Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

I Ching üzenet - Felkészülés a Patkány hónapjára 2018. November 29. 08:08

Kedves Földi Angyalolvasó!

A mai kérdés, amit feltettem a boldogabb és sikeresebb élet érdekében, így hangzik: Mi az, amit a közelgő Patkány hónapja előtt még javasolt megtenni - azoknak, akikhez eljut ez az üzenet -, hogy a bőség és a jólét szabadon áramoljon be az életükbe az év legtermékenyebb időszakában?

A kérdés aktualitása nem más, mint a december 7-én beköszöntő Patkány hónapja. Ez a pár hét a jutalmakat fogja kiosztani az évben megtett jócselekedetekért… a célod érdekében tett önfeláldozásért… és a befektetett erőfeszítésekért. Emlékszel, hogy mi volt év elején, amit a Kutya 12 hónapjáról írtam? Eljutott hozzád, hogy mi az a 4 fontos dolog, amivel javasolt ebben az évben kiemelten foglalkozni, és jó lenne elvégezni, hogy a Kutya bősége eredményes legyen? (Mert Ő az egyik legerősebb pénz állat!)  

Íme egy kis visszatekintés, ami még mindig aktuális:

A fizikai valóság, a környezet és anyagi világ dolgainak rendezésével, mint egészség, közérzet, jólét, bőség, pénz…

A kapcsolatok – főleg a baráti – átvizsgálásával, az ártó, a látszat, és az egyoldalú érdekkapcsolatok elpusztításával…

A stabil és gondtalan jólét-jövő teremtésével, elsősorban azoknál, akik meghallják a Sors jeleit és ahol tudják, ott követik a feladataikat…

A szellemi képességek - mint az intuíció, a megérzések, a különleges adottságok kiaknázásával és használatának ösztönzésével…

A Patkány pedig ezek alapján fogja ebben a hónapban kiosztani a jutalmakat leginkább bőség, jó közérzet, egészség és mindennemű anyagi juttatások formájában!

Nos erre szól a kérdés, aminek az érmék szerinti válaszait a beérkező sorrendben lent olvashatod. Vedd ki belőle azt, amit rá tudsz ültetni most az életedre. Még van időd bőven a fenti dolgokkal foglalkozni, mert ennél a még jobb hír az, hogy a januári Bivaly átveszi a Patkánytól a stafétabotot, tovább ontja az áldást, azzal a különbséggel, hogy amíg ez a hónap a már elért eredményeket jutalmazza, a januári kitartó Bivaly megelőlegezi a sikert, elvégzi helyetted a java részét annak, ami még vissza van és elvezet a célodig.

Szóval termékeny, bőségben bővelkedő és áldásban gazdag hetek elé nézünk, tehát jöjjenek a szent érmék szerinti válaszok a fenti kérdésre:

Sok változást mutat minden oldalról, ezért azt vedd ki magadnak, ami most legjobban igaz rád, amit érzel Te is, és amire eddig nem gondoltál, de megszólított. Ha mind, akkor mind, ha csak 1 vagy 2, akkor annyit. De a jóslat nagyon aktív, ezért olvasatlanul az első válasz rögtön ez: Most állj fel és legalább egyet lépj valamerre, amerre eddig nem tetted! Nézzük a többit címszavakban, abban a sorrendben, ahogy érkezik:

-       Bármit teszel, a legfontosabb, hogy szenvedéllyel, lendülettel, belső Tűzzel tedd! Hagyd a rutint, az „oda sem kell figyelnem” mozdulatokat. Helyette koncentrálj és fókuszálj, urald a pillanatokat teljes mértékben. Mindig add bele mindazt, ami ott lobog benned testi erőben, hullámzó érzelmekben és eget rengető gondolatokban.

-       Ez a hozzáállás egyensúlyozza ki a helyzetet, és állítja megoldás útjára az eseményeket.

-       Ez a benned egyre erősebben lobogó Tűz mutatja meg, hogy képes vagy arra, hogy el érd amit szeretnél és bizonyítja be, hogy egy koncentrált mozdulat többet ér, mint száz szétesett kapkodó cselekedet.

-       Minél jobban tudsz fókuszálva lobogni, annál jobban látod, hogy a feladat összetöpörödik, és nem is olyan vészes, mint amennyire gondoltad.

-       Meg tanulod értékelni a kihívásokat, és meglátod benne önmagad teljességét. Visszahívott és összegyűjtött energiák a szolgálatodba állnak.

-      Nincs segítőd, ez benned zajlik, zárj ki minden zavaró fecsegést. Ha ehhez tartod magad az utad egyenes, zökkenőmentes és gyors lesz. Most minden felesleges szó egy lánc, ami gúzsba köt és nem enged, mert irányítani akar.

-       Barát viszi a pénzed, akkor is, ha jót akar.

-       A belső gondolataid mondják az igazságot és hozzák a gazdagságot, arra hallgass.

-       Mindenekelőtt első lépésed önmagadban lévő Tűz, a Remény és a Hit felébresztése, ami most egy és ugyanaz!

-       A végén pedig minden téren változás áll be: Tested erősebb, érzelmeid mélyebbek, gondolataid pedig tisztábbak lesznek.

Namaszté és Ámen! Igy Legyen!

A Patkány hónapjáról készül az első bővebb írás, de addig is már hozzáférhető a személyes elemzés erről a hónapról a lenti 2 linken, hogy mindaz, ami jön, valóban meg is érkezzen...

Mivel ez az időszak sokkal többet adhat, mint amit elképzelsz, ezért most 2 személyes elemzés közül is választhatsz:

1.    Szokásos, havi kiértékelés a megadott születési adataid alapján. A kapott képletedet összevetem a hónap energiáival, megnézem, hogy mit kellene kerülnöd, mert nagyobb káoszt okoz, ha belenyúlsz, valamint azt, hogy mi tartogat ajándékot, lehetőséget, szinte kötelező feladatokat. Itt nem kérdezhetsz, mondom, ami látszik.

2.    Első alkalommal szeretnék egy új havi elemzési módszert javasolni: Élő 20-30 perces konzultációban felteheted az életed aktuális kérdéseit bármelyik életterületeddel kapcsolatban. Most az anyagi oldalt javasolnám, de természetesen nincs az életnek olyan része, ahol az anyag, mint cél, vagy eszköz ne jelenne meg. Így csak rólad beszélek, nem vakon, hanem célzottan válaszolok arra, ami épp foglalkoztat, ahol gondjaid vannak, és szeretnél kimászni a slamasztikából, vagy ha újat keresel, azt hogy lehet elindítani, formálni és elérni az adott hónapban. Ennek az előnye még többek között az is, hogyha hosszabb távú kérdésed van, akkor tovább megyünk 1-2 hónapot, így nem csak 3-4 hétre kaphatsz útmutatást, hanem akár 3-4 hónapra előre.

Ennek a menete: 1. rendelés és adatok megadása – 2. díj rendezése – 3. még aznap felhívlak időpontegyeztetés miatt – 3. az adott időpontban személyes élő beszélgetés (Skype vagy MSN) – 4. elküldöm a felvételt a megadott e-mail címre

Bármelyiket is választod, ez a hónap nagy lehetőségeket tartogat a bevételekre, a jólét befogadására és szükséget a pénztárcád nagyobbra cserélésére.

Használd a jóslatot szíved és belső hangod szerint!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS