Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Sors és a bezártság – Mire számíthatunk? 2020. Március 20. 08:08

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

A kérdés és a tét nagy: Hetekre leszünk bezárva, vagy hónapokra? A bezártság már nem kérdés, itt van, korlátozva vagyunk minden szinten, de országosan még ránk van bízva, hogy megyünk, vagy maradunk. Aztán majd jön a nehezítés, mert már most látszik, hogy nem megy rendesen... Sok helyen akarat van még mindig, sőt már mások elleni cselekedetek(!), amikor ezt kellett volna letenni legelőször. Az előző cikkben benne van, itt elolvashatod.

Belenéztem a tudományomba, és a hozzáállás megváltoztatásának végső határideje április 5. Ez az a dátum, ameddig a Sors engedményt ad az alázat, a behódolás, az irányítás elengedésének megtanulására… Magánvélemény és nem feszültségfokozás, de remélem, hogy eddig a dátumig meg lesz az az országos döntés, hogy nincs kijárás, maradj otthon, mert most már bünti lesz, ha nem. Ha eddig nem így gondoltad, olvass tovább…

Nincs ember, akit ne rángatott volna ki valahogy az eddigi életéből ez a helyzet. Persze vannak olyanok is, például az otthon lévő anyukák, akik azt mondják, hogy nem sok minden változott, annyi, hogy nem megyünk az utcára. Idő kérdése, mindenkinél megjön a lasszó a nyakra, és addig fogja a Sors rángatni, amíg neki nem áll a saját kis feladatának…

Hogy mik ezek? Az egyén szintjén változó – Mindenkinek van bőven. Ha tudod, szerencsés vagy, mert ha nem is csináltad eddig, dobta a Sors a labdát: Csapj le rá, idő van! 

Az állandó és most szőnyeg szélén lévő feladatokon túl azt kellene megkeresned magadban, hogy a kialakult helyzetben mi zavar, mitől félsz, mit akarsz még mindig irányítani és miért morogsz, zsörtölődsz folyamatosan? Ott is dolgod van. Ezek azok a dolgok, amik eddig is ott voltak, csak ki kellett belőled robbantani. Itt jön be a magadnak adott hazugság. Erre is volt egy cikk, emlékszel? A Nyúl hónap titkai. Itt el tudod olvasni.

A hónapok váltakozása is mutat egy irányt, hozzá szintén egyéni és csoportos feladatokat. Ezt lejjebb megtalálod.

Az év pedig mutatja azt, hogy merre keresgélj. Erre ott volt a Patkány év előadás.
A legfontosabb 3 dolog, amit a Patkány hordoz a hátán: A család, az egészség és az anyagiak. És persze a célok. Állíts újakat, de csak akkor, ha elindultál a tanulás útján, mert mások lesznek a céljaid, mint előtte. 

Egy kis illúzió-felhőoszlatás. Ha most úgy gondolod, hogy de jó, élvezhető, itthon vagyunk, mi bajunk lehet, hurrá, együtt a család… ez csak duma! Megmagyarázod magadnak azt, amit élni, érezni akarsz, de mélyen tudod, hogy nagyon gázos ez az egész és valami nem stimmel a világgal. Úgyhogy csak óvatosan, szerényen és alázatosan! Meg kell hajolni, megtörni, behódolni. Nincs kivétel, mindenki megkapja a saját kis feladatát az elkövetkezendő hónapokban, és ha nem azzal foglalkozik, nem azt rakja ki a hűtőre és követi rendületlenül, akkor jön a bomba és tényleg szétrobbantja az életét. Most még csak a figyelmeztetés fázisában vagyunk, minél előbb nekiállunk, annál előbb szabadulunk. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy amikor ennek vége lesz, akkor nem ott fog folytatódni az élet, ahol abbamaradt a régi. Törvényszerű, tehát miért gondolod, hogy Te kimaradhatsz belőle? Tedd a saját feladataidat és a helyére kerülnek a dolgok ahol valami bibi volt, de még Te sem sejtetted. És csak őszintén.

Most nézzük azt, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban az Őselem és a Zodiákus minőségek kapcsán.

Március van, Nyúl hónapja. Erről már olvashattál, a titkok körül mozognak az erők. Itt ez a vírus, már ez egy titok, senki nem tudja, hogy kell gyógyítani, mennek a hírek, de a bizonytalanság és a tudatlanság az egeket veri. Aztán a bezártság. Nem találkoznak családtagok, senki nem tudja, hogy mi van a másikkal igazán. Aggódik, fél, félti. Rejtőzködés és elrejtés. Olvasol valamit és rögtön meg is kérdőjelezed. Fogalmad sincs semmiről. Mi lesz a munkáddal? Az életeddel? Bármivel? Nem lehet tudni, de most ne is akard tudni! A Nyúl, azt amire kíváncsi vagy, nem fedi fel, csak amit feltétlenül tudnod kell. És jobban jársz, ha nem is kérdezel – na ez a hónap feladata. Fogadd el, hogy ez van és tedd, amit kell. Itt jön a maradj otthon magadtól!

Április 5-tól érkezik meg a Sárkány hónapja. Itt fog eldőlni minden. Hogy mi lesz, akkor derül ki, addig csak a titok. Amit az elemek és a kölcsönhatásaik mutatnak a következő:

-       Ne feszülj bele, most lazaság kell, különben kettétörsz. „Elfogadom, hogy ez van” kategória. Szeretni nem kell, nyomd ki a mérgedet, dühöngj, egyél csokit, csak add fel a küzdést.

-       Az akaratodat és a makacsságodat akarják leverni, hát add oda magadtól. Lásd be, hogy minden hiába, hajolj meg, ha eddig nem tetted.

-       Nem állsz a Törvényeken kívül, be kell tartani azokat – Itt ne csak a jogot, vagy az országos határozatokat értsd, hanem Isten Törvényeit! A Sors akaratát. A természet törvényeit, a vírus törvényeit. Ezért a dátum, eddig kellene visszafogni, lelassítani, mert ettől az ő törvényei lesznek meghatározók. Még rajtunk múlik, hogy a nevezett dátumig mekkora hatalmat hagyunk neki! Ha el tud szabadulni kénye és kedve szerint, akkor csak júliusban érkezik a következő lehetőség...

-       Viszont a Sárkány – ha addig észbe kapunk egyénileg (lásd fent) és globálisan egyaránt (vagy rákényszerítenek mindenkit a karanténnal), akkor szerencsét is hordoz bőségesen. Mindenkinek! Egy jobb házasságot, párkapcsolatot, esetleg válást, ha az segít többet, másik munkát, a már rég szükségessé vált új utak megjelenését, a Patkány által ígért bőséget… bármit, ami egy minőségi emelkedéshez kell. Itt dől el, hogy amikor elmegy ez az egész helyzet, köszönettel tudunk-e visszanézni, mert észrevettük, megértettük és megváltoztattuk azt, ami halálra volt ítélve.

Május a Kígyó hónapja lesz… Itt jelenik meg egy magasabb rendű intelligencia, az értelem és a megértés. Itt már látni fognak a felelőtlenek és a gyengébb felfogóképességű Földi Angyalok is. Itt már tudni fogjuk, hogy hol tartunk és hogyan tovább. Szintén egyénileg és országosan is. De hogy mi lesz ez az infó – az április 5-től világosodik ki egyre jobban.

Itt akár kezdődhet a felemelkedés is, az új életünk kezdete, de csak ha a következő 2 hétben…

Viszont van még egy fontos hónap utána, a júniusi Ló hónapja, aki azért fog bevágtatni ebben az évben, hogy amit besöpörtél a szőnyeg alá még így is, azt felfújja és a szemed közé szórja, hogy minden kosz ki legyen mosva… De erről majd május környékén, addig eldől, hogy merre visszük el a Sors kérdéses alakulását. Mert a göröngyös út adott, de hogy edzőcipőben, feladat-hátizsákkal a hátunkon végig szaladunk, vagy magassarkúban csontot és életet törve bukdácsolunk, az csak rajtunk múlik.

Aztán júliusra vagy túl leszünk a nehezén, vagy akkor kezdünk észhez térni… Meglátjuk a következő napokban. De még ott sem szabad majd elbízni magunkat!

Mit akar neked megtanítani ez a fránya helyzet? Milyen feladataid keltek vele életre, amivel foglalkoznod kell? Mi van mögötte? Mit kell felismerned? Hol vannak a saját határaid, amit jó lenne betartani? Ha szeretnéd tudni, itt kérheted az erre vonatkozó egyéni elemzést.

Ezzel a Sorselemzéssel segíteni szeretném az életedet ebben az időszakban. A képleteidből megmutatkozik minden jelenleg aktív feladat, amivel ha foglalkozol, és legyőzve a saját nehézsgeidet hozzá idomulsz, akkor a lehető legjobban tudsz kijönni belőle a következő hetekben, hónapokban. Küldöm majd a jelenleg aktív önismereti kutakodás irányát, a fejlődésedet segítő hozzáállást, a kiemelkedő életterületeket és minden olyan megoldást, amit látok a képleteidből. Nem az egódat simogatom, hanem a határaidat feszegetem és egyben szűkítem... Magamból kiindulva, nem emlékszem, hogy volt-e a tudatos(!) életemben ekkora belső kihívás, ezért most nem a cukiság hoz ki a gödörből téged sem, hanem a nehezebb felismerések. Ezt várhatod ettől az elemzéstől. 

Persze az is elég, ha fenti javaslatokat átgondolod, és teszed, amire lehetőséged van…

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

A Kakas hónap 3 legfontosabb feladata
Hanganyag megoldásokkal a jövő érdekében 20:12'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS