Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Kecske hónap 10 milliószoros napja - A passzív teremtő erő 2018. Július 12. 11:11

A Kecske hónap tanítása: A passzív erő teremtő ereje, azaz csak lebegni kell, ennyi az egész…

Ebben az évben ez a hónap a jelenben való tartózkodás, az aktuális dolgainkkal való foglalkozás, a pillanattal való eggyé válás és az életünkkel való azonosulás ideje. Kevésbé aktívnak tűnő időszak, de annál nagyobb lehetőségeket tartogató hetek előtt állunk. Egyik tanárom szokta mondani, hogy mindig a passzív fél dönt, mert az aktív kérdez és feldobja a lehetőséget, és a passzív, visszahúzódó energia az, aki választhat, aki dönthet, hisz Ő az, akit kérdeznek. Pedig másként látszik, de a valóság tényleg ez, ha belegondolsz.

A Kecske hónapja pont ezt a passzív erőt jelképezi, amely a háttérből észrevétlenül döntéseket hoz, elrendez és egységesít. Még az is lehet, hogy tudtán kívül, mert dehogy akar Ő bármibe is beleavatkozni, neki pont jó, úgy, ahogy van… Pontosan ebben rejlik az ereje, és épp ezért kérdezik Őt! Jó a jelen, de ha már kérdezed, az tényleg jobb lenne, köszönöm és ide vele… És megkapja, amire nem is gondolt, viszont pont arra van szüksége, amit nyújtanak. És persze pont akkor. Mennyire egyszerű.

Voltál már úgy, hogy nem akartál semmit, és minden lett, aztán rájöttél, hogy kellett, csak nem tudtad? Na ez pont ilyen, és benne ez a 10 milliószoros teremtő nap is ilyen lesz, erre fogunk ráerősíteni. Ha nem tudsz eljönni, akkor ezen a napon bele kellene feletkezni a jelenbe, élvezni azt, és várni, hogy mi jön gondolatban, érzésben, cselekedetben, magadtól, másoktól. Csak figyelj, és a Sors aktív lesz, Te maradj passzív, és csak zsebeld be ami érkezik. Emberként nem könnyű semmit sem csinálni, de gyakorolj. 

Ebben az évben a harmadik 10 milliószoros napi Teremtő meditációra szeretnélek meghívni (részletek lent), az Imakerék ünnepére, ami Buddha tanításaira való emlékezés napja, a teljes felszabadulás 3. lépcsőfokának elérése. Ez nem más, mint a benned lévő Teljesség és a Világgal lévő Egység megélése, amolyan személyes belső Nirvána.

Amikor ezt az energiát megtalálod és lehorgonyzod önmagadban, akkor a Teremtés leegyszerűsödik, és már csak egy döntés választ el attól, amire szükséged van, amit szeretnél előhívni életed valóságában. Persze nem mindent kaphatsz meg, csak, ami a Sorsoddal harmóniában van. Képzeld milyen káosz lenne, ha minden ember minden kívánsága valósággá válna… Azt tudod megteremteni, amire a Sorsod felhatalmaz, pláne, ha még teszel is érte, ha rááldozol időt, energiát, kényelmet…

Ezzel a meditációval ezt a passzív elrendeződést szeretném neked segíteni, amikor szinte alig teszel valamit, csak kivársz, és reagálsz, ezzel megengeded a teremtésnek, hogy helyreállítsa az életedet. Visszakapod a döntés képességét egyetlen mozdulatlansággal: Megteremted, hogy az élet meghozza számodra a legboldogabb kijelölt utat… Erők sokszorozódnak meg azért, hogy rátalálj arra a boldogságra, amire születtél.

Ha nyitott vagy ezeknek az energiáknak a befogadására... Ha akaratos cselekvés nélkül teremtenéd az életedet, úgy, hogy ne járj mellékutakat... Ha hívást érzel egy csodás, belső, tiszta szeretet utazásra, önmagad felfedezésére, a benned lévő csendes erő „passzív aktiválására”, amely feljebb emel a mostani helyzetedből... Vagy ha csak kiszakadnál a hétköznapokból pár órára a békébe, a nyugalomba, Isten ölébe, akkor várlak szeretettel élőben a lenti helyen és időpontban, vagy online a Facebookon keresztül. 

Helyszín:              Kaposvár, Kisfaludy u. 10. 

Időpont:               2018. július 16., hétfő   18:00 – 20:30

Részvételi díj:     2 200,- Ft / fő

Hoznod nem kell semmit, innivalóról, kényelmedről gondoskodom. 

Mivel a helyek korlátozottak (22 Földi Angyal fér el), ezért kérlek jelentkezz mielőbb, ha jönni szeretnél, mert a helyek gyorsan fogynak. 

Ha idő, vagy távolság miatt nem tudsz személyesen részt venni a meditáción, de szeretnél velünk együtt lenni, teremteni, akkor vagy csatlakozhatsz otthonról a Facebookon az élő közvetítéshez, vagy 2 napig elérheted a Facebook oldalon keresztül a felvételeket. Ennek feltételeiről is jelentkezés után küldöm a részleteket. Elérhetőségeket itt találod. 

Köszönöm, hogy meghallgattál! 

Mélységes Szeretettel és Hálával: 

Garbóczi Tünde

 

 

Vissza az előző oldalra