Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Tavaszi Napéjegyenlőség idején - Őselemek egyensúlya a sorsodban 2018. Március 21. 08:08

Őselemek egyensúlya a sorsodban = Harmonikus, egészséges és sikeres élet

Ahányan vagyunk, annyi félék. Az egyikünk pörög, megy, meg sem áll egész nap, mintha szét lenne esve, de nem… mások lassabbak, megfontoltabbak, kiszámíthatóbbak, mintha megterveznének mindent előre, de nem… egyszerűen így érzik jól magukat, ez a természetes számukra. Aztán vannak olyan emberek, akiket a hangosság, a harsányság, míg másokat a csendesség és a visszahúzódás jellemez. Jól van ez így, a világ ettől csodás és változatos.
Viszont a kínai asztrológia szerint egy közös mindenkiben van, mégpedig, hogy minden és mindenki, ugyanabból az 5 Őselemből tevődik össze, más-más minőségekben és arányokban. Aki ismeri ezeket az összetevőket és még azt is tudja, hogy Őt magát melyik milyen szinten jellemzi, és ezt meg is tudja élni életének különböző területein, annak nagy gondja nem adódik a nehezebb helyzetekben, könnyebben mennek a dolgai, mindig van a kezében megoldás, hisz azt használja, ami van, nem akar máshoz nyúlni (nem lesz hiány) és nem akarja a sajátját félretenni (nem lesz többlet). Egyszerűen megéli azt, akkor, és abban a minőségben, amivel rendelkezik.
Az Őselem összetétel és azok minősége megmutatja, hogy hol tudsz kiteljesedni, hol sikerülnek a dolgok, mi az, amivel ne is próbálkozz, mert nem rendelkezel vele, hiába megy másnak, fogadd el, hogy Te nem vagy olyan. Jó kis önismeret ez az egész.

  

A gondok és az életünk problémái, testünk, lelkünk, szellemünk betegségei ezen Őselem minőségek és mennyiségek felborulásából és kibillenéséből adódik.
A jó hír, hogy a megoldás, az egészség és a siker, ezen mutatók helyreállításával visszarendeződik, és újra megjelenik a harmónia és a kiegyensúlyozottság az életben.

Most pont ezen helyreállításoknak van itt az ideje, hisz a Napéjegyenlőség ezeket az energiákat segít azoknál, akik hajlandók a kibillent állapotból valahogy visszaindulni az egyensúly felé. Ebben szeretnélek segíteni egy elemzéssel, ha Te is ebben a helyzetben vagy. Ha életed bármelyik területe nincs közel az egyensúlyhoz, ha nem tudod mit tegyél életedben a hiányosságokkal, alul működő dolgokkal, vagy pont a többletekkel, túlzásokkal, hajszoltsággal, betegségekkel, akkor itt a lehetőség elindulni az alapjaidból az Őselemek szintjén.

Ha valami nem természetes életedben, érzed, hogy semmi egyensúly, csak billegsz ide-oda, de nem tartós a harmónia, és szeretnéd megtudni az okokat, kíváncsi vagy a megoldásokra, akkor a megrendelés oldalát ide kattintva találod.

Természetesen a többi rád van bízva, csak javaslatokat tudok adni, tenni Neked kell akkor, ha kész vagy rá. Csak addig kíván erőfeszítést, amíg elkezd rendeződni az egyensúlyod…
Kérlek, hogy írd meg a megjegyzésben, hogy életed mely területén érzed, hogy valami nem stimmel, szerinted mi van kibillenve, és merre. Valamiből túl sok van (vérnyomás, feszültség, cikázó gondolatok), vagy valami nagyon kevés, szinteden alul működik, enervált, lassú, vagy szükséges lenne, de meg sem jelenik az életedben?
Amiben tudok segíteni, ha elfogadod, hogy a személyes Őselem háztartásod alapján elmondom, hogy ami jelenleg kileng az életedben, az mitől alakulhatott ki, mi az oka, és hogy mindezt miként lehet helyreállítani az egyensúly és a harmónia megtalálása érdekében.
Például, ha az egészségeddel van problémád, szükségem lesz a születési adataidra, a betegség jellegére. Nem elég, hogy vérnyomásprobléma, kérlek, hogy csak annyit írj mellé, hogy alacsony vagy magas… Nem kell teljes kórkép, csak a betegség ezen minősége.
Vagy ha mondjuk magánéleti válságban vagy. Nem elég annyi, hogy a párkapcsolat nincs rendben, kérlek írd meg, hogy többet szeretnél (nincs párod és arra vágysz), vagy kevesebbet (van párod, de mindig veszekedtek, vagy balhéztok, és békét szeretnél)
Most a születési adataidon kívül jó lenne, ha megírnád a kibillenés milyenségét, mert így lesz a segítség használható igazán.

Ha pedig életed maga a béke, szeretet és boldogság, akkor csak így tovább, hallgass a megérzéseidre, mert egy harmonikus állapotban az sem fog becsapni...
Köszönöm, hogy meghallgattál!
Boldog kiteljesedést és testi, lelki szellemi harmóniát kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26)

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS