Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Majom hónap végén, de még a Kakas hetek előtt… 2018. Szeptember 03. 08:08

  

Egy fontos átmeneti időszak tennivalói a békésebb, boldogabb, sikeresebb jövőért…

Hogy telt az augusztus? Jól érzed magad a bőrödben? Felpörögtek a pangó dolgaid, vagy épp a pörgösek megpihentek egy kicsit? Fel tudtál gyorsulni a punnyadásból, vagy le tudtál lassulni, ha arra volt szükséged? Hogy állsz most a türelemmel? Érzed mélyen, még ha nem is látható egyelőre, hogy elkezdődött valami, amit már hónapok óta nem éreztél, amit talán úgy hívhatnánk, hogy békesség a körülmények ellenére? Tisztábban látsz a sötét ügyekben, és megjött a remény, vagy legalább a helyére kerültek a fejedben a fények?

Ha az adott válaszokból látsz előre lépést az életedben... ha egy icipici is igaz rád, magadra és a helyzetedre ismersz… ha ki tudtál lépni a régi, ki nőtt cipőidből… ha felvettél egy könnyedebb, kényelmesebb, lazább papucsot, és tettél pár lépést benne, akkor jó hírem van, a következő hónapokban érkezik a jutalom nem várt lehetőségek, megoldások és eredmények formájában. De az is lehet, hogy már itt van a kapuban…

 

Viszont, ha az elmúlt pár hétben - a Majom idejében - nem tettél semmit, akkor valószínű, hogy kicsit görcsösebben, feszültebben és frusztráltabban érzed magad, mint pár hete. Hiába vártál a banánra, hátha valaki a kezedbe adja, megpucolva, pont olyan keményen-puhán-sárgán-barnán, ahogy szereted… sok volt az elvárás, kevés a cselekvés, és magától nem történt semmi.

Ha inkább ez igaz rád, akkor számodra lenne egy javaslatom. Először is nem vagy elkésve! Nyugi és elhatározás! 
Van még pár napod, a Kakas hónapja csak szeptember 8-án kezdődik, addig még bőven van időd összeszedni magad és a régi elmaradt tennivalóidat. Kicsiket, nagyokat, kellemetlenebbeket, azokat, amik nyomasztanak. Ha sok van, írd le, csak tudd, hogy mik azok, legyél tisztában az összes elhalasztott, tudomásul nem vett, ezáltal nyomasztó tennivalóddal és egyetlen lépéssel, bármilyen aprósággal indítsd el egy jövőbeli megoldás felé.
Fel kellene már régóta valakit hívni? Barát, rokon, ügyintáző? Keresd elő a számát, vagy a legjobb, ha fogod az okosodat és rácsörrentesz. Nem veszi fel? Hívd újra, amint tudod... Eredmény: Megkönnyebbülés, ön-vállveregetés, büszkeség (persze csak csendesen és szelíden) békesség, mosoly, netán boldogság? 

Mielőtt tovább olvasnál és már ettől úgy érzed sürgető a helyzeted, erre még én is itt lökdöslek, ne ess kétségbe, minden rendben, csak egy apró lépés kellene... Ha úgy döntesz belevágsz, van számodra pár személyes tanácsom, Itt találod a Kakas hónapjának egyéni elemzésének linkjét. De nézzük tovább...

  

Ha elhatározod magad, nem kell sok, csak egyetlen tolófájásba kell belemenni, és megindul magától a szülés, az új élet és az eddig ismeretlen megvalósulás felé. Kipróbáltam a régóta nyomasztó dolgaimnál, és hihetetlenül működik. Csak egy kicsit kell kilépni a sötét napszemüveggel eltakart kényelmi zónából, utána mintha turbó lenne az ügyön, szinte a Sors kiveszi a kézből, külön utakon elkezd megoldódni, mintha mindenki csak segíteni szeretne, és a körülmények követhetetlenül beállnak a sorba, majd megjelenik a fény. Még nem biztos, hogy a végleges megoldás kialakul, de valahogy könnyebb, nyugodtabb és fejlődőképesebb lesz a dolog. Legyen kicsi, vagy nagy ügy… Szóval működik.

A Majom imád rendezkedni és amíg itt van, Te vagy a partnere… itt olvashatsz az eddigi időszakról bővebben.

  

Erre nagy barátságra fog megérkezni a Kakas, aki már egyedül szereti uralni a teljes arzenált, nem kérdez, hisz Ő az egyik Vezér a Zodiákus körben… Egy biztos, Ő is jót akar, csak nem fogja megkérdezni tőled, hogy Te mit akarsz. Viszont, a jól folyó dolgokat hagyja a medrükben tovább haladni, sőt még segítőként ráereszti a teljes udvartartását.

Mire számíthatsz szeptemberben a Kakastól? Melyik tulajdonsága tud érvényesülni a Kutya évében? 

A Kakas szeret vezetni, irányítani, parancsolgatni, ahol azt megengedik neki… A Kutya ezt hagyni fogja, hisz ez nem az Ő asztala, örül, ha valaki megteszi helyette. És Te átengeded az irányítást életed felett, vagy megtanulod inkább hogyan kell ezt csinálni? A Kakas megtanít!

A Kakas szereti az elismerést, ha észreveszik tetteit, és ezt segíti másnak is megtapasztalni… A következmények nagymestere… Neked most dicséret vagy irgum-burgum jár? A Kakas kiosztja a jussodat!

A Kakas okos, gondolkodó, használja az eszét és mindig többet akar magából – és másokból – kihozni… Te hajlandó vagy új módszereket megismerni? A Kakas megtanít tapasztalni és a józan eszedet használni!

  

Lesz még mit mondani erről a Zodiákusról, és az évben betöltött szerepéről, de első nekifutásra a fentiekkel érdemes kicsit még foglalkozni. Ha pedig már mindent elővettél, és zajlanak az események, dőlj hátra, élvezd az életed, annak csodás folyását magad körül, és ha igazítani kell egy kicsit, tedd meg, ami tőled telik, a többi a Sors, a körülmények, és az erők dolga. Mert ezekkel a Zodiákusokkal nem tarthatsz mindent az irányításod alatt! De ha átengeded nekik, azt, amiben kiválók, Tiéd lehet az is, ami magadtól nem sikerülne… Ez a legnagyobb varázslat ebben!

Ha pedig érdekel a saját feladatod, lehetőséged és figyelmeztetésed a Kakastól, ide kattintva elérhető a személyes hónapelemzés.

Most pedig jöjjön egy kis bőség téma: Vajon mit tudunk kikapirgálni magunknak? 

Az év következő hónapjai – már a Kakassal kezdve – az anyagi sikerek és ezen belül mindennemű harmónia meglétét segítik megvalósulni. Erről is írok még, de…

Budapesten előadást tartok a hátralévő teljes időszakról, annak tennivalóiról és lehetőségeiről a pénz, munka, bőség megközelítésével és oldaláról, mivel az év utolsó hónapjai ezt az életterületet támadják, vagy támogatják. Hogy ki tudd hozni a legtöbbet, és elkerült a zűrös, nadrág összehúzós időszakokat, hogy legyen elég anyag a céljaidhoz, az előadást személyre szabott elemzéssel hallgathatod. 

Az időpont és a hely, hogy segítsen dönteni:

2018. szeptember 07., péntek 18:00 óra, Budapest, VI. kerület Paulay Ede u. 19. 

A helyek korlátozottak, és a hírlevél olvasók előnyben vannak, Ők már a múlt héten jelentkezhettek. Ha érdekel, vagy pont aktuális a téma nálad, ha terveid vannak a közeljövőben, ami vagy rizikós, vagy nem tudod hogyan kezdj neki bőség hiányában, vagy ha csak kicsit helyre tennéd az életedet ezen a területen, akkor itt tudsz jelentkezni és további infókat is itt találsz. Amint betelnek a helyek, leveszem az oldalról a jelentkezési lapot. A helyet a díj megérkezése után igazolom vissza, és e-mailben küldöm a jegyet. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

Az információk és a teljes leírások csak hírlevél feliratkozóknak hozzáférhetőek teljes egészében, és mindenkori előnyt élveznek az egyéb csatornákon jelentkezőkkel szemben. Feliratkozni a bal oldali ablakban lehet. Köszönettel!

Még egyszer a linkek:
Előadás Budapesten - A Kutya évvégének áldásai... Bőség, stabilitás és jólét - jelentkezés ezen a linken

Kakas hónapjának személyes kiértékelése, elemzése születési adatok alapján - megrendelés ezen a linken

Vissza az előző oldalra