Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Kígyó hónap - Végjáték 2019. Május 30. 07:07

Tart már, de a napokban felerősödik (június 6-ig) 2-3 olyan Sorsot(!) befolyásoló feladat, amivel javasolt lenne kicsit többet foglalkozni, mert bármilyen piszlicsárénak is tűnhetnek ezek a dolgok, hosszútávra teremthető velük egy boldogabb élet. Hónap elemzést kérők előnyben, mert már hallották a rájuk vonatkozó dolgokat, és ha kezdtek valamit az infóval, akkor Ők már hátra dőlhetnek. 

A júniusi Ló hónapjának személyes elemzése ide kattintva rendelhető. A Ló hónap sokunknak a szerelemről, párkapcsolatról, egyéb huncutságokról fog szólni, pengeélre állítja és feszegeti majd mindennemű kapcsolatunkat. Ha pedig a kapcsolatok környékén is kihasználjuk az érkező lehetőségeket, a Ló felültethet a hátára, ami a szabadság, öröm, életélvezet élményével ajándékoz meg bennünket... még az is lehet, hogy örökre.

De előtte még egy kis szellemi áramlás a májusról: Ez a hónap az év egyik legjelentősebb időszaka. Van több ilyen a folyó Disznóban, mindnek más a feladata, de az összes fontos. A májusi Kígyó jelképezi a Disznó évében a szükséges változásokat, az idő kerekét és a szellemi energiák felpörgetését. Külön-külön és együttesen is jelen van az életedben attól függően, hogy minek kell átalakulni, hol tartasz jelenleg és mit szeretnél danán-danán majdanán…

Ez az írás annak a felsorolása, ami itt van még az éterben egy hétig. Válaszd ki azt a lenti sorból, amelyiket most magadénak érzed. De ne tetszés szerint húzz lapot, hanem pont az számít, és azzal lenne némi dolgod a következő napokban, ami érzelmileg felpiszkál, vagy szellemileg frusztrál. Ez nagyon fontos, mert a hónap nem átölelni és kényeztetni jött, hanem rugdosni, szurkálni, noszogatni. Ha kicsit paprikásabb vagy ezekben a hetekben, ha sokkal több minden zavar, mint egyébként, és amúgy is felrobbanni készülsz legbelül, akkor van még valami Sorsmeghatározó feladatod ezekben a napokban. (Elemzést kérők ismét előnyben, hátra dőlhettek)

Hogy miért Sorsmeghatározó? Mert a Kígyó a Zodiákus körben az idő egyik ura. Belelát a jövőbe, és tudja, hogy a jelenlegi helyzetedből az évek során mire lenne szükséged egészséghez, boldogsághoz, sikerekhez, bármihez, ami az egekig emel… Most pedig ami a jövődhöz kell, azt veri ki belőled… feltéve, ha figyelsz rá és csinálod a dolgaidat.

Tisztul a kép? Összefoglalva, ez a hónap nem sétagalopp, hanem kőkemény Ben Hur-os kocsi verseny önmagaddal és a legnehezebb ügyeiddel. Ha jól irányítod a fogatodat és kilépsz egy apró előnnyel, már győztél. Elég egy lépéssel előnyhöz jutni, így a háló elillan és a látvány egy illatos kert lesz tele lehetőségekkel. Ami persze majd megint rajtad múlik, de ha nem teszel most semmit, akkor marad a betonutca.

Nézzük a következő napok energiáit, vagy hogy mire érdemes kicsit jobban figyelned. Ezek a Sorspiszkálók, amik gyökeres átalakulásokat indíthatnak el, ha hagyod magad… A sorrend nem fontossági, egy szinten van, lehet, hogy csak az egyik-másik, lehet, hogy az összes vonatkozik rád… az életedben sincs minősítése.

1, Rengeteg plusz energia van jelen, amit érzel is talán: fizikailag jobban bírod, érzelmi hullámvasútban ülsz és az agyad állandóan dolgozik valamin. Ha így van egyetlen út van számodra, ezt a plusz ajándékerőt használd tanulásra, információgyűjtésre, szellemi fejlesztésre. Tanulj valami olyat, ami már régóta érdekel, hiányzik a megoldásaid közül, vagy kellhet a jövőben. Lehet, hogy csak egy új recept kipróbálása a konyhában, de lehet akár egy hivatás elkezdéséhez nélkülözhetetlen tudás. Mindegy mi, csak új legyen és ne tudd jelenleg.

2, Foglalkozz az önbizalmaddal és a másokba vetett bizalommal. A kettő összefügg, mert amennyire hiszel saját magadban, ezt a Hitet tudod másokra kivetíteni. Féltékenység? A túrót! Önbizalomhiány… Most megkapod a lehetőséget, hogy feltárd önmagad képességeit és ezt a javadra fordítsd, hogy a belső stabilitásod erősödjön. 
Itt egy megjegyzés: Nem hiszek abban, ami folyik mindenfelől, hogy bármire képes vagy. Szerintem ez egy jó nagy parasztvakítás, hogy rád sózzanak egy csomó mindent. Abban hiszek, hogy arra vagy képes, amire születtél, de ezeket meg kell keresned önmagadban. Kipróbálni azokat a dolgokat, amit a szíved mutat, és nem azt, ami esetleg másnak nagyon megy és sikeres benne, mert hátha Te is az leszel… Foglalkozz többet magaddal és kevesebbet a többiekkel. Ott lesz az, amire képes vagy, amit szeretsz és amire születtél. És hidd el, az összes képességed csupán tizedét használod alapból. Van még ott, ahonnan a jelenlegiek jöttek! Ezt keresd, mert ebben van a Hit, Biztonság és Önbizalom. A többitől csak hitevesztett leszel!

3, Maradj a jelenben és a valóságban! A Kígyó az idő ura, legfőképp a jövőé, de akkor tiszta, ha azt a jelene építed rá. Nagy illúziómester is, és arra szeretne megtanítani, hogy nyugodtan ábrándozz, vágyakozz, teremtsd az életedet, de mindig csak a bizonyosság, a valóság alapjaiból kiindulva. Tényeket és racionális lehetőségeket aknázz ki, és ne képzelődj, ne feltételezz, és legfőképp ne gondolj bele olyat egy jelenlegi dologba, aminek nincs valóságalapja. Matekosok és kockák kicsit előnyben. A következő összefügg ezzel, de külön is értelmezhető…

4, A Kígyó spirituális Zodiákus. A spiritualitás is kétoldalú, vagyis van egy megfoghatatlan és egy kézzelfogható része. Van levegő és föld is benne. Spirituális gondolkodással is kell májkrémes zsemlét enni uborkával, mert különben éhen veszel… Ábrándozz a jövőről, de a jelenben tedd meg azt, amit tudsz – a két kezeddel! – aztán nézd meg a következő állomást, és ott formáld újra, ha szükséges. Mindig egy lépés vezet a jövő felé, de nem az illúziókra alapozva, hanem a jelen helyzetből kiindulva és arra építve.

Nos, ez a Kígyó hónap, és ha a következő napokban odateszed magad egy régóta aktuális, nyomasztó dologban, kevesebb akadállyal, sok segítő emberrel és sok apró problémafelzabáló robottal fogsz találkozni. Csak elindítani kellene az áradást, had zúduljon, mert itt az esély, hogy megszűnjenek a legnagyobb(!) terheid.

A végére egy magánjellegű történet, hisz én is végzem a dolgom abban, amit mutat a Sorsom. Olyan áradat indult el az életemben egyetlen telefonhívással, ami segít megszabadulni egy 10 éve húzódozó és a vállaimat kikészítő tehertől. Hosszú lesz az út, és teljes a bizonytalanság, semmi komfortérzet, de már nem sötét poklot élek, hanem finom illatokat, kellemes hangokat és megnyugtató fénycsóvákat érzékelek a messziben. És akinek köze van, vagy lett hozzá, látom, hogy a legjobbat hozza ki magából… Szinte megoldják helyettem, vagy megmondják mit tegyek. A többi már nem rajtam múlik, csak befogadnom a segítségüket és sodródnom velük. Ez sem könnyű egy volt irányításmániásnak, de igyekszem, és elég jól haladok…

Sok sikert neked is!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Itt a link újra a következő hónap csak rád vonatkozó feladatairól, szerelmi életed és más kapcsolataid lehetőségeiről: Ló hónap személyes elemzés
Ha pedig nagy a gáz, épp hogy élsz, fulladozol a terhek alatt... és a Kígyódról szeretnél még egy kicsit hallani, hátha benne van a megioldás... még pár napig azt is megteheted: Kígyó hónap személyes elemzés

Ha bármi kérdésed van, keress nyugodtan, hátha tudlak segíteni, támogatni, bátorítani.
A héten még lesz egy meglepetésem: Feltöltöm a szakdolgozatomat, és ha érdekel, hozzáférhetsz a szokásos módon. A címe Buddhizmus és Aztrológia - Az önismeret két útja. Így segíthetek a szellemi energiák megfelelő feldolgozásában. :) 

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS