Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Pályaválasztás, ahogy a Csillagokban meg van írva

Mire való ez a gyerek? 
Hivatás a Sorsban, továbbtanulás buktatók nélkül…

Az iskolarendszerünk szerint 13-17 évesen már kellene tudni egy gyereknek, hogy mivel szeretne egész életében foglalkozni, miből megélni, jól élni, sikereket elérni. A további Sorsát meghatározó legfontosabb döntést kell meghozni egy gyereknek és a szüleinek a 8. osztályban - vagy még előbb - és a középiskolák utolsó éveiben.
De vajon mi az, amire valóban szüksége van a csemetédnek? Úgy igazából, mi a módszere, hogy a legjobbat ki tudja hozni magából az élete során? Mire született, milyen irányban kellene addig is nevelni, hogy boldog legyen? Hogy lehet elérni, hogy ne csak iskolába járjon, hanem tanuljon is? Mindezt a kamaszkor kellős közepén. Félelmetes, hajmeresztő kérdések, kész horror…

A pályaválasztás stressz a gyereknek, szülőnek egyaránt. Választani kell, hogy hol tanuljon tovább, milyen iskolában, osztályban, mi legyen kiemelt… Vannak sikerszakmák, ahol kényelem van, sok pénz, vagy tradíciók, de vajon jó lenne számára az az irány, ami mindenkit karrierrel kecsegtet, vagy egészen más való neki?

Ha érdekel, hogy mi is az út, amit járva valóban teljes, boldog és sikeres lehet, itt a lehetőség.

Hanganyag – 10-15 perc terjedelemben - amit beszélgetés nélkül, a fontosabb irányok meghatározásával készítek el a gyermekről. Nevelési módszerek, életfeladatok, érdeklődés, beállítottság… Ez inkább személyiség elemzés, de sokat segíthet abban, hogy elfogadd Őt a maga teljességében, és ne vakon, vagy a Te elvárásaid szerint, hanem az Ő igényeinek megfelelően terelgesd.

A rendelés és a rendezés után 3 munkanapon belül a megadott e-mail fiókban találod a felvételt. 

Ha bővebben szeretnél erről olvasni:

Ide kattintva találod az erről szóló cikket

Garbóczi Tünde

 

Pályaválasztás, ahogy a Csillagokban meg van írva - Kép 1.

Pályaválasztás, ahogy a Csillagokban meg van írva

Ár: 4.500 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra