Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Teremtő meditáció Mandalákkal 2020. Augusztus 14. 08:14

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Ebben az írásban egy igen hatékony és könnyen használható meditációt szeretnék veled megosztani, amihez szükséged van egy Mandalára. Nem kell, hogy Te készítsd el, de arra viszont szükség van, hogy a mandala megszólítson téged. Nincs rá jobb kifejezés, az a Te mandalád, amelyik az első pillanattól kezdve életre kel előtted, vagy amelyiket Te készted el. Nem kell, hogy ránézésre rögtön forogjon, elég annyi, hogy ne tudd levenni róla a szemedet. Csak bámulod, beleszerelmesedsz, csodálod... Az a Tiéd! Lehet több is, minden helyzetre, lelki állapotra, időszakra más-más, csak mindegyikkel legyen közöttetek egy láthatatlan, végtelen, érző kapcsolat. 
Természetesen a legjobb az, amit Te festesz, rajzolsz, készítesz, de tökéletesen működik az életedben a mások által létrehozott alkotás is. Egy a lényeg, hogy a művész mit jelenít meg, milyen színvilágot választ és mit visz bele a képbe. Ezért fontos, hogy elnevezze a mandalákat, mert az adja meg az alapenergiát és az áramlás fő útját. A nálunk található mandalák csodás környezetben, meditáció alatt és lezáró energiatisztítással készültek. 

Amikor meg van közöttetek a kapcsolat, kezdődhet a segítségével a teremtés...

Jöjjön pár mondatban a mandalák lényege. Sok információt találhatsz a neten róluk, álljon itt most az, amire egy meditációhoz szükséged van. A mandala mélyebb szimbóluma az Univerzum, a Mindenség, a Világ megjelenítése, a változás állandósága és a pillanat tökéletessége, aminek a közepén Isten található. A mandalával kialakított kapcsolat közvetlenül Istenhez, a Teremtőhöz, az Egyhez vezet el. A mandala színe, formája és szimbóluma a saját utad. Ezért is nagyon fontos, hogy megtaláld magad benne, Te legyél ott, rólad szóljon amit látsz. 

Ha meg van a jelen mandalád, ha már kapcsolódtok, kezdődhet a "munka".


Ez a mandala eladva!

A meditációhoz arra van szükség, hogy pont szemmagasságban legyen olyan távolságban, hogy jól láthasd a teljes rendszerét. Hagyhatod a falon is tőled magasabban, csak ülj le vele szemben olyan távolságban, hogy a fejedet ne kelljen felemelned. Gyújts egy gyertyát, és ha szereted az illatát egy füstölőt. Halkan rakhatsz be monoton zenét. A tibeti harangokat, a Solfeggio hangokat, a szférák zenéjét, vagy egy egyszerű ohm rezgést javasolnék. Segíti az elmélyülést és a gondolatok kiakasztását, de el is hagyhatod. 
Nyitott szemmel kezd a meditációt, és legelőször a tekintetedet kell ellazítanod, ellágyítanod, és szeretettel nézned. Ez megnyitja a szívedet, lecsendesíti az elmédet és pihenteti az idegrendszeredet és a testedet. 

Amikor pedig nem használod meditációhoz, akkor rakd központi helyre, hogy jól láthasd a nap folyamán bármikor. Bánj vele tisztelettel, mert egy élő entitás, aki teremtő és isteni energiákat közvetít. Minél nyitottabb a szíved felé, annál nagyobb erőt és áldást bocsát az életedre. 

Ha mandalameditációt végzel, két mód a legjobb:

1, Amikor célzottan kérsz valamit a Mandalától. Egészésget, Szerelmet, Munkát, Utazást, Különböző tárgyakat, dolgokat, Megoldást...
Előtte leírhatod, vagy csak gondolatban tudd, hogy mit szeretnél. Egy meditáció - egy cél. Ülj le és lazulj bele a "nézésbe". Amikor megtaláltad azt a helyzetet, ahol érzed, hogy csak Te vagy, a Mandala és a kapcsolat, akkor kezdj el koncentrálni a 3. szemedre, a homlokod közepére. Itt már becsukhatod a fizikai szemedet, ha úgy kényelmesebb, mert a "látás" már belülről indul. Fontos, hogy a 3 szem energiájával nézd és lásd a mandalát. Amíg nincs meg az érzés, hogy a fizikai szemedet ki tudtad venni a kapcsolatból, csak fókuszálj a homlokodra és várj türelemmel. Ez a gyakorlat külön is használható, megnyitja a 3. szemet, felerősíti a belső látást, az intuíciót és a megérzéseket. Amikor érzed, hogy a homlokod közepe életre kelt (először kellemetlen lehet, de elmúlik a nyomás) ott látod a mandalát a gondolataid helyén, tudatosan rakd be mellé azt, amit szeretnél. Még éberen a meditáció előtt jó, ha összeraksz egy képet és azt ülteted bele a mandalába. Ha nem vizuális típus vagy, akkor azt a belső érzékelést használd, amelyik nálad a legjobban működik. Halld a hangokat, vagy egy mondatot, érezd az illatokat, az érzelmeket, tudd a megvalósulást. Bármelyik jó, a mandala mindegyiket magába fogadja és elindítja a középpont (a megvalósulás) felé. 
Olyan ez, mintha egy tálcán Isten elé raknád a kívánságaidat... 
Végezd ezt addig, amíg jól esik, érkezni fog egy érzés, hogy a kiáradás tőled és a befogadás a mandalától megtörtént...
Ezután már csak az a dolgod, hogy megköszönd a figyelmet, hálát adj, hogy ezt megteheted és türelemmel várd a jeleket a további tennivalóidért, ha lesznek... Lehet, hogy a beteljesedett pillanatot kell csak várnod, addig pedig éld az életedet tovább.
Amikor pedig visszatérsz, mosolyog, élvezd a békét és a teremtés örömét. 

2, Amikor nincs semmi különös célod, csak békére, erőre, töltödésre vágysz. A módszer hasonló a fentihez, az eleje ugyanaz. Amikor meg van a kapcsolat és kinyílt a 3 szemed, nincs szükség tőled kiáradásra (kérésre) hanem csak legyél ebben az állapotban. Itt a befogadás a cé, hogy még mélyebbre merülj a mandala erejében és hagyd, hogy megdolgozza azt a részedet, amelynek szüksége van rá. Ennél a módszernél a legfontosabb, hogy az a mandala tényleg rólad szóljon, Te legyél...
Élvezd a töltést, amíg jól esik vagy szükséged van rá... Jöhetnek megérzések, megoldások, válaszok az életed eseményeire anélkül, hogy bármit is kérdeznél. Ha pedig kérdeznél, egyetlen kérédst javaslok ennél a módszernél: "Mi az, amit itt és most tudnom kell? Semmi konkrétum, semmi kérés, vagy célzott kérdés! Hagyd, hogy a Mandala, Isten közölje azt, ami a jelenlegi helyzetedben segítségedre lehet. 

A képeken lévő egyedi, kézzel festett (akril) teremtő Mandalák megvásárolhatók. Mindegyik alkotás Gelencsér Timea festőművész munkája, aki egyben a Csillag Energiaközpont oszlopos tagja, segítője és kreatív munkatársa. Bővebb információ elérhetőségeink bármelyikén, privát üzenetben, telefonon, személyesen.

Jó meditációt és sikeres teremtést kívánok!

Garbóczi Tünde

Ez a mandala eladva!

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

A Kakas hónap 3 legfontosabb feladata
Hanganyag megoldásokkal a jövő érdekében 20:12'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS