Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Ess szét nyugodtan! 2021. Július 26. 11:11

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Ami a legfontosabb, hogy remélem ez az írás egészségben, jólétben és biztonságban talál! Tiszta szívből kívánom, hogy jól legyél minden szinten!

Néha szét kell esni és ezt megengedni magunknak...

Mert ha szétesünk, átalakulunk, változunk, újjászületünk. Ez Univerzális törvény. A szintek különbözőek, de a szétesés szükséges.

Szétesni könnyű, mert bármi okozhat kibillenést. Haláleset, betegség, trauma, vagy valami váratlan esemény… De akár csak egy szúrós tekintet, egy beszólás, egy feltartott ujj autóvezetés közben… És legfőképp Te okozod azzal, hogy ezeket magadra veszed… Lényegében magad vagy a detonátor, aki felrobbantja a gondosan összerakott részeidet.

 

Megtörténik, hisz része vagy, de a lényeg, hogy mit teszel, amikor darabjaiban van a lelked?

Szétesel, úgy hagyod és mész tovább, mintha mi sem történt volna? Nem foglalkozol a belsővel, az úgysem látszik, az arcodon lévő mosoly a lényeg?

Esetleg önsajnálsz és mész egyre mélyebbre, hogy még kisebb darabokra szakadj? Rövid időn belül kezelhetetlenül?

Vagy harcolsz ellene és minden reggel összerakod magad, aztán álmodban felszabadul a sok elfojtott érzelem, és másnap kezdheted elölről? Ez már kicsit tudatosabb hozzáállás, de mégsem ad megoldást, hisz nem más, mint egy hullámvasút.

Februárban én is szétestem... Végig mentem ezeken a fázisokon pont ebben a sorrendben… Még csak részben vagyok meg, de már azt érzem, hogy teljesedek.

Most azt szeretném megosztani veled, hogy a fentiek után mit tettem, mert ez most megint erőt, fényt és tartós „ragasztóanyagot” ad. Nem a legkönnyebb út, de elég gyors és hatékony.

 

Annyira képben voltam, hogy önámítás, amit csinálok, nem működik, más a megoldás. Zombi üzemmód, jégcsap szív, test vonszolása, nulla tiszta tudat, fejfájás, agyszorítás... És minden nappal egyre rosszabb… Ismerős?

Aztán azt mondtam, OK, legyek zombi… Hagytam a szenvedést, a fájdalmakat, a veszteségek utáni ürességet - nem az önsajnálatot, hanem az érzést - eluralkodni minden szinten. Adtam neki időt és teret, had éljen bennem, hisz egy élő entitás, ami energiát akar tőlem és szívja is az erőmet. Hát megadtam neki magamtól.

A reggeli meditációk – most inkább csak ücsörgések - arról szóltak, hogy nem akartam menekülni, hanem tisztán érezni mindent, ami bennem volt. Nem akartam magam jól érezni, hanem érezni akartam azt, amit érzek és úgy maradni. Kb. fél percről indultam, addig bírtam az elején a fájdalmat. Majd szép lassan emelkedett ez az idő, és pár napja már azt élveztem, hogy újra tudatosan, koncentrálva szenvedhetek, és mosolyogtam! Tiszta lelki mazochizmus. De jobban vagyok! Na, még nem a csúcson, de már nem az van, hogy pár órára „álszárnyalok” aztán jutalomként napokra bezuhanok…

 

Most ott tartok, hogy fáj, csíp és szorít a mellkasomban a sok-sok érzelem, de már nem fogja vissza a testemet és a szellememet. Mert bizony mind a kettő le volt láncolva azzal, hogy saját magam előtt lezártam a lelki – érzelmi világomat.

Érzem, hogy lassan, de tartósan sül ki belőlem az, ami bomlasztja az egységet…

Tudom, hogy amikor megérkezem az eredeti kiindulási pontra, tovább emelkedhetek és eggyel feljebb is léphetek…

Hiszem, hogy a valódi fejlődés és a mélyebb önismeret a szétesés - összerakás tanulságain keresztül vezet…

Használd belátásod szerint ezeket a sorokat, de ess szét nyugodtan, az élet része! Aztán maradj úgy szétgurulva, amíg az érzelmeid kiteljesedése által szinte maguktól vissza nem találnak a részecskéid.

Remélem segítségedre lesz ez a pár sor ebben a traumával és fájdalommal teli, szétesett világban!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

12:12 A Kozmikus Háló - Képesség meditáció 51:00

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS