Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Teremtő erő a Sorsodban - Bőség vagy szükség, jólét vagy szegénység? 2018. Április 19. 08:08

 

Azt tanultam, és ebben is hiszek, hogy mindaz, amire szükségünk van a feladatainkhoz, a kiteljesedésünkhöz, boldogságunkhoz, az minden pillanatban a rendelkezésünkre áll. Sem több, sem kevesebb, pontosan az és annyi, ami és amikor kell. Ha ezt felismerted már, akkor a leggazdagabb ember vagy a világon!

De azért van paca a papírlapon… mert néha több kellene, vagy más, mert nem a saját életünket éljük, hanem valaki másé jobban tetszene… Elindul a sóvárgás, az irigység, a féltékenység. Mindenki van így párszor, ne hibáztasd magad, jó kis feladat. Inkább ismerd fel, értsd meg és tanulj belőle.

Itt egy személyes elemzés lehetősége a Te anyagi javaiddal kapcsolatban. Vajon mit szán neked a Sors, és ehhez hogy tudsz hozzáférni teljes mértékben? Több lejjebb és ezen link mögött...

No, de nézzük a bőséget a hónap feladatainak szemüvegén keresztül. 

A kínai asztrológia szerint Kutya évét éljük, és épp a Sárkány hónapját tapossuk. Két teljesen különböző és erőteljes Zodiákus, akik külön-külön is nagyon meghatározó energiát képviselnek, ezekben a hetekben pedig együtt uralkodnak a fejünk felett. A rossz hír, hogy nincsenek jóban, és ilyenkor mindegyik a saját akaratát szeretné érvényesíteni az éterben. A jó hír, hogy ez a küzdelem nagyon ösztönző tud lenni, ha odafigyelsz rájuk, mivel igaz, hogy ellentétek találkoznak, de mindegyik be szeretné bizonyítani, hogy igenis az Ő módszere a legjobb számodra. Nevezzük „csakazértis megcsinálom” pozitív szembenállásnak…  

És hogy jön ide a Teremtés, a bőség vagy a jólét? Sőt a pénz és annak a mennyisége? Úgy, hogy mind a ketten „pénzállatok”, bőség szimbólumok ebben a rendszerben, és azt a feladatot kapták, hogy amikor a felettünk lévő Csillagzatban csücsülnek, adják meg bőségesen azt, amire szükségünk van. Fontos! A szükség nem összetévesztendő a vággyal!
Persze nem petákokat szórnak az égből pont a fotelba, ahol ülsz, hanem lehetőségeket és tanításokat adnak, hogy jobban menjen minden, amikor végre felállsz a karosszékből… És lám most egyszerre ketten is ezt segítik, dobálják feléd a jobbnál jobb ötleteket, anyagi lehetőségeket, munkát, javakat. Ha a hónapban sok a dolgod, sok minden történik veled, csak úgy pörög az élet, akkor nálad működik az erő. Az már más kérdés, hogy élsz-e vele.

Vagyis abban teljes az egyetértés közöttük, hogy adni akarnak, csak a hogyan-ban van különbség. A Kutya szeret megdolgozni a javakért, a Sárkány viszont természetesnek tartja, hogy minden eleve a rendelkezésére áll, még több is, mint amire szüksége lenne. Miután megkapja, eldönti, hogy mit ad érte cserébe. 

Vagyis az egyik a munka után kéri a fizetséget, a másik pedig előre, és az alapján dönti el, hogy mennyit ad visszafelé. Mindenkiben mindegyik benne van, a különbség közöttünk a kettő aránya.

Most egy olyan utat szeretnék neked átadni, ami a két hozzáállást teljes egyensúlyban tartja, ezt követve könnyebb lesz eldönteni, hogy mi az, amiért előre meg kell dolgoznod, vagy mi az, amit kapsz és ráérsz utána leróni. Nem fejtem ki, szinte címszavakban olvashatod, mert neked kell felismerni a kritikus pontot, megérteni és átrágni magadban életed jelenlegi állása szerint. Egyet tanácsolnék. Legyél őszinte, úgysem tudja senki azt, hogy most mi a helyzeted bőség, jólét, pénz, esetleg munka terén… Csak így fog segíteni.

És akkor nézzük a két Zodiákus tanításait együtt, amikor harc nélkül felkavarják az állott, elhasznált, sehová sem vezető önsajnálatot az életedben, és összedolgozva érvényesítik akaratukat a Te javadra. Vagy befogadod, vagy hagyod… Szabad akaratodban áll eldönteni.

Életed fontos része legyen a cselekvés és annak hasznossága.
Ezeknek a (jó)nagy része legyen szolgálat a másik ember felé. Család, gyermek, szülő, barát, ismerős, vagy ismeretlen segítségre szoruló, főnök, munkatárs. Mindegy, segíts és szolgálj azzal, amit csinálsz. Ehhez mire van szükséged? Azt mindig megkapod… Bármire vágysz is, ha azzal tudsz valahogy szolgálni, ott lesz a kezedben. Kezded pedzegetni? Minél többet akarsz adni, annál több minden lesz a kezedben. És igen, megint az egóval jövök… Bőség kell? Dobd ki az egoizmusodat. Jólét kell? A maradékot is dobd ki. Gazdagság kell? Na ezt nem Te döntöd el, ez a Sors kezében van. De nem kell szűkölködni! A bőség forrása áramlik feléd is…

Vissza a szolgálathoz. Ezt egyféle módon tudod megtenni, ha magadra figyelsz. Arra, amivel Te rendelkezel, és nem azt lesed, hogy a másiknak mije van.
Ha pontosan tisztában vagy azzal, amid van, amit képviselsz ezen a Földön, akkor visszakapod az önbizalmadat és a hitedet. Ebben lesz a legnagyobb erőd!
Ez ad biztonságot, stabilitást, kitartást és még több egészséges önbizalmat.
Majd ahogy erősödsz felismered, hogy semmi másra nincs szükséged, csak erre, mert az élet ezen keresztül valóban meghozza mindazt, amire szükséged van az örömködéshez, szenvedélyhez, boldogsághoz.
Így találhatod meg azt, amire szükséged van, ami jót hoz, és megtanulhatsz szenvedéllyel élni, ami nem más, mint a feltétel nélküli szeretet szárnyakat adó élménye. Megnyugszik minden erő, mert arra használod amire kaptad.
A Kutya kiárad, a Sárkány befogad. Ég és Föld egyensúlyba kerül benned egy kiegyensúlyozott, állandóan változó és áradó áramlatban, ahol ott lesz jólét, bőség, gazdagság. Nos, ez a Teremtés a Sorsodban.

Ne arra vágyj, amit a másik előállít, arra vágyj, ami Te vagy és amit Te tudsz tenni!

Tudod, hogy mi ez pontosan? Van a tarsolyomban egy elemzés, ami segít helyre rakni az életedben ezeket a dolgokat. Személyes, rólad szóló, téged vizsgáló asztrológia, amelyben elmondom, hogy mi az utad a bőség, a jólét, a gazdagság területén. Mennyi pénz lehet az életedben, és azt hol találod, milyen úton jutsz hozzá a legtöbbhöz, ami neked meg van írva. Hol a hely, ahogy a teremtésed eredményes? Milyen szimbólumok segítenek, mik hozzák a javakat és mit kellene kerülni, hogy a pénz áramlása helyre álljon? Ezek és hasonló kérdésekre, ha kíváncsi vagy, ha segítség kellene, mert lyukas a markod, ha több folyik ki, és állandó a kétségbe esés, itt tudsz hozzáférni ehhez az anyaghoz.

Ismét köszönöm, hogy meghallgattál, hogy szolgálhatlak, és segíthetlek a magam képességei szerint!

Bőséget, jólétet, gazdagságot kívánok számodra!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra