Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

I Ching üzenet - Vissza a múltba

  

Kedves Földi Angyalolvasó!

A teljes jóslatot és a hozzá tartozó segítő javaslatokat csak hírlevélolvasók kapják meg e-mailben,
itt csak néhány részletet találsz.  

Ha Te is szeretnéd az üzeneteket a postaládádban tudni, akkor a bal oldalon megtalálod a feliratkozás lehetőségét.
Előre is köszönet és hála a bizalmadért.
Az adatvédelmi tájékoztatót az oldal alján olvashatod, nagyon vigyázunk rád, nem kerül ki a kezeink közül semmiféle adat.
A hírlevélben nincsenek reklámok, csak témába vágó tartalmak. 

Pár idézet az aktuális jóslatból: 

"Mit kell tudni, mi a jótanács a napokban azoknak, akik szeretnének kikecmeregni valamiből, jobban boldogulni, sikereket megélni, új lehetőségeket teremteni ezekben a napokban? Mit kell tenni, tudni és hogyan lenne jó hozzáállni az előttünk lévő röpke időszakhoz?

Nem kisebb feladatot és egyben lehetőséget mutat a jóslat, mint a múlt mérgező és kilátástalannak tűnő helyzeteinek feldolgozását. Három idegszálat csiklandozó és frusztráló felszólítást kaptuk meg végső célként, mint az „Engedd el! Fogadd el! és Lépj tovább!” Külön is elég nagy falat mindegyik, de így összegyúrva kész rémálom hallani. Lássuk, hogy mit üzennek ezek sikeréhez az Égiek sorrendben, ahogy lefolyt a lista…

Vissza a múltba: Vedd elő azokat a helyzeteket, amelyek teljesen kilátástalanok, de ne csinálj semmit, vagyis ne megoldani akard. (Mintha ez a múlt héten is benne lett volna a jóslatban. Itt megnézheted az előző üzenetet teljes egészében)"

  

"Önvizsgálat (2) a múlt és a jelen között ítélkezés nélkül: Bátran lépj bele teljesen a tudatodba és meglátod a saját magad különbségeit múlt és jelen között, az akkori okokat és mozgatórugóidat. Nem biztos, hogy tetszeni fog, de jót tesz a tisztánlátás. Itt mutatja a jóslat a változásod és fejlődésed útját, de ezzel adja a legnagyobb nehézséget is egyben. Ennyi ésszel, ha ott lehetnék még egyszer... Szoktad ezt mondani? Kívülállóként próbálj meg az összevetéshez közelíteni. Így lesz az, amit látni fogsz egy felismerés, és egy döntés is egyben: Másként lesz ezután."

  

"Egy asztrológiai kiegészítést hozzáfűznék: A Kutya évében a Disznó idejét tapossuk. Amit a Zodiákus körön Ők ketten képviselnek, az meghatározza a hónap minőségét, a feladatait és a lehetőségeit. Amit bármilyen helyzetben, kölcsönösen egymásból kihoznak az a türelem és a lazaság. Ha rászánod magad a fenti folyamatra, akkor érdemes lenne ezt a két viselkedésmintát alkalmazni a vizsgálódásokban, nehogy egy görcsös elkapkodott erőlködés legyen belőle, mert abból nem hogy nem tanulsz semmit, de még a bűntudatot is felélesztheted magadban… Arra pedig végképp semmi szükség, mivel bűn nem is létezik!"

Könnyed emlékezést, türelmes kutakodást, tanulságos felimeréseket és békés tovább lépést kívánok!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS