Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Patkány hónap 3. rész - A múlt jutalmának és a jövő sikereinek ára 2018. December 19. 07:07

Mit főztünk eddig az évben? És hogy fog ízleni? Vajon jól lakunk vele? Marad belőle? Kiderül...

Patkány hónap 1. rész

Patkány hónap 2. rész 

....Ennek a megértése, feldolgozása és alkalmazása lenne most a dolgunk. Minden helyzet azért érkezik, hogy el tudjunk vonatkoztatni a külső anyagtól és elindulni a belső stabilitás felé. Nem tudom, hogy már érzed-e, vagy jött-e valami biztonságot megbillentő esemény, de ez a kulcs hozzá. Tapasztalatból tudom megosztani veled, mert nálam borult a bili, elég marcangoló volt, de a fentiekkel pár pillanat kellett csupán, hogy ismét rátaláljak önmagam legyökerezett, erőt és hitet adó pontjaira. És rögtön jött a nem várt jutalom! Hidd el, nagy lesz nálad is, csak éld át, ami vagy! 
Nem kevesebbről szól ez az üzenet, mint arról, hogy nem a külső körülmények, nem a fizetés, a munka megléte, vagy az anyag felhalmozása, hanem egy belülről fakadó állapot növelése, az isteni mivoltod teljesebb megélése adja azt a biztonságot, ami megrendíthetetlen, és bármikor kihúz a csávából. Mert a munkahelyedről már ma elküldhetnek, állhatsz ott estére a biztos állás nélkül, de az, hogy tudod, képes vagy teremteni, dolgozni, van eszed, tudással bírsz, hiszel önmagadban... na az hozza meg a következő munkát.   

Az egyetemes törvény értelmében az Univerzum és benne minden állandó változásban van. Te is, a körülményeid is, és a helyzetek is. Nincs kivétel, a világ ilyen. Ebben a mozgásban egyetlen dolog van a kezedben, az, hogy választhatsz, hogy ez a változás merre mozduljon. Nincs sok irány, csupán kettő. Jin és Jang. Egy és a másik.

Most az önbizalmad, a magadba vetett hited az, amit a változás megérint, és ami magával húzza a többi körülményt. Vagy kiteljesedik, vagy beszűkül. Itt kezdődik a szabad akaratod. Dönthetsz és tehetsz, vagy hagyod és maradsz. De akkor ne sajnálkozz, tűrj. A helyzet lehet, hogy már nem engedi a belenyúlást, de a belső világod mindig nyitva van az akaratod előtt. A Patkány erre kíváncsi és eszerint osztja a jutalmakat. Vagy morzsákat dobál, és szárazon csipegethetsz, vagy kinyitja előtted az éléskamra ajtaját és hatalmas lakomát csaphatsz bármiből, amire épp szükséged van.

Tudod, hogy lehet a legkönnyebb ez az út? Megosztom veled a saját, jól bevált módszeremet: Ha így év végén átnézed, hogy mi mindent értél el eddig, csinálsz egy gyors számvetést bármely időszakról… és ahogy egyre több sikert felhalmozol, elkezdhetsz magadnak örülni, a lehetőségért hálálkodni, az életedet szeretni és magadtól, valamint a haragosoktól bocsánatot kérni. Ezt is belül, nem kell kihirdetni, hogy milyen ügyes vagy, ne várj dicséretet, elismerést, mert az szintén külső dolog, és különben is a szerénység az egyik legnagyobb erény. Ehhez a számvetéshez a külvilág az Univerzális Törvények értelmében hozzá fog rendeződni. Ez a szabad akarattal való tökéletes teremtés. Mert ami jár az így jut el hozzád, a múlt eismerése önmagad számára a jövőd alakulásának ára… Önbizalomra és önmegvalósításra felkészülni... Hajrá! 

Már elkezdtem kielemezni a 2019 Disznó évét, és biza szükség lesz arra, hogy ezt a belső biztonságot megtaláljuk, hogy mindazt a jobb létet, amit a Kutya hozott, a Disznó ne tudja széttúrni. Megpróbálja, mert szórakozni szeretne egy kicsit, ha már övé lesz a hatalom… Szórakozzunk vele együtt mi is, de úgy, ahogy jó nekünk is. Erről hamarosan...

Hasznosságok a boltból:

Asztrológiát ajándékba - kattints és nézd meg, a csecsebecsén túl mi mindent lehet adni a szeretteidnek...

Patkány hónap egyéni elemzés hanganyagban - Még csak pár nap telt el a hónapból, ami egészen január 6-ig tart, még bőven érhetnek meglepetések... hogy a legjobbat tudd kihozni a helyzetekből, arra ez az elemzés tökéletes...

Patkány hónap egyéni elemzés élőben 30 percben - Ha van konkrét helyzet, amire szeretnél rákérdezni, mert életbevágó, vagy amúgy minden érdekel és kérdeznél mást is... 

A következő programok várhatóak:

2018. december 22., szombat 14:00-17:00 – Jézus Meditáció Kaposváron. Jelentkezés: info@garboczitunde.hu e-mail címen. Személyesen Kaposváron, vagy online élő közvetítésen keresztül vehetsz részt ezen a meghitt, ünnepi meditáción. Részletek jelentkezőknek. Pár hely maradt...

2018. december 29., szombat 10:00-12:00 – Tanítványtalálkozó alaptanfolyamot végzetteknek a szokásos módon (levél menni fog)

2019. január 12., szombat 16:00-18:00 – Előadás Budapesten a Disznó évének fő feladatairól (részletek hamarosan, de Oktogon környéke)

2019. január 19., szombat 13:00 – 17:00 – Előadás Kaposváron – 2019. Disznó évének részletes kiértékelése, általános és egyéni elemzése (részletek hamarosan, de ugyanott, ahol tavaly)

Pontos helyszínek a rendezvények részletes kiírásakor.

Köszönöm a figyelmedet, az idődet, a bizalmadat!

Áldásban bővelkedő belső biztonságot kívánok!

Garbóczi Tünde 

Vissza az előző oldalra