Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet?

Ezzel a Sorselemzéssel segíteni szeretném az életedet ebben az időszakban. A képleteidből megmutatkozik minden jelenleg aktív feladat, amivel ha foglalkozol, és legyőzve a saját nehézsgeidet hozzá idomulsz, akkor a lehető legjobban tudsz kijönni belőle a következő hetekben, hónapokban. Küldöm a jelenleg aktív önismereti kutakodás irányát, a fejlődésedet segítő hozzáállást, a kiemelkedő életterületeket és minden olyan megoldást, amit látok a képleteidből. Nem az egódat simogatom, hanem a határaidat feszegetem és egyben szűkítem... Magamból kiindulva, nem emlékszem, hogy volt-e a tudatos(!) életemben ekkora belső kihívás, ezért most nem a cukiság hoz ki a gödörből, hanem a nehezebb felismerések. 

Figyelem! Ez nem helyettesíti az óvatosságot, a megelőző intézkedéseket és a szabályok betartását! Nem jelenti, hogy nem terjeszheted, vagy kaphatod el a fertőzést!
Ez az elemzés csupán egy belső kapaszkodó, azt mutatja, hogy mit keress a saját életedben, mit hozott neked, amire nem figyeltél eléggé, pedig létfontosságú. Segít megmutatni, hogy mit tehetsz az általános dolgokon túl, aminek a következtében a legjobban tudsz kijönni ebből az időszakból. 

Nem megkönnyíteni szeretném, mert azt nem tudom, az egyéni nehézségi fok nem változik, de az, ha a megfelelő fókuszra állsz rá, gyorsabbá teszi a folyamatot és közelebb hozza a kijáratot.  

A rendelés és a felajánlás megérkezése után 1-5 munkanapon belül küldöm a hanganyagot. Hossza és tartalma egyéni, minden esetben a megadott születési idő pontosságától és a látható összefüggések számától függ. 

Adatvédelem és ÁSZF 

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet? - Kép 1.

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet?

Ár: 8.000 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra

Adj különleges, hasznos és segítő ajándékot szeretteidnek!

Névre és értékre szóló, amely bármelyik szolgáltatásunkra beváltható 2022 május végéig.

Rendeld meg itt!

További információ a link mögött...

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS