Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Az asztrológiáról 2019. Február 19. 02:19


Az asztrológia egy csodálatos tudomány - legyen ez bármilyen elveken vagy megfigyeléseken alapuló...

...amely segít Neked az élet dolgaiban eligazodni, magyarázattal szolgálni, utat mutatni. Mélyebben 4 asztrológiai irányzatot ismerek, és tapasztalataim kapcsán állítom, hogy bármelyiket is vesszük alapul, minden egy helyre vezet el, csak más megközelítésből : Személyiséged és Sorsod rejtelmeibe.

Bármelyik irányzatban is hiszel, mindegyik pontosan megmutatja számodra a teljes életfeladatodat.... megadja a nagy választ : Miért vagyok itt a Földön és hogyan lehetek Boldog?

Az asztrológia megmutatja a helyes utat, az irányt, hogy hol és hogyan teljesítheted a Sorsodat, a feladataidat, hogyan élhetsz a legnagyobb boldogságban, kiegyensúlyozottan, egészségesen, teljes harmóniában működve önmagaddal és a környezeteddel. Választ ad arra, hogyan érheted el a céljaidat, kihasználva azt a tehetséget, tudást, személyiséget, amivel rendelkezel.... és ezek által hogyan tudsz a lehető legjobban kiteljesedni életedben.

Az asztrológia megmutatja, hogy hová juthatsz el, mi az, amit a Sors tartogat számodra, adhat Neked célt - akár egy életre, akár csak egy időszakra -, vagy segítheti a döntéseidet, hogy a helyedre kerülj, oda, ahol azt érzed : A nehézségek és a feladatok ellenére, minden a lehető legnagyobb rendben van Veled.

Vannak egyéb módszerek az asztrológián kívül, amelyek szintén segítenek, hogy létrehozhasd a Teljes, Kiegyensúlyozott Életet. Bármit alkalmazhatsz, ami közel áll Hozzád, amit magadénak tudsz vallani, mivel minden összefügg mindennel, és minden egy helyre vezet el.... Lelked mélyebb rétegeibe. Csak Rajtad múlik, hogy milyen mélyen járod be ezt az utat, mit vállalsz fel, és mit nem, mivel nézel szembe, és mivel nem..

Az asztrológia abban is irányt mutat, hogy mi az, amit nem tudsz elkerülni, csak idő kérdése, hogy megjelenjen az életedben.... van ilyen, kellemes és kellemetlen élmény egyaránt. Bárhogy is szeretnél nem tudomást venni ezekről vagy elfutni, elmenekülni előle, ha nem nézel szembe egy kicsit tudatosabban az életeddel, a helyzet annál keményebben megtalál, és csak nézel, mint a moziban.... pedig ez a film Rólad szól.

Ez a Sors, mely felismerhető mindenki életében.

 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az értéket adó ajándékokat!

 

1. Belső asztro infók és egy bemutató személyes hónapelemzés (16:55) ÚJ!

2. Életterületeink aktiválása a leghatékonyabb szimbólumokkal (pdf) ÚJ!
(Ez most készül, Disznó hónapjában megérkezik) 

3. Öngyógyítás Földanyával (47:52) ÚJ!

4. Reggeli ima és hála meditáció (4:35)

 

Ha még nem vagy közöttünk: 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed megadása és ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS