Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Az Univerzum Törvényei és az Ember 1.

 

Vajon az Ember miért gondolja sokszor, hogy csak ember? Miért nem hiszi el, hogy minden érte és nem ellene van? Miért nincs Hite az Életben és az azon belül betöltött saját szerepében? Nincs meg a belső noszogató hang, hogy okkal van itt ebben a világban? Miért a panasz és nem a hála? Miért az ítélkezés és nem az elfogadás? Miért a küzdelem valami ellen és nem az együtt mozdulás valamivel?

Tegnap visszakaptam egy nagyon fontos dolgot, amit egy ideje elveszítettem. Vagyis nem veszítettem el, csak nem tudtam, hogy figyelni kell rá, használni és életben kell tartani ahhoz, hogy része legyen az életemnek, mert nem jön magától. Halott volt ez a dolog bennem úgy, hogy nem is tudtam, hisz nem volt temetés, semmi olyan esemény, amitől észbe kaphattam volna, hogy egy fontos szereplő kilépett a palettáról. Segítség kellett ennek felismeréséhez – köszi Muci - de újra érzem, hogy él, és én is jobban élek vele ezután. Vigyázok rá. Ez a dolog nem más, mint az Életben, és azt szellemi síkon irányító Univerzális Törvényekben való HIT.

Csalóka, mert amikor van Hitünk, tudod olyan igazi, amire nem kell semmilyen bizonyíték, mert csak Hiszel valakiben vagy valamiben… akkor nem értékeljük, szinte észre sem vesszük ezt a nagyon fontos dolgot. Aztán ennek a hozzáállásnak következményeként elmegy, és ekkor sem tudjuk, hogy hiányzik, viszont megjelenik egy érzés, hogy valami nem stimmel, de nem tudjuk, hogy mi az. Amikor átvágnak, az már ékes bizonysága az elveszettségének! Első jele, hogy Isten, a Sors, az Univerzum fel akar rázni poraidból.
Kétségek sorozata, bizonytalanság, paranoia, hiba keresés, kifogások, magyarázkodások. Kész téboly. Olyan, mint amikor eljössz otthonról, mélyen belül tudod, hogy valamit elfelejtettél, de addig nem jössz rá, hogy mi az, amíg nem lesz rá szükséged. És végig rosszul érzed magad ettől. Pedig tehetnéd azt is, hogy ez van, majd, ha kell valami lesz ott, ahol leszel, megoldódik… mert hiszel abban, hogy mindent megkapsz, amire igazán szükséged van, az Élet működőképes magától is, és minden érted és nem ellened jött létre.

Tehát tovább gondolva… Hiszed, hogy ha érted, akkor ami most van, pont arra van szükséged. Akkor is ha írtó nagy a gáz babám, az kell neked. A fejlődés, amire szintén szükséged van, pont ezekben a kellemetlen helyzetekben rejlik. Amikor pedig csúcs szuper minden, maradj benne, élvezd ki amíg lehet, mert a következő Univerzális Törvény, amiben hinni lehet - hisz az orrod előtt zajlik - az, hogy minden változik, semmi nem állandó, minden pillanat más… még a Csillagok állása is változó, nincs ugyanolyan Égi háttér évezredek óta.

Fontos feladat a Hit őrzése. Igen, feladat, mert tenni kell érte, figyelni kell rá, nem adja magát könnyen, de ha meg van, éltesd, őrízd és tartsd közel a szívedhez. És még egy fontos dolog! Nem helyhez, épülethez, kultúrához, szombathoz vagy vasárnaphoz kötődik, hanem csak úgy belül… érzéshez, tudathoz, szellemiséghez, de legfőképp az Emberhez.

Alakuljon életed úgy ahogy eddig is, azaz legyen Hited szerint!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

12:12 A Kozmikus Háló - Képesség meditáció 51:00

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS