Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Egészség és betegség a Sorsodban 2017. November 13. 05:05

Kedves Földi Angyalolvasó!

A téma most több okból is nagyon aktuális. Ami a legfontosabb, hogy közeledik egy erőteljes Föld energiákkal rendelkező év (2018 – Jang Föld Kutya éve) ami a testi állapotokat is megdolgozza majd rendesen. Még időben vagy, hogy tudd, a Te földi energiáid mennyire harmonizálnak a közelgő időszakkal és rá tudj kicsit készülni, hogy ne viseljen meg, mert az egyik legfontosabb feladat jövőre az egészség megőrzése, és ezzel való törődés lesz. Erről majd többet hallhatsz januárban.

Most egy előadásra szeretnélek meghívni, melynek célja az egészséged megőrzése, vagy ha már van valami problémád, akkor a gyógyulásod segítése.
Fontos! Ez már egy kis elővetítése a 2018 Kutya évének, mivel a fő feladataink közé fog tartozni az egészség, főleg azoknál, akik érzik, hogy valami nem stimmel, de még nem tettek semmit, hogy jobban érezzék magukat. Erről is hallhatsz az előadáson, és majd januárban az éves kiértékeléskor is.   

Kiinduló pontja és alapja a kínai asztrológiai képleted, a benne szereplő Őselem és Zodiákus minőségek összetétele. Ha ezekkel és a rád való hatásaival tisztában vagy, akkor tudni fogod az előadás után, hogy mi az, amit pótolni kell, mert hiányzik… mi az, amit mértékkel kellene használnod… és mi az, amit jó, ha kerülsz, mert a többlete felborítja az egyensúlyodat. Tudni fogod, hogy milyen ételek, vagy gyakorlatok adják vissza az egészségedet, a jó közérzetedet, tisztában leszel azzal, milyen mozgás, tevékenység, táplálék tart formában. És még rengeteg gyakorlati infót kapsz mellé, ami jól jöhet egy meghűléskor, de egy súlyosabb betegségből való kilábalás közben is.

Megelőzésnek szánom az előadást. Érezheted már, hogy egyre nehezebb megtartani az energiáidat, életerődet, gyakran lehetsz levert, vagy maradsz inkább otthon, minthogy elmennél egyet sétálni legalább, ha már az aktív sporthoz semmi kedved. Az is lehet, hogy az emésztőrendszered nehezült el, többet kezdtél el enni mostanában, mert valami hiány van a szervezetedben, de semmi nem pótolja. Nyugi, ez tejesen normális, de tenni tudsz ellene, csak minden időszakban más a feladat ezzel kapcsolatban.

Az Őselemek érted működnek, ha Te is együtt működsz velük.

A mai világban nagyon nehéz egy olyan egyensúlyt, harmóniát és életformát kialakítani, ami az egyén szempontjait (adottságok, környezet, lehetőségek) előtérbe helyezve megad mindent, ami az egészséghez szükséges. Ráadásul tovább nehezíti, hogy ezt hozni kell testi, lelki, szellemi szinten, csak úgy beszélhetünk teljességről, egészségről.

Az előadás abban tud segíteni, hogy mire van szükséged, hogy minden szinten kiegyensúlyozottnak, életerősnek, egészségesnek érezhesd magad.
Következő fontos dolog! Tenni, gyakorolni, kitartani Neked kell, én csak személyes tanácsokkal tudlak ellátni, általánossal, amit kipróbálhatsz és eldöntheted, hogy melyik jön be, valamint személyessel, amire szükséged lenne a születési energiáid által.

Az előadás 2 részből áll:

Az első részben általános, mindenkit érintő, közérzettel, egészséggel, Őselemekkel, harmóniával kapcsolatos dolgokról hallhatsz. Szól az 5 Őselem (Fa, Tűz, Föld, Fém, Víz) tulajdonságairól, a szinteken (test, lélek, szellem) megjelenő formáiról, és ezek egyensúlyban tartásáról. Megismerheted a benned munkálkodó energiák fő mechanizmusait. Beszélek az egészséget segítő szimbólumokról, ezek használatáról, az egészség Feng Shui területéről, valamint annak rendbetételéről, orvoslásáról, erősítéséről. Így nem csak Te, hanem a környezeted energiái is a legmegfelelőbbek lesznek, segítve a lelki békédet, ezáltal az egészségedet, és a harmóniádat.

A második rész a személyes elemzés, ha kíváncsi vagy, hogy Neked mik azok az Őselemek, amelyek felboríthatják az egyensúlyodat, elindítva ezzel az egészség felborulását is, alapot adva egy betegség kialakulásának. Melyek az érzékenyebb területeid, állandó figyelmet igénylő szervek, hozzá tartozó lelki elfojtások, szellemi hozzáállások, amival feladataid vannak egészséged érdekében.
Ez a rész akkor lesz hatékony számodra, ha megadod a megjegyzésben a születési adataidat, hogy elkészíthessem a kínai naptár szerinti képletedet. (Ha ismered, akkor óra és perc is jöhet)

Ennek segítségével tudod majd követni a második részben az egyes elemek és Zodiákusok rád való hatásait, és a képlettel együtt készhez kapod egészséged legjobb segítő Zodiákus-szimbólumait.   

Lehetőség van házastárs, pár, gyermek képletét is kérni, ha szeretnéd segíteni őket.

Távol tartanék mindenkit a másra kényszerített segítségnyújtástól, kérlek, hogy abban az esetben kérd csak szeretteid képletét, ha nyitottak az elhangzó információkra! Köszönöm az Ő nevükben is!
Természetesen a képlet nélkül is rengeteg információt kapsz, de javaslom, hogy élj ezzel a lehetőséggel.

Ha mostanában nem olyan rózsás a helyzet, ha érzed, hogy van valami belül, vagy zaklatottabb, feszültebb vagy, és szeretnél kilépni ebből az állapotból, akkor itt a lehetőség, hogy tegyél egy lépést önmagadért.

Itt találod a megrendelés linkjét.

Itt pedig kérhetsz hozzátartozónak is képletet.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy egészségben élvezd ezt a csodálatos világot hosszú életen keresztül!

Garbóczi Tünde

 

 

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS