Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Történetek az életedből a kártya segítségével

Tudni szeretnéd hogy állsz a változások közben? Mik lehetnek a tetteid következményei? Nem úgy haladnak a dolgok, ahogy elképzelted? Mit tehetnél még? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre tud a kártya útmutatást nyújtani.

Van pár fontos dolog, amit tudnod kell, mielőtt kérdezel:

1. Nem helyetted dönt, az a Te dolgod, csak segíthet a döntéseid meghozatalában...

2. Éppen ezért nem válaszol eldöntendő kérdésre... a megfogalmazott kérdésedre a válasz egy történet legyen, ne pedig "igen-nem". A jó kérdékezdet: Hogyan alakulhat, ha...? Mi történhet, ha...? Mi változik, ha...? Mi lehet az eredménye, következménye, tanulsága...? 

3. A kártya válasza csak iránymutató a jelenlegi helyzetedből kiindulva, ami egyetlen döntéseddel megváltoztatható! Nem kőbe vésett végső dolog! Minden rajtad múlik, ez csak egy kis segítség, megerősítés, visszaigazolás lehet, és így is használd! 

A csomag tartalma 1 kérdésre 1 kártyavetés, ami egy történetet mesél el. Minél jobb a kérdés, annál biztosabb a válasz is! 

A rendezéstől számított következő vetési napon küldöm a felvételt. Hossza függ a kérdéstől és a kártya által adott választól. A legmélyére bekukkantok, ennyit ígérhetek.

Kártyavétésre tökéletes napok: hétfő, csütörtök és szombat. Másik napokon nem vetek kártyát, az anyagok küldése is ekkor várható. 

Történetek az életedből a kártya segítségével - Kép 1.

Történetek az életedből a kártya segítségével

Ár: 2.200 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra