Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Bőség, jólét és pénz a Sorsodban

Azt tanultam, és ebben is hiszek, hogy mindaz, amire szükségünk van a feladatainkhoz, a kiteljesedésünkhöz, boldogságunkhoz, az minden pillanatban a rendelkezésünkre áll. Sem több, sem kevesebb, pontosan az és annyi, ami és amikor kell. Ha ezt felismerted már, akkor a leggazdagabb ember vagy a világon!

Személyes, csak rólad szóló asztrológiai elemzés 10-15 percben, amelyben elmondom, hogy mi az utad a bőség, a jólét, a gazdagság területén.
Mennyi pénz lehet az életedben, és azt hol találod, milyen úton jutsz hozzá a legtöbbhöz, ami neked meg van írva.
Hol a hely, ahogy a teremtésed eredményes? Hogy használd a már meglévőt, hogy gyarapodjon? Van-e egyáltalán erre lehetőséged? 
Milyen szimbólumok segítenek, mik hozzák a javakat és mit kellene kerülni, hogy a pénz áramlása helyre álljon az életedben? 
Ezekre és hasonló kérdésekre, ha kíváncsi vagy, ha segítségre lenne szükséged, mert lyukas a markod, ha több folyik ki, és állandó a kétségbe esés, akkor itt a lehetőség, hogy tisztábban láss. Fontos! Ez nem időszakra, hanem egész életre, azaz Sorsra vonatkozik. Mindig és mindenhol használható. 

A rendelés és a rendezés után 1-5 napon belül (a rendelések számától függően) küldöm a felvételt a megadott e-mail címre. 

Bőség, jólét és pénz a Sorsodban - Kép 1.

Bőség, jólét és pénz a Sorsodban

Ár: 3.300 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra