Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Játék az idővel - A tudatos türelem

A türelem fogalma mögött két egyéni feladat van, amire most tudatosan figyelned kellene, hogy a Sors meghozhassa mindazt, amiért már megtettél mindent, de még mindig hiányzik valami… vagy amire vágysz, de eddig nem jött össze… vagy amiről nem is tudod, hogy kellene, de szükséged lenne rá valamikor.

A két indító feladat, hogy felismerd azt, hogy állsz a Türelem kérdésével. Vajon sokszor kapkodod el, mert sietsz és túlfutod, vagy inkább nem veszel észre baromi jó lehetőségeket, mert sietségedben átléped? Persze utólag tudod, hogy mit mikor kellett volna, de akkor már baracklekvár…

Ez az ok, amiért valami nem olyan, amilyennek szeretnéd… Sietsz! Jó hír, hogy bárminemű probléma megoldása megérkezik a Türelem alkalmazásával. Ez a feladat. Vagyis ne kapkodj, várd ki a megfelelő pillanatot és akkor lépj. No de vajon melyik lenne az? Ebben is kapunk némi segítséget, mert ha türelemmel hagyod a dolgokat kibontakozni, helyre állni, lesz egy pont, amikor a helyzetek pihenőre mennek – vagyis nem történik semmi, mintha megállna az idő, és akkor jössz Te!

Minden pillanat, amikor érdemes lépned, előtted terem és vár rád egy kicsit. Figyeld a lelassult időt!

Minden pillanat, amikor még várnod kellene, gyorsan arrébb áll, elillan előled. 

Akkor ne rohanj, ne hajtsd, mert utolérheted, de már el is baltáztad a legjobbat… Ha érzésre szalad az idő, akkor ülj, állj, jódlizz. Ha pedig azt érzed, hogy mintha nem mozdulna semmi, lelassult az idő, a mozgás, akkor kapcsolj rá, mert neked állt meg a pillanat, hogy kitöltsd a cselekedeteiddel.

Biztos veled is volt már olyan, hogy vezettél, és azt kérdezted magadtól, hogy gyorsan mész-e, csináltál-e valami baromságot, vagy trafiznak valahol? Mindenki csak araszolt, bénázott, lassított, ügyesnek és gyorsnak érezted magad mellettük. Semmi különös nem volt, nem értetted, mintha más ütemben léteztél volna, felpörögtél az térben és az időben. Nos, valami ilyesmit kell érezned most is, amikor helyzeted lesz, hinned és tudnod kell belőle, hogy itt a pillanatod, megérkezett! Sokszor megjelenik, viszont keresned kell, és ami fontos, hogy tudnod kell előre, hogy mire használod majd a számodra megállt időt!

 

Fontos! Most nem a logikus agyaddal kellene döntéseket hoznod, hanem az érzéseid alapján. Akár azt kérdezed magadtól, hogy várjak-e még, akár azt, hogy vajon mehetek-e, belülről érezni fogod, hogy mi a helyes út számodra. És azt is, hogy mi a legjobb lépés.

Sokat emlegettem – főleg az egyéni elemzéseknél – hogy az eredmény majd év vége felé jelentkezik. Hát itt van az a hónap, ahol már csak egy kis tudatos Türelemre van szükség, vagyis arra, hogy elkapd a megfelelő pillanatot az utolsó lépéshez!  

És hogy mi lesz az eredmény? A jó időben tett Sorslépések egyetlen pillanat alatt helyre rakják az életed minden területét, ahol sötét lyukak tátonganak. Megtöltik értékkel, élménnyel, élvezettel, amitől boldogabb, békésebb és kiegyensúlyozottabb leszel. Semmi másra nincs szükség, csak visszatanulni a türelmet! Nem rohanni, mikor állni kell, és nem állni, mikor ott a lehetőség és léphetsz egy nagyot. Akkor kellene a bátorságodat előkapni, meghozni a szükséges áldozatot, és tenni, amit lehet. De ezt is csak lassan, megfontoltan, a maga ritmusában. Ha ez meg van, akkor mehetsz az erdőbe sétálni…

Tudatosan Türelmes Termékeny és Szerencsés napokat kívánok!

Ha szeretnél időben infókat kapni az aktuális energiákról, iratkozz fel itt a hírlevélre, mert a hűségnél az elsőbbség.

Ha szeretnéd tudni neked személy szerint mit tartogat a következő pár hét, itt találod a megrendelőt egy egyéni kiértékelésre.

Sok sikert és köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az értéket adó ajándékokat!

 

Teremtő Telihold 2020 - 1. meditáció 30:10

Teremtő Telihold 2020 - 2. meditáció 31:51

 

Ha még nem vagy közöttünk: 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed megadása és ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, kérjük, hogy használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS