Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Karmikus gondolatébresztő mindenféle bőségért... 2020. Február 11. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Gondolkoztál már azon, hogy miért érzed néha, hogy kihasználnak, becsapnak, teljesen hülyére vesznek... csupán azért, mert Te segítettél, áldoztál, toltál magad előtt valakit, aki miután megkapta tőled, amit akart, magasról tojt a fejedre? Érezted már rosszul magad azért, mert adtad, amit kértek, de nem volt elég, többet vettek el, mert azt hitték övék az életed, rendelkeznek feletted? Döntöttél már ugy egy-egy ilyen helyzet után, hogy soha többet paliravevés, ezután résen leszel, megkeményedsz és Te is magasról teszel mások életére? Ha ismerős a szitu, elárulom, hogy nem fogsz tudni másként viselkedni, vagy ha mégis, ez az írás neked szól, hogy bele ne ess a karma gödrébe. Igen, érdemes legközelebb is ugyanígy, nyitott szívvel, segítőkészen, még akkor is, ha nagy a valószínűsége, hogy ismét beleakadsz egy akarnokba. Ez a világ kettős: ahhoz, hogy Te önzetlen tudj lenni, kell melléd egy önző energia! Másodsorban pedig azoknak szól, akik úgy érzik értük van mindenki, és azt hiszik nekik bármit lehet "Teremtés" címszó alatt... 
Lehet, de a következmény nem választás kérdése! Mert van itt egy íratlan rendszer:

 

Ok-okozat törvénye = A Smaragdtábla 7 isteni törvénye közül az egyik.

Hétköznapi nyelven ezt hívjuk Karmának. (Most hagyjuk a buddhista filozófiát, ott egy csöppet más jelentéssel bír ez a fogalom)
Világi nyelven életed jelenlegi állása a Te felelősséged, mert minden döntésednek, lépésednek következménye van. Te alakítod a saját életedet, nem lehet senkit hibáztatni. Ha megteszed, és másra vered a felelősséget, vagy a már megteremtett szar helyzetedben még nagyobb károkat okozol másoknak, vagy az Ő hátukon keresztül akarsz kikeveredni a saját slamasztikádból, az még nagyobb gödörbe fog belelökni. És zajlik ez egészen addig, amíg meg nem érted, hogy amit másokkal teszel, az lesz veled... Gáz, de így van, hisz ez az egyik, az Univerzumot működtető isteni Törvény.

Ha megrövidítesz másokat, Te leszel kevesebb… Ha kihasználsz másokat, kikerülni sem tudod, hogy megvezessenek… Ha elveszel másoktól a saját akaratod teljesítése közben, a célban veszíted el amiért küzdöttél… Ha csak a saját igazadat tartod fontosnak, ne várd, hogy megértsenek… És még sok-sok helyzet…

Csak óvatosan az akarnok lépésekkel, főleg most, egy nagy bőséget ígérő évben, amikor bármi sikerülhet, amire már régóta vársz, mert több jön, mint ami szükséges, ha odaadod érte, ami másoknak szükséges! És nem csak anyagban, pénzben, fizikai jólétben, egészségben, hanem lelki bőségben, érzelmekben, szellemi kiteljesedésben, bármiben, ami még benned van, csupa jót hoz majd az életedbe, csak eddig nem talált utat magának. 

Mert nem azért vagyunk itt a Földön, hogy mások hátán felemelkedjünk, hanem azért, hogy másokat magunk előtt felemeljünk, segítsünk és szolgáljunk. A saját javadat pedig nyugodtan bízd rá a fenti Törvényre!

Néha nehéz, mert a kihasználtság, a becsapottság és a csalódás gyakran követ ezen az úton, de csak addig, amíg elvárjuk az eredményt, azt, amit mi adnánk cserébe. Mert az általában nem onnan jön, ahová a segítséget beleraktuk, hanem a legváratlanabb helyzeteken keresztül, mint ahogy az önző emberek sem attól kapják a tanítást, akiket bántottak… Ez már szintén az Ok-Okozat Törvényének a dolga, és hidd el nem tétlenkedik. Ahogy kifelé, úgy befelé, ezért tegyél úgy kifelé, ahogy szeretnéd majd fogadni befelé...

Azoknak könnyű a Föld, akik ismerik a Törvényeket, mert Isten ezeken keresztül mutatja a hozzá vezető utat! Sorra vesszük majd... Így első nekifutásra most ez nagyon aktuális.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

LC előadás - Kínai asztrológia előrejelzés 2020-2021 

2020.10.08-i kaposvári zárt előadás felvétele 17:05'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS