Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Hol találod a lelki békédet? 2020. Március 26. 09:09

 

Pár napja egy végtelen nyugalom váltotta fel azt a bizonytalanságot, amit megengedtem magamnak, mióta vészhelyzetet hirdettek. Talán Újholdhoz köthető a fordulópont, bár maga a keresés előbb kezdődött. Ebben az írásban azt szeretném elmondani, hogy mit is kezdtem a félelemmel, a szenvedéssel és a rajtam kívül álló, irányíthatatlan és gyökeres változást hozó történésekkel. Talán nem kiabálom el, de megtaláltam egy stabil belső békét és megnyugvást. Ezzel a pár bekezdéssel az a célom, hogy neked is segítsek ebben, ha elfogadod. Használd belátásod szerint, azt, amit tudsz, úgy, ahogy gondolod.

 

1 sokk: Maradj otthon!

Ez olyan nagy sokként azért nem ért, mert szeretek itthon lenni, ritkán megyek csak úgy kóvályogni, simán elülök a fenekemen. Mégis az első nap, amikor elkezdődött ennek hangoztatása, elővettem a télre elsuvasztott bringámat, és mentem egy kört. Addig eszembe sem jutott, pedig már lett volna rá alkalom… De a féltiltásra az egó rögtön ellenkezett, mert mégis más, ha én akarok itthon maradni, mint amikor mondják. Ennek a felismerése ment a legkönnyebben és komolyabb fájások nélkül. Visszatettem a brinyót, nyugodjék békében addig, amíg azt mondják szabad szaladni. Látom minden nap, és azóta számomra már jelkép lett, az egó és az akarat háttérbe szorításának a szimbóluma.

Lelki béke első szakasza: Az elfogadás megtörtént. Majd ha újra lehet, megyek, addig torna a nappaliban, a nem velem élő szeretteim az online térben és a telefonvonalban.

 

2. sokk: Jön a járvány ezerrel, már itt sündörög a levegőben

Ez már gázosabb volt. Minden oldalról ez jött, mindenki erről beszélt, beleült a téma a pillanatba, kész agyrém volt. Persze, hisz ki a fene szeretne beteg lenni? Én biztos nem! Lekattogott bennem is a félelem-folyamat. C, D és mindenféle vitamin dózisok, kaja fékre, cigi semmi, kényszertorna, egészségtudatosság, emberkerülés, se puszi se pá stb.
Aztán eszembe jutott, hogy mit tanultam az asztrológia tanáromtól: A kikerülő, negatív stratégia hozza be azt, amit nem akarsz, a pozitív, a valami felé haladni hozzáállás adja meg a legjobbat, amit ki tudsz hozni egy helyzetből. Ez a teremtés. A kikerülés nem cél és nem is lehet az. Na, ehhez kellett a legtöbb idő, amíg ezt átnyomtam a felbolydult lelkemen. Eddig nem jött szembe ennyire, most értettem meg igazán a különbséget. A lényeg: Nem vezet jóra félelemből cselekedni! Egyszerűbben: Ne azért moss kezet, hogy ne legyél beteg, hanem azért, hogy tiszta legyen, mert a tiszta az egészséges… Valahogy így.

Lelki béke második szakasza két fázisban:

1.     Megváltozott a hozzáállás, elszállt a pánik és a félelem. Az életért megyek és nem a betegség ellen. Ennyit tehetek, többet nem.

2.    Ami persze nem jelenti azt, hogy nem leszek fertőzött, beteg, vagy halott, de ez már – miután megtettem mindent -, nem rajtam múlik. Ez már a Sors (Isten) akarata, amiben feltétel nélkül hiszek, és tudom, hogy ami meg van írva, az akkor is megtörténik, ha ki akarom kerülni, ami meg nem kell, hogy megtörténjen, az nem fog... Vagyis megállok, megbékélek és várom a Sorsomat mély Hittel és Bizalommal. Mert amiben még hiszek, hogy Isten (Sors) a legjobbat akarja számomra.

 

3. sokk: Bezárnak az iskolák – Otthontanulás

Ez volt az a pont, ahol a komfortzónám lett megtámadva. Ettől jobban tartottam, mint a vírustól. Szeretem a porontyot, de bevallom azt is szerettem, hogy nincs otthon egész nap, reggel elment és este ért haza. A hétköznap az enyém volt, magam oszthattam be az összes feladatomra az időmet… eddig. Szerettem azt is, hogy mások is alakítják, tanítják, és legalább nem csak nekem kellett az öntörvényűségével megbírkóznom. Erre 0/24-be megkapom, ráadásul a számára létfontosságú, hatalmas energiáit levezetendő, napi 2-3 óra edzésnek is vége. Mi lesz itt? Le fogja bombázni a házat? 3 nap para és feszültség. Aztán még kettő az online átállás miatt. Kb szerdán láttam át, hogy nálunk ez hogyan fog működni. A helyzetek nem publikusak, de egyre kiegyensúlyozottabb ez is, az új élet kezd felállni és beállni. Ez csak azért fontos, mert nálam ez az a pont, ahol a legtöbb felfedezés ér. Olyan, mintha ez a terület (család, otthon, gyermek, magánélet) a kezemben lenne, hogy merre tovább, a többi pedig nem. És amit nem irányíthatok, az nem kap több teret az életemben. Hisz minek, ha úgysem tehetek semmit... Megoldódik más úton.

Lelki béke harmadik szakasza: Egyre nagyobb türelem, megértés, rugalmasság és lazaság.

 

Azt vettem észre, hogy eddig csak túléltünk, folytak a hetek, hónapok, évek… Ez a helyzet kényszerített rá arra, hogy egy élhető, élvezhető, mindenki számára szerethető életet alakítsunk ki közösen, és engedjem meg a környezetemben élőknek is, hogy a saját igényeik és ritmusuk szerint élhessék ezeket a tanuló napokat. Aztán majd ha elmúlik ez az állapot, élesben is vigyük tovább ezt az életet.

És még tudod mi nagyon feltűnő? Hogy lelassult az idő és minőségibb a tartalom, amit belerakhatunk. Ezt már Áldásnak tudom be, és számomra ez adja a legnagyobb békességet.  

Kívánom, hogy Te is találd meg a saját módszeredet, amivel most és máskor bármely zűrben eléred az egyensúlyt, a belső biztonságot és a lelki nyugalmat!

A további segítségek, amivel szükség esetén még szolgálhatok:

1.    YouTube csatorna, ahol 1-2 naponta önismereti és meditációs gyakorlatokat találsz – És hallhatsz az aktuális energiákról is. Feliratkozás gomb és kapod az értesítés, amikor új anyag kerül fel

2.    Sorsod és a Korona vírus – Mi a dolgod magaddal? – egyéni elemzés kérése hanganyagban

3.    Meditációk és önismereti gyakorlatok minden napra - Facebook csoport, ahol csatlakozhatsz az élő meditációkhoz is.

Köszönöm a figyelmedet!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

LC előadás - Kínai asztrológia előrejelzés 2020-2021 

2020.10.08-i kaposvári zárt előadás felvétele 17:05'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS