Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Babahoroszkóp

Vajon mire született a gyermeked? Milyen a természete, a személyisége? Hogyan és mire érdemes nevelned? Hogy érti meg a legjobban a világot? Mitől lesz boldog gyermek, majd még boldogabb felnőtt? Vajon mi fogja érdekelni? Mit fog könnyedén megtanulni és mit nem kellene erőltetni nála? Mivel ösztönözheted, vagy mivel tudod például a veszélyektől távol tartani? Mihez van képessége, adottsága, mivel jó, ha foglalkozik? Mi lehet belőle? A lelki világa? Vajon kreatív lesz? Művész és álmodozó, vagy netán matekos logikus és racionális gondolkodó? És az egészsége vajon? Hogy maradhat kicsattanó formában, mitől betegszik meg, mire érzékeny a szervezete? Milyen sport, hobbi, játék való neki? És még sorolhatnánk... 

Csupa olyan kérdés, ami már a gyermek születése előtt is foglalkoztatja a szülőket... utána pedig Sorssegítőek a döntéshelyzetekben. Ha tudjuk ezeket a gyermekünkről, tudjuk azt is, hogy segíthetjük hozzá az élet adta ajándékokhoz, ami a végtelenben számára van előkészítve. Mindenki jól akarja csinálni, a legjobban... De az vajon jó a gyermeknek is? 
Abban szeretnék segíteni, hogy elsősorban a gyermeknek a legjobb legyen úgy, hogy a szülők tudatosan figyelnek a vele kapcsolatos döntéshelyzetekben, és nem az általuk elképzelt, hanem a valós jó szerint választanak utat számára. 

Az elemzés csak személyesen történik a megbeszélt időben és formában (online, vagy élő helyszínen). Hangfelvételt lehet készíteni, ami hasznos lehet később is, ha kopnak az emlékek. 

Amire előzetesen szükség van:
A gyermek teljes nevére és pontos születési idejére, helyére
Telefonszámra, ahol felvehetem a kapcsolatot és megbeszélhetjük a továbbiakat.  

A díj 1 órára vonatkozik, ami alatt csak a gyermekről beszélgetünk. Nincs szükség mindkét szülő jelenlétére, de természetesen jöhetnek ketten is. 

Lehetőség van teljeskörű családi elemzést kérni, ahol már több téma is érintve van: Beszélgetünk a gyermeken kívül a párkapcsolatról, a szülői hozott és tovább adott mintákról, külön és egyben is a családon belül betöltött szerepekről, önismereti dolgokról, személyiségek ütközéséről, találkozásáról... Kinek mit tartogat a másik fél, mi a feladat a családban, férfi-nő-gyermek között együtt és keresztben, hol az egyensúly, a béke és a folyamatos fejlődés mindenki számára... 
Ennek az elemzésnek az időtartalma kb 2,5-3 óra, ahol a pár mindkét tagjának a jelenléte szükséges. 

Bármilyen kérdésre, bármelyik platformon szívesen válaszolok, az elérhetőségek ide kattintva megjelennek. 

Babahoroszkóp - Kép 1.

Babahoroszkóp

Ár: 12.000 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS