésülni úgysem tudod, a vége úgyis az lesz, hogy le kell vágnod egy nagy részét. De ha nem harcolsz ellene, hanem felfogod feladatként és megteszed, amit kér, újra megindul minden. Kipróbáltam, működik. Ez az írás erről szól, és elsősorban azoknak szánom, akik magukra ismernek a fentiekből.

Lehet ez bármilyen életterület, egy vagy az összes, bárhol káoszhegyek lehetnek, jöttek a semmiből vagy elkezdtek létrejönni, te pedig újra összerándult izmokkal harcolsz az életedért. Abban szeretnélek segíteni, hogy megértsd, át lásd, és visszacsináld a fejlődés irányába az egészet. Mert nem kell sok, csak egyetlen átgondolt, megértett és eldöntött hozzáállás! Egy kis szellemi igazítás, amit a lelked elfogad, a tested pedig kivárja az újraindítást, amikor visszakapod életed irányítását.

Nincs titok, nyilvános tanításról van szó. Mondhatjuk a siker mechanizmusának és kiteljesedésének. Hogy tisztán átmenjen a mondandó, tömör leszek, mint a szagos radír, és egyszerű, mint a dobókocka.

A Kakas egy büszke főnök a kínai Zodiákus körben. Négy Vezér van, Ő az egyik, és semmi más dolga nincs, mint hogy hozza ezt a formáját. Egyedül uralja a baromfiudvart, irányít, mégis mindenki tiszteli, szereti, nem ellenkezik vele, sorban állnak a kegyeiért. De a Vezérek is elbuknak néha, ha elfelejtik, hogy a hatalmat nem önmagukért kapták, hanem a többiekért. Felelősséggel tartoznak minden döntésükért és be is hajtják rajtuk!
Lehet diktátor, mert ehhez is meg van a hatalma, de lehet igazságos uralkodó, aki szolgálja a népét. Van az a mondás, hogy magasról lehet a legnagyobbat esni. Pont ez illik rá, és ez történik vele, ha nem figyel, ha öncélú lesz és kritikus, kilép a „Király a legnagyobb alattvaló” szerepből.

De nézzük a Te életedet és a dolgaidat ennek alapján. Az első, amit végig kellene gondolnod, hogy amit elindítottál a közelmúltban és befuccsolt, az mennyire öncélú? Figyelembe vettél másokat is, hogy mit szeretnének? Beillesztetted a terveid közé az Ő akaratukat? Egyeztettél a szeretteiddel, kollegáiddal, beosztottaiddal? Na, nem úgy, hogy eldöntötted, szerinted ez jó lesz nekik (mert ugye Te mindig a legjobbat akarod másoknak is), hanem megkérdezted azokat, akik érintettek? Véleményt? Javaslatokat? Más ötleteket a sajátod mellett? Ha pedig megtetted, mennyire voltál nyitott egy más látásmódra, szemléletre? Fontos! Nem arról van szó, hogy azt kell tenni, amit mások gondolnak. Rugalmasságról, be és elfogadásról valamint nyitottságról beszélünk. A döntés a Tiéd, csak objektíven, figyelve másra és másokra…

A második, ami oka lehet a kialakult helyzetnek, az elégedetlenség. Ez a Kakas hónap legnagyobb kihívása. Főleg akiknek van Kakas a horoszkópjukban. Ha nem tudod, írj, üzenj, kérdezz van-e, segítek, vagy ide kattintva nézd meg a képletszámolót. Angol nyelvű, de ne ijedj meg tőle, csak add meg a dátumot, katt a gombra és a Rooster-t keresd.
Kakas vagyok a javából, tudom, hogy miről beszélek és mennyire észnél kell lenni minden pillanatban. Ebben a hónapban pedig ez arra is érvényes, aki csak képről ismeri a Kakasokat. Ez a feladat mindenkinek minden év szeptemberében életre kell, sőt tovább megyek a Kakas az ura minden 12. napnak, és minden nap 17-19:00 közötti óráknak. Nincs menekvés, foglalkoztat bennünket, és nem csak a Kakasokat. Rögtön jön a megoldás is!

Ha van Kakas a horoszkópodban, jó lenne komolyabban foglalkozni a lentiekkel, hogy ne veszítsd el azt, am van, vagy amire még szükséged lesz! Mert az úgyis veszni fog, ami elavult, nem kell, vagy elakaszt az életedben. Ez is a Kakas, de az is, aki kikapirgálja neked a legjobbat!
Gyerekkoromtól vannak emlékeim, amikor egy felfelé ívelő időszakban szépen sorban értem el a céljaimat, de soha semmi nem volt elég jó, mindig magasabbra törtem. A vége kivétel nélkül az lett, hogy elvesztettem az egészet, és még mélyebbre kerültem, mint ahonnan elindultam. Aztán – akkor még - ösztönből elkezdtem értékelni, azt a keveset, ami maradt, ami épp a kezem ügyében volt, és megint megindult a hullámvasút felfelé. Aztán megint a jó kis Kakas önteltség, a túlzott önbizalom, az elbizakodottság és újra a tanítás: atombomba söpört végig ismét az életemen. Jó játék a Sorstól. Párszor belehaltam, de amint megértettem a tanítást, változtattam mindenen. Ehhez az asztrológia a legnagyobb segítség...

Te is kezded kapirgálni? Elégedetlenségből az elégedettségbe. Bosszankodásból, kritikából az elfogadásba és a hálába. Várj, ezt nagybetűvel írom: HÁLA

Ez az egyetlen megoldás a felesleges vesztés ellen. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz veszíteni, de csak olyan veszteségek érnek majd, amire szüksége van az életednek, általában a fejlődésed érdekében, és amit rövid időn belül meg is fogsz köszönni a Sorsnak.

Kakasok és nem Kakasok! Itt az ideje egy napi hálagyakorlatot alkalmazni az életetekben. Segítség: A letölthető anyagok között van egy napi ima, az pont erre készült. 5 perc az egész. Hírlevélolvasóknak hozzáférhető. Ha pedig szeretnél még egy kis segítséget, a Disznó évének előadása is megtalálható ugyanitt, hallgasd meg, mert az utolsó hónapokban jön a lényeg és kiteljesednek azok a dolgok, amiről ott szó volt.

Ha most gáz van valahol, ezt a két dolgot vizsgáld felül az ügyleteid, a kapcsolataid és minden egyéb folyó feladatod kapcsán. Mennyi az öncélúság és az elégedetlenség benned? Töröld el és helyette fókuszálj a királyi szolgálatra és a mindennemű hálára. Látni fogod azt a tanítást, amit neked szánt a Sors, mert ha ezt megteszed, akkor a helyzetek egyből újra megfordulnak felfelé. Bátran ígérem, mert ez ilyen. Ismerd fel, tanuld meg, alkalmazd az élet hozta vizsgákon, és nem lesznek dohos pincejáratok, lakhatsz a palota legszebb lakosztályában.

Ez az időszak februárig kihúzza magát, aztán jön a következő, de erről majd december környékén beszélgetünk. Izgalmas lesz az is, gatya a kézben, addig meg össze kellene kapnunk magunkat és kikapirgálni az ajándékokat a saját házunk táján…

Szóval Hálára Fel!

Ha pedig érdekel a saját hónap elemzésed egyéni feladatokkal és lehetőségekkel, még mindig kérheted ide kattintva. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy lásd meg, és fogadd be, hogy mennyire áldott vagy életed minden pillanatában!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS