Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet?

Ezzel a Sorselemzéssel segíteni szeretném az életedet ebben az időszakban. A képleteidből megmutatkozik minden jelenleg aktív feladat, amivel ha foglalkozol, és legyőzve a saját nehézsgeidet hozzá idomulsz, akkor a lehető legjobban tudsz kijönni belőle a következő hetekben, hónapokban. Küldöm a jelenleg aktív önismereti kutakodás irányát, a fejlődésedet segítő hozzáállást, a kiemelkedő életterületeket és minden olyan megoldást, amit látok a képleteidből. Nem az egódat simogatom, hanem a határaidat feszegetem és egyben szűkítem... Magamból kiindulva, nem emlékszem, hogy volt-e a tudatos(!) életemben ekkora belső kihívás, ezért most nem a cukiság hoz ki a gödörből, hanem a nehezebb felismerések. 

Figyelem! Ez nem helyettesíti az óvatosságot, a megelőző intézkedéseket és a szabályok betartását! Nem jelenti, hogy nem terjeszheted, vagy kaphatod el a fertőzést!
Ez az elemzés csupán egy belső kapaszkodó, azt mutatja, hogy mit keress a saját életedben, mit hozott neked, amire nem figyeltél eléggé, pedig létfontosságú. Segít megmutatni, hogy mit tehetsz az általános dolgokon túl, aminek a következtében a legjobban tudsz kijönni ebből az időszakból. 

Nem megkönnyíteni szeretném, mert azt nem tudom, az egyéni nehézségi fok nem változik, de az, ha a megfelelő fókuszra állsz rá, gyorsabbá teszi a folyamatot és közelebb hozza a kijáratot.  

A rendelés és a felajánlás megérkezése után 1-5 munkanapon belül küldöm a hanganyagot. Hossza és tartalma egyéni, minden esetben a megadott születési idő pontosságától és a látható összefüggések számától függ. 

Adatvédelem és ÁSZF 

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet? - Kép 1.

A Sorsod és a Korona vírus - Mit szeretne nálad elérni és/vagy kérni tőled ez a helyzet?

A szolgáltatás felajánlás alapú

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

LC előadás - Kínai asztrológia előrejelzés 2020-2021 

2020.10.08-i kaposvári zárt előadás felvétele 17:05'

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS