Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Csillagüzenetek 2020.1 2020. Október 19. 08:08

"Ahogy fent úgy lent, ahogy kint, úgy bent." Hermész Triszmegisztosz

 

10.19., hétfő

"Asszony és cserép hamar törik." Mikszáth Kálmán

Ez a nap elsősorban a nők a családban betöltött áldozatos szerepét emeli ki, és szinte megköveteli a feléjük irányított tisztelet adását, az elismerést és a hálát. Ha pedig mindez hiányzik az otthonból, akkor tökéletes nap arra, hogy visszaállítsuk az egyensúlyt akár úgy, hogy kérjük, akár úgy, hogy adjuk a nagyrabecsülést.

A mai feladat keresni és észrevenni azokat, akik segítenek bennünket a háttérből... Megtölteni a szívünket a hála tiszta érzésével és úgy értékelni a munkájukat, hogy ezt a hálát kinyilvánítjuk feléjük. Elég gondolatban, de ha mód van rá, akkor szavakkal is megajándékozhatjuk őket. Keressük meg magunkban azt, hogy a segítség, amit kapunk, vissza tud-e fordulni a köszönet erejével, vagy már egy önző elvárássá alakult bennünk?

És ugyanez fordítva is helyrehozható... A mi odaadásunk egy elvárt követelőzés, vagy a szeretet arcai megmutatkoznak szeretteink viszont cselekedeteiből, válasz szavaiból, kérdéseikből?

Ha megtörténik a felismerés, a mai napon ezt az adok - kapok egyensúlyt könnyen helyre lehet állítani. 

 

10.20., kedd

"Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam, és megértem." Konfuciusz

A nyitott szellem és a kíváncsiság napja. 
Ma jobban be tudunk engedni mindenféle okosságot, ami ellen máskor fellázadnánk vagy támadásnak vennénk. Még mi makacs agyasok is rugalmasabbak leszünk a bizonytalan, az ismeretlen és a ki nem próbált megoldásokkal szemben. 

Hogyan tudjuk a javunkra fordítani ezt a könnyed szellemi erőt? Például tanulással... Vagy az ismeretlen kipróbálásával és ezáltal az új tapasztalatok begyűjtésével... Alternatív, meglepő és máskor hajmeresztő megoldásokkal... Külső javaslatok, tanácsok és véleményének befogadásával... Ez a nap azoknak segíthet a legtöbbet, akik egy komoly - komolytalan feladatra (kérdésre) régóta nem találják a megoldást (választ).

Kutatók, tudósok, feltalálók! Ma 0-24-ben mindent bele! Mi pedig olvadjunk bele az ismeretlenbe! 

 

10.21., szerda
"A szerelem minden harmónia között a legdallamosabb: érzése velünk született." Balzac 

Fókuszban a párkapcsolat, a szerelem, a szexualitás... Azon belül pedig a benned rejlő tűz, amit egyedül tartasz életben... 

Ég-e még a szenvedély, vagy büdösen füstölög, esetleg már csak a hamu emléke van meg, amit rég szertefújt a szél? Melegíti-e a szívedet az érzés, vagy kemény jégtömböket fagyasztottál magad köré? Látod-e a lelket, a jóságot, a szeretetet és az érzéseket, vagy már csak a listába szedett elvárásaiddal vagdalózol? 

Mi az első gondolat, érzés, szó, ami feltör, ha ezeket a sorokat olvasod? Csupa lebegés és pillangó? Vagy a szívben tényleg ott a jég, ami felzabálja a szeretet erejét?

A mai nap ajándéka, hogy ezen a területen győzhet a tűz a jég felett és megolvadhat a szíved, felégetheted a lemerevítő fájdalmaidat, csalódásaidat és elvárásaidat... És utána visszatérhet a szerelem is... 
Ez az emberi, egyéni, rólad szóló, veled született érzés... Annyi lenne a dolgod, hogy bocsáss meg magadnak, amiért már nem szeretsz úgy, mint régen, majd szeress erősebben...

10.22., csütörtök
"Nem az a szegény, akinek kevés a vagyona, hanem az, aki többet kíván." Seneca

A dolgaidhoz való túlzott ragaszkodás, a felesleges gyűjtögetése és ezek büszke birtoklása is lehet, ami nem enged tovább az utadon.
Ha életed bármely területét pihenőpályán érzed, nézd meg, hogy mivel veszed körbe magad... 

Egy - esetleg több - tele tömött, évek óta ki nem nyitott, poros szekrény valahol? Kacatok a sufniban, amik jók lesznek majd valamire? Bő, vagy szűk ruhák, szorító cipők, mert leszel még ez a méret? Nálad felejtett fájó emlékek, amire ha ránézel eszedbe jut milyen jó volt valamikor?
Mennyi minden gátolja az életedet, amitől nem kapsz éltető "levegőt"? 

Bőségre vágysz?
Akkor hagyd az energiák áramlását működni...
A Jin és a Jang erőket váltakozni...
Átadni magad a befogadásnak és az elengedésnek... 

A birtoklás, a vágyakozás és az ezekért való küzdés is megakaszthat a változásban és a táguló bőségben.

Fogadd, ami érkezik, engedd, ami távozni akar, közben pedig adj hálát azért, amit használhatsz...
A legfontosabb pedig, hogy nem csak az anyagiakban használható mindez, hanem a kimerült lelked és a fáradt szellemed is így kaphat felfrissülést...

 

10.23., péntek
"Mindig bocsáss meg ellenségeidnek! Nincs, ami jobban dühítené őket." Oscar Wilde

Könnyed és laza hozzáállás a külső kellemetlenkedők ellen. Lepereg mások hülyesége rólunk, a sajátunk pedig akkor tud bölcsességgé alakulni, ha felismerése mosolyt csal az arcunkra...
Lesz folytatás...

 

10.24., szombat
"A balszerencsét a legtöbb ember elviseli. Ha igazán próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." Abraham Linkoln

Az akarattal, a tudással és a hatalommal nem lehet következmények nélkül visszaélni. Ezeket másokért kaptuk, és ha megtartjuk magunknak, elveszíthetjük még azt is, amit magunkért kaptunk.
Lesz folytatás...

 

10.25., vasárnap
"Az ember gyakran szenved attól, hogy tengernyi munkája van, de nincs feladata." Hellmut Walters

Nem kell megszakadni a sikerért és nem kell állandóan dolgozni, hogy hasznosnak érezd magad. Elég, ha azt csinálod, amihez értesz és amit szeretsz. Amikor ez a kettő találkozik, na az már nem munka... 

 

Boldog, laza, értékes hetet kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

LC előadás - Kínai asztrológia előrejelzés 2020-2021 

2020.10.08-i kaposvári zárt előadás felvétele 17:05'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS