Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Holdújév - Élet a Holdállások szerint 2018. Február 13. 08:08

Újhold – Új Év – Holdújév

A Vízöntő jegyében lévő Újhold kezdi meg azt az évet, amit a keleti kultúrában Holdévnek hívnak. Bölcsen tudják, hogy az emberre a Hold van a legnagyobb hatással, és Ők a naptárjukat is ezen tradíció szerint állítják be. Hiába élünk nyugaton, és használunk egy logikai naptárt, az ösztöneink és a belső ritmusunk ezt nem tudja, és a Hold szerint kap erőre, változik vagy épp gyengül… mint annyi minden ezen a Földön.

Ha már kipróbáltad, hogy a saját energiáidat hozzá igazítsd a Hold járásához, illetve állásához, akkor észre vetted, hogy jobban sikerülnek a dolgok, mert figyelsz magadra… Már bele sem fogsz abba, ami gyengít, és többet teszel akkor, mikor teljes a harmónia minden szinten. Ez is önismeret, és mindenkinél más ez a ritmus.

Kedves Földi Angyal!

Egy Holdév indító és teremtő meditációra, a Holddal való életről szóló előadásra, és a hozzá tartozó személyes tanácsadásra hívlak, melyet az otthonomban tartok 2018. február 15-én, csütörtökön este. (Ha messze vagy, nem gond, hozzáférésed lesz ehhez is)

A mostani meditáción kapsz pár ötletet, hogyan tudsz a Holdhoz igazodni, és ezzel egészégesebben, kiegyensúlyozottabban, tudatosabban élni. Minek erőlködni amikor semmi energiád? Ilyenkor másban viszont ragyogó vagy. Mondjuk szellemi, vagy kreatív tevékenységekben találod meg a hatékonyságot. Ha pedig indokolatlanul szétvet az ideg pár napig, akkor tuti az egyik Holdállás okozza és jobban jársz, ha megtanulod kezelni ezeket a háttér hatásokat. ez úgy kezdődik, hogy megismered a saját Holdritmusodat. Erről is szó lesz csütörtökön… hogyan kezdj neki, mi az út, és hova vezethet el téged…

Ha eljössz, akkor személyesen, a Te saját Holdállásod szerinti reakcióidat fogjuk megnézni, és arra kapsz egyéni tanácsot. A többi pedig a Te dolgod lesz.

Épp ezért ez most nem a már megszokott módon zajlik. 3 részt tervezek.
Az elsőben általános keleti és nyugati Hold hagyományok, ismeretek lesznek. Mire jó, hogyan igazodjunk, hogy nem betegít meg a Hold ciklusa. Mikor mit érdemes.
A második részben az egyéni Holdállásokat nézzük meg minden résztvevőnél és erre szeretnék pár tanácsot adni. Ennél a résznél hiába az egyéni nézőpont, mindenki tanulhat bőven a másik feladataiból is.
A harmadik rész lesz a meditáció, amit az előző részhez igazítva mindenki a saját életét teremtheti az ismeretek alapján az Újhold segítségével. A módszer, amit átadok nem csak Újhold idején használható, és ezt a meditációt így ebben a formában még nem hallhattad.

Ha érdekel, ha hívást érzel, ha érzékeny vagy a Hold ciklusaira, vagy jegyeire, akkor ez az este segítheti az életedet, és várlak szeretettel.
Ha Holdhoz kapcsolódó betegséged, illetve problémáid vannak - nemi, illetve vízháztartást, kiválasztást érintő gondok – akkor a háttér problémákat oldhatod ezzel a meditációval és a neked szóló tanácsokkal.

Ha pedig érdekel, de idő vagy távolság miatt nem tudsz jönni, a meditáció után hozzáférhető lesz a teljes anyag és a hozzá tartozó egyéni javaslat is a számodra. Erről pár nappal később kapsz majd értesítést.

A részletek:

Időpont:                 2018. február 15., csütörtök   18:00 – 21:00

Helyszín:               Kaposvár, Kisfaludy u. 10.

Részvételi díj:       1 900,- Ft / fő

Ha jönnél, kérlek jelentkezz, mert most még kötöttebb a létszám, hogy mindenkire sor kerüljön ezen az estén. Hoznod nem kell semmit, esetleg takarót, meleg zoknit, kényelmes öltözéket. Innivalóról, gyümölcsről gondoskodom.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Békességet, Harmóniát, Könnyed Erőváltást Kívánok ebben az Új Holdévben!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra