Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A siker érdekében - Ezzel érdemes foglalkozni a Patkány évkezdet előtt 2020. Január 14. 08:08

Kedves Földi Angyalolvasó!

Hatalmas változás előtt állunk, 2020 február 4-én kezdődik a Fém - Patkány éve. Megy a káosz, jön a rend. Megy „az agyam eldobom, mi jöhet még” és jön „a végre irányíthatóbb az élet” érzés. Megy a kudarc, jön a siker. Érzésben mindenképp, ha pedig a következő időszakban odateszed magad egy aprócska dologban, a Patkány egy egész emelettel feljebb szalad veled 2020-ban. Hozza a szerencsét, a védelmet, bármit, amire szükséged lehet és nem is tudsz róla. Viszont, hogy be tudd zsebelni a saját előkészített ajándékaidat, hogy a lehető legjobb módon rendeződhessenek a dolgaid, van itt egy aprócska feladat, ami előkészíti az érkezőt, és ami feltétele a közelgő sikernek.  

Készülök a szombati Patkány éve előadásra… Elemzem az évet minden oldalról, és egyre több lehetőség, kellemes feladat és jószándékú figyelmeztetés bújik elő a bokorból. Most a jövő év megfelelő előkészítéséről olvashatsz, amit még jó lenne az év kezdetéig megtenni, végiggondolni, legalább egyet lépni, hogy az a csoda, ami vár rád is, az öledbe pottyanhasson.

Hiába egy dologra kell koncentrálni, az elemek és a Zodiákusok úgy állnak össze az évváltásnál, (Disznó – Tigris – Bivaly – Patkány), hogy amit most teszel, az minden életterületedre hatással lesz. Ez az érkező év sikere, eredménye és felemelkedése bármely területen. Amennyire odateszed most magad az alábbi feladatban, annyira tud befolyni a szerencse és az előrelépés egy adott helyzetedben.

Nagyon egyszerű, átlátható és kedves a feladat, mert magaddal kell törődni, mindenféle egészségre koncentrálni. Ez nem csak a fizikai állapotod, hanem a lelki egyensúlyod, a szellemi erőd, a hozzáállásod, de még az egészséges önbizalmad is ide tartozik.  

2 fő szempont van a testi-lelki-szellemi egészség érdekében:

1.    Mit kell elhagyni? Mitől kell megszabadulni? Hogyan kell megtisztítani?

2.    Mire van szükség? Miből van kevés, vagy hiányzik?  Mit érdemes befogadni? Hogyan jó megerősödni?

Az 1. pontra január 25-ig az Újholdas Pálfordulóig van nagyon jó lehetőség (Kínában a Holdújév kezdete), a 2. ponttal pedig a február 8-i Teliholdig érdemes foglalkozni.

Szánj 1 napot számvetésre. Életed melyik része nem teljes, kibillent vagy akár beteg és egészségért kiált? Egy, vagy az összes? Egészség, közérzet, magánélet, szerelem, párkapcsolat, rokonok, egyéb kapcsolatok, önbizalom, otthon, lakás, munka, pénz, költözés, nyaralás, külföld… Mi az, ami elakadt és diadalért áhítozik az életedben. Miért beteg és mit kell elhagyni, letenni, megváltoztatni, hogy felszabadulhasson? Ne csak a testedre gondolj. Lehet beteg és elakadt bármi a fentiek közül és azon túl. Elengedni 3 szinten kellene egyszerre, ebben a sorrendben: Gondolatok, beszéd és cselekvés szintjén.

Gondolat = Felismerni, hogy mit tettél, vagy nem tettél azért, hogy ez lett. Felvállalni a felelősségét és megtanulni a leckéjét… Te voltál, ne mutogass másra!

Beszéd = Hála és köszönet az általa kapott tanításért, mert ez miatt a felismerés miatt tudsz majd tovább lépni és változtatni… Amíg ez nem történik meg, nem tud bejönni az új. Minden elengedés általában itt akad el!

Cselekvés = Új szokások kialakítása, kitartás, céltudatosság, no meg a más hozzáállás és a kétkezi tettek. Itt már elengedted és el tud menni mindaz, amire nincs szükséged!

Ezek mögött az érzelem = Aggódás, ami egy aprócska félelem az ismeretlentől – Időszaki sajátosság, épp ezért a tetteknél már felszívódik és izgatottsággá alakul.
Ezzel lesz hely az újnak, a frissnek, a tisztának.

 

Amikor ezzel meg vagy, jöhet a 2. pont, a befogadás a teljesség érdekében. Mire van szükséged testi-lelki-szellemi szinten?

Itt is a fenti 3 tényező kell, csak más megvilágításból.

Gondolat = Hit, Remény és Szeretet

Beszéd = Igazságosság, Mértékletesség, Bátorság és Bölcsesség

Tettek = Csak csináld gondolkodás és szavak nélkül azt, amire épp lehetőséged van…  

Ezek mögött az érzelem = Kíváncsiság és nyitottság az ismeretlennel szemben

Jó lenne, ha legalább egy életterületet áttolnál ezen a folyamaton. Elég egyet, mert az már a Patkány ajándéka, hogy az magával fogja húzni a többit mind a tisztulás, mind a feltöltés folyamatán. Nem kell szétszedned magad teljesen, legyél magaddal kedves és kíméletes, mert így a gyógyulás is az lesz.
Vedd elő azt a stresszfaktort az életedből, ami elviselhető, de már tarthatatlan, elakadt, vagy mást akarsz… aminek a változására a legjobban számítasz… ami a legnagyobb vágyad most, vagy ha testi-lelki-mazochista vagy, akkor azt, ahol a legnagyobb a gáz jelenleg.   

A Disznó féktelen és öntörvényű, ezért érezhetted, hogy kiszámíthatatlan az élet és sok helyen be is ütött a katasztrófa.

A Patkány sikerre született, mindent megold, túlél, felemel, védelmez, szerencsét hoz, és megfelelő változásokat segíti. És több sikert ígér, mint amit el tudsz képzelni. De az egyensúly érdekében ennek is ára van, és az első ez az előkészítés.

Megy a fékezhetetlen Disznó és jön a kiszámítható Patkány!

Ha szeretnél jönni a szombati kaposvári előadásra, várom a jelentkezésedet a születési adataid megadásával, e-mailben: info@garboczitunde.hu vagy ezen a linken.

Ha nem tudsz eljönni, de érdekel a téma, a jövő héttől hozzáférhető lesz az előadás teljes anyaga és dokumentációja. Addig is, készülj az új időszakra.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Sok sikert, jó felkészülést és szerencsés évet kívánok!

Garbóczi Tünde 

 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az értéket adó ajándékokat!

 

Teremtő Telihold 2020 - 1. meditáció 30:10

Teremtő Telihold 2020 - 2. meditáció 31:51

 

Ha még nem vagy közöttünk: 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed megadása és ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, kérjük, hogy használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS