Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Húsvéti Jézus és Isten meditáció 2018. Március 25. 22:22

Kedves Földi Angyal!

Az idei Húsvét Ünnepi Isten - Jézus Meditációra szeretnélek meghívni, melyet Nagypéntek délután tartok az otthonomban.

Egy különleges, a Telihold Erejével egybekötött gyógyító, teremtő és a saját, valamint

szeretteid életére Áldást kérő szertartáson vehetsz részt, ha jelentkezel és eljössz erre a programra,

vagy hozzáférést kérsz a felvételekhez.  Most először pedig a Facebook oldalon keresztül élőben is lehet csatlakozni a meditációhoz. 

A Nagyhét idején – ami tegnap, Virágvasárnappal kezdődött - egy kicsit minden más színt kap az életünkben, ha tudatosabbak vagyunk, és jobban figyelünk önmagunkra, a világra, a környezetünkre.

Ilyenkor több minden megmutatkozik kívül-belül még akkor is, ha tudatosan éljük az életünket, és más szemüveggel tekintünk az élet dolgaira. Ebben az időben felélednek bennünk az elfogadás, az együttérzés és ezáltal a másokért való áldozathozatal energiái. A nagyböjt egyik célja, hogy ebbe a 7 napba már tisztán lépjünk be, azért, hogy az az erő, amit másokra áldozunk, isteni ragyogás lehessen.
Magadért csináltad végig a nagyböjt megtisztulási folyamatát és nem úgy sikerült, ahogy tervezted, vagy nehéz volt lemondani? Jövőre tedd meg ezt másért és észre sem veszed a nehézségeket.

A Húsvét előtti napok mély járatokat nyitogatnak ki a lelkünkben, azokat a helyeket, amelyeket Istennek, Jézusnak, és a bármibe vetett Hitünknek tartogatunk. Ilyenkor az is odafigyel ezekre icipicit jobban, aki nem hívő ember, mert az Éterben érezhető a Meghittségnek, az Együttérzésnek, a Szolgálatnak egy nagyon finom rezgése, ami mindenkire hatással van.
Mintha fényt kapna a Húsvéti nagyhét idején egy olyan részünk, ami létezik, de máskor csak akkor látjuk, hogy mennyire nagyszerű, ha rákoncentrálunk. Most hozzárezeg az a pár sejt Istenhez, és késztetést sugall a szolgálatra.

Ez a meditáció ezt a részedet tárja fel és mutatja meg teljes egészében, azt az oldaladat, ami állandóan a közvetlen Isten és Jézus energiákkal áll kapcsolatban. Kinyitja a szívednek, a lelkednek egy olyan rekeszét – és nyitva is hagyja -, amelyben minden jelenlegi kérdésedre és kérésedre megtalálod a számodra legjobb, szükségszerű, segítő válaszokat és megoldásokat.

Egy ilyen különleges estére hívlak a Húsvéti Telihold idején. Ez egy Szent Szertartás, ami az egyik kedvencem, ahol kézzelfogható Jelenlét érezhető. Megerősíti a szívedben a Hitet, ha valahol elvesztetted az úton, a Reményt, ha nem találod a megoldását egy nehezebb helyzetednek, és legfőképp a Szeretetteli Isteni Gondviselést, a Tudatot, hogy „Minden a legnagyobb rendben, Te csak tedd a dolgod, itt vagyunk, segítünk, Áldott vagy!”

 

Ha a Húsvéti készülődés idején be tudsz iktatni egy kis szünetet, amit a legnagyobb békében és nyugalomban töltenél el Isten ölében, vagy ha hívást érzel egy kis „beszélgetésre” Jézussal az életedről, vagy ha csak egyszerűen részt vennél egy olyan meditáción, amelynek meghittségéhez foghatót nem ismerek, akkor várlak szeretettel a lenti helyen és időpontban.

Kérlek, ha jönnél, akkor jelentkezz mielőbb, mert a helyek korlátozottak, és tapasztalat szerint hamar elkelnek. (22 Földi Angyal fér el)

Helyszín:                           Kaposvár, Kisfaludy u. 10.

Időpont:                     2018. március 30., péntek   16:00 - 19:00

Részvételi díj:                  1 800,- Ft / fő

Hoznod nem kell semmit, mindenről gondoskodom, viszont egyetlen kérésem lenne ez alkalommal kapcsolatban, ha meg tudod tenni.

Kérlek, hogy tervezd úgy az estédet, hogy ne kelljen időre menned, sietned, vagy haza rohannod utána, mert az az eddigi tapasztalat, hogy a meditáció meghittsége, a kialakult energiák általi légkör, az Isteni és Jézusi Jelenlét, vagy a személyes élmények feldolgozása maradásra fognak késztetni.

Ha pedig nem tudsz eljönni, de szeretnéd az energiákat átélni akár már azon az estén, akkor ide kattintva tudod megrendelni a meditációt. 

Ha a díj csütörtök 16:00 óráig megérkezik a megadott számlára, akkor már péntek este el is végezheted a gyakorlatokat, ünneplőbe öltöztetheted a szívedet, és megélheted általa a legnagyobb benned lévő Szeretetet.

Kívánom, hogy legyen Bensőséges, Meghitt, Áldott Húsvéti Ünneped Szeretteid körében!

Köszönöm, hogy meghallgattál!              

Mélységes Szeretettel és Tisztelettel:

Garbóczi Tünde 

Vissza az előző oldalra