Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Majom hónapja 2. - Történetek az életedből 2018. Augusztus 16. 07:07

Mi lesz, ha jobbra indulok? És mi, ha balra?

A Majom hónapja mindig nagy változásokat hoz nekünk. Ha csak azt nézzük, hogy indul egy új évad ott, ahol őszi/tavaszi ciklusban élik az évet… véget érnek a hosszabb szabadságok… a gyerekek suliba mennek… a nagyi bespájzolta a csemegéket télre… és kezdődik az év vége előtti utolsó hajtás... újra beáll egy stabil rendszer…Teljes nyugalommal tekinthetjük ezt a hónapot a második félév kezdetének.

A kínai asztrológiában a Majom pont ezekért az év közbeni nagyobb átalakulásokért felel. A naptár szerinti felosztásban most vagyunk az év felénél, a második félév pedig az elsőre épül rá, vagyis ott tud változni a legnagyobbat, amibe a legjobban belenyúltál. A keleti kultúrákban - és az Univerzumban - az egyik legnagyobb törvény így hangzik:

„Minden változik, nincs állandó, az élet folytonos mozgásban létezik.”

Ez egy nagyon jó hír, mert, ha remegett is a térded, de tetted a dolgod, amikor arról volt szó, hogy na most kell jobbra, vagy balra indulnod – bőven volt ilyen hónap az eddigiek között – akkor már láthatod az eredményeket, cselekedeteid következményeit, jutalmát, esetleg a slamasztikából kivezető lépcső első fokait.

A rosszabb hír, amiről már olvashattál a hónapról szóló írás első részében, hogy ha nem tettél semmit, akkor is változni fog az, amire a Sors rápöccinti aranypálcáját, és azt mondja: „Tapasztalj! Tanulj! Okulj! Minél többet, annál boldogabb lehetsz! És legközelebb csináld másként, ha valami nem tetszik, vagy mást szeretnél, mert a saját(!) Sorsodat csak akkor irányíthatod te magad, ha teszed a dolgod akkor, amikor kell… Ha nem teszel semmit, ne nyavajogj, mert csak az okostojás strucc hiszi azt, hogyha nem lát, őt sem látják. Balgaság! Én mindig látlak és vezetlek, csak az nem mindegy, hogy mindent rám hagysz, így nem választhatsz, vagy semmit, és csak a fő csapásokat hagyod rám, ami már megváltoztathatatlan… - A Sors”

A Majom hónapjának második tanácsa, hogyha már változtattál, akkor vizsgáld felül a döntéseidet: Jó az irány? Haladhatok tovább? Kell valamit igazítanom, hogy még egyenesebb, harmonikusabb, boldogabb legyen az út? Ha minden a helyén, a folyamat rugalmasan halad a kijelölt vonalon, akkor zsebeld be az eddigi eredményeidet, nézd meg hol jársz, mi, mennyi, hogyan lehet vissza a végcélig... ahol persze újra indul majd valami… mert a változás örök.  

A harmadik tanács pedig a legegyszerűbb: Ha eddig nem tetted meg azokat a lépéseket, amiket terveztél, akkor indulj el, mert az év második felében már a Sors suhintja rád varázslatos pálcáját… kérdés nélkül.

Egy általános asztrológia tanítás mindehhez: Akkor jársz a legjobban, ha mindig változtatsz! Sokszor keveset, vagy időnként egyí nagyobbat, ami lefoglal, mert a Változás Törvényét nem írhatod felül. Bármi van most az életedben, kellemes, kellemetlen, közömbös, tudd, hogy változni fog… Csillagok, Energiák és a Sors kérdése, hogy hogyan, mikor, mennyire. Ha Te rugalmasan mozdulsz, egy részét irányíthatod, ha mereven állsz, akkor jön egy nagyobb erő a tiédnél és lökni fog.

Ha tudod a dolgod csináld, és zsebeld be az eredményeidet… ha viszont bizonytalan vagy, kíváncsi, esetleg félsz a következményektől, akkor itt hozom a segítség egy különleges kártyavetésben.

Két módon kérhető:

Vagy írsz egy kérdést, ami így kezdődjön:
Mi lesz, ha…
Hogyan alakul…
Mit tehetek, hogy…
a lényeg, hogy a válasz egy történet lehessen, ne eldöntendő kérdést tegyél fel, mert nincs igen, vagy nem! Neked kell dönteni, a kártya ebben segíthet…

A kérdezéshez itt találod a linket… küldöm majd a kártya válaszait.

A másik mód személyes konzultáció online formában. Skypet, vagy MSN-t használunk. Itt lehetőség van a kifejtésnél is belekérdezni, vagy akár idő szerint több kérdést feltenni…

Időpont egyeztetéshez itt találod a jelentkezés linkjét… én foglak felhívni.

Ha pedig úgy érzed jó az irány, a módszer és az ütem, akkor csináld, mert a Sors hangja ez is: „Minden elismerésem, itt a jutalmad: Boldogság, Béke, Értékes Élet!”

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Bátor és biztos változásokat kívánok:

Garbóczi Tünde

 

 

Vissza az előző oldalra