Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Az érzékeny Majom hónapja 2. 2019. Augusztus 28. 08:08

 

A Majom hónap feladatlistája

Még mindig vissza van közel 2 hét az év gyökeres változást hozó hónapjából. Nagy vonalakban nézzük, hogy mi az, amire érdemes lenne a következő napokban jobban ráhajtani. Nem egy ördöngős feladatsor, még a komfortzónából sem kell nagyon kilépni, viszont ha odafigyelsz egy kicsit jobban ezekben a napokban, akkor óriási ajándékokhoz juthatsz hozzá az év hátralévő részében.

Ha kértél személyes elemzést a Majom hónapjára, akkor továbbra is arra kellene csak figyelned. Ez az írás most azoknak lesz segítség, akik nem tudják a hónap számukra feldobott egyéni lehetőségeit, de szeretnék bezsebelni a Csillagenergiák adta vissza nem térő ajándékokat. Van bőven most is Isten adta lehetőség, és minél többet teszel értük, annál nagyobb lesz a termés.

Vajon melyik vonatkozik rád a felsorolásból? Mivel ezek általános dolgok lesznek, válaszd ki magadnak azt, amelyiket jelenleg rá tudod ültetni a fennálló helyzeteidre… amelyik a szívedbe markol, piszkál és nem ereszt… vagy ha gyökeres változásokat szeretnél a közeljövőben valamelyik területen és tudod, érzed, hiszed, hogy ezek közül segítene hozzá valamelyik. Itt az idő, hogy lépj egyet felé.

  

1, A legfontosabb feladatról már olvashattál. Ha nincs meg, itt a cikk. Téma: A szeretet áramlása és az ezzel való foglalkozás. Adni, amit kérnek, és befogadni, amit adnak. Könnyűnek tűnik, de ha hozzá teszem, hogy se többet, se kevesebbet, na az már nagyobb odafigyelést igényel és lehet, hogy kevésbé megy.

Ide beszúrnék egy gyakorlati dolgot, próbáld ki, ha nehezebb a fenti áramlat nálad, ez segíteni fog. (Ha könnyű, ez tovább erősít) 
Ha kimész a kis kuckódból ma, holnap, bármikor a világba, kezd el figyelni mindenhol a jelenlévő szeretetet és fogadd be azzal, hogy örülsz neki és örülj annak is, hogy észrevetted. Figyeld az embereket, mondjuk egy anyát és gyermekét, és keresd a tiszta szeretetet, a mosolyt, kedvességet, gondoskodást, figyelmet, tiszteletet, odaadást. Csak vedd észre, ne menj el úgy emberek mellett, hogy nem a szeretet tulajdonságait keresed és látod bennük. Ezzel már rá is hangolódtál a hónap, sőt talán az élet legfontosabb feladatára és elkezd megváltozni sok minden körülötted. Egyébként a hitem közé tartozik, hogy egy beteg, boldogtalan, sikertelen, megkeseredett, bezárt… embernek semmi másra nem kellene figyelnie, mint erre, és napok(!) alatt elindulna az élete egy jobb világ irányába. Ennyi a kitérő, lássuk a többit…

 

2, Önmegvalósítás – Ha azt érzed, hogy több ötlet jön, mint máskor, akkor vegyél ki legalább egyet és állj neki. Sokunknak most kell belekezdeni abba, amire eddig nem volt lehetősége, ötlete, ideje, energiája. Rengeteg erő van jelen az új dolgok megszületéséhez, főleg azokhoz, ami a szívből-szeretetből tör elő a belső semmiből. Fontos! Ne holnapra akard az eredményt! Az önmegvalósítás jelentése, hogy tudod, mi van benned és nekiállsz vele foglalkozni. Egyelőre ennyi bőven elég.

3, Az érzelmek mindenekelőtt. Ritka lehetőség arra, hogy pozitív következményekkel hallgathassunk az érzelmeinkre. Vagyis figyelj a megérzéseidre, az érzéseidre és nyugodtan hagyatkozz rájuk. Intuitív energiák találkozása, dömpingje és csodaalkotó bulija zajlik egészen október végéig! Vagyis ez itt lesz még a szeptemberi Kakasban is, hát hajrá. Hallgass a szívedre és jön a jutalom. Agyasok és logikusok hátrányban… Ez elsősorban nekik feladat.

  

4, Erő és hatalom az anyagikhoz. Pénz, teremtés, megtakarítások, befektetések. Törődni velük napi szinten, de vigyázat! Most lehet, hogy nem az eddigi gondolkodós módon kellene hozzáfogni, számolgatni, ötölni-hatolni… hanem valamelyik fent említett módszerrel körbe nézni. Persze nem arról van szó, hogy szereted a strandot meg a pancsikolást és érzed, hogy most neked meg kell venned egy vízimalmot, mert az vagy te, aztán mész és önmegvalósítasz... hanem mondjuk az anyagi helyzetedet jó lenne felülvizsgálni egy kicsit a szívedből. Mit érzel a pénzzel kapcsolatban? Bent a szeretet? Tudsz adni, ha kérik? És kapni, ha adnak valamit? Hogy éled meg a veszteséget? És a nyereséget? Sőt, ha már anyag, a legfontosabb kérdés: Szereted a testedet? Azt az anyagot, ami vagy? Amid van? Amivel rendelkezel az életben? Mit teszel vele? Hogy érzed magad közben? Na ezek és hasonlók… 

5, És jöjjön az elsőhöz hasonló és bőven összefüggő dolog, ami a kapcsolatokat célozza. Mindegyiket! Ez is megy át a Kakasba. Ez nem más, mint a tiszteletadás és kapás… Megér majd egy külön írást, addig pedig pár kérdés mellé: Szerinted ki kell követelni, elvárni, vagy inkább kiérdemelni? Szerinted adni kell mindenkinek, vagy válogatni azok között, akik úgymond megérdemlik? Szerinted a „nem lehet rá haragudni”, fájón szemtelen, de szívből szerethető Majom melyiket tanítja neked jelenleg? Kikkel találkozol és hogy állsz ezzel velük kapcsolatban? 

Ezek a fő csapásvonalak. Csak figyeld a hétköznapi szitukat, tudd, hogy ezek miatt jönnek a helyzetek, és tedd meg, ami tőled telik, úgy, ahogy érzed…

2019 szeptember – A veszekedős Kakas hónapja közeleg – előtérben a kapcsolatok és ezekkel alapozunk hozzájuk.
Már rendelhető ezen a linken – pár napig csak hírlevélolvasóknak - a Kakas hónap személyes elemzése… Hogyan tovább, ha pipa a szeretet áramlás? Jön a Sors visszakérdezése: Tényleg pipa? Elkerülendő a zűr és a zavar a többiekkel, a személyes elemzéssel küldöm az egyéni megoldásokat… A visszajelzések szerint segít, támogat, kibontakoztat… Ha már kérted, itt a lehetőség, ha még nem, hallgass a szívedre, ha jelez próbáld ki…Veszíthetsz pár vitát, konfliktust, zavaró kapcsolatot és nyerhetsz barátságokat, lelki békét, és még több szeretetet.

Ha pedig még nem akarsz ennyire előre szaladni, és szeretnéd tudni a személyes Majom-feladataidat, akkor még ezen a héten kérheted az aktuális hónapelemzést ide kattintva. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

További eredményes, önmegvalósító, érzelmes Majom hónapot kívánok!

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

 

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS