Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Az önismeret útjai - A buddhizmus és az asztrológia

A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán töltött 3,5 év meghatározó témája volt Buddha első és legfontosabb tanítása a Négy Nemes Igazság és ebből a 4. igazság, a Nemes Nyolcrétű Ösvény elmélete és gyakorlata. Igyekeztem a TKBF-en tanultakat összeolvasztani a hivatásommal, az asztrológiával... Ennek az eredménye lett ez a szakdolgozat. 

A téma egyedi, különleges, és egy olyan boldogságutat tár fel, ami a hétköznapi életben könnyedén használható, kivitelezhető, és lebontja a saját magad által épített falakat a valódi igazság, vagyis igaz önmagad előtt. Nem csak buddhizmussal, vagy asztrológiával foglalkozóknak... Mindazoknak, akiknek fontos a lelki és szellemi fejlődés... 

Részletek az opponensi véleményből: 

"A szakdolgozat terjedelme 37 oldal, ami a Bevezető, 5 fejezet, Összegzés és Irodalomjegyzék részekből áll, továbbá 114 lábjegyzetet tartalmaz. A fejezetek megfelelően tagoltak. A hivatkozások pontosak. A buddhista alaptanítások bemutatása megfelelő, az asztrológiai párhuzamok érthetőek, követhetőek. A szakmai tapasztalat (asztrológia) és a meditációs felismerések leírásai a dolgozat erősségei.
Összegzés: A hallgató egy kiváló elképzelést jó színvonalon valósított meg. A témákban való jártassága, tapasztalatai segítették egy olvasmányos, érthető és logikus szakdolgozat elkészítésében. A dolgozat a mai modern, világi gyakorló kézikönyve is lehetne. Az apróbb formai- és tartalmi hiányosságok, pontatlanságok miatt a szakdolgozatot jó (4) érdemjegyre javaslom." - Komár Lajos 

Használd belátásod szerint, szenvedéllyel és örömmel írtam, azért, hogy mások is meríthessenek a saját tapasztalataimból. 
A dolgozat saját szellemi termékem, ezért kérlek, ha úgy gondolod, hogy érdekelhet másokat is, ezt a linket oszd meg velük, és ne kéz alatt terjeszd a könyvet. Köszönet érte! Részletek közlése, nyilvános platformon való terjesztése pedig csak a nevem feltűntetésével... 

A könyv tartalma számomra - remélem számodra is az lesz - felbecsülhetetlen, a kutatás úttörő és egyedi, egy hétköznapi buddhista asztrológus tapasztalatai 5 évre visszamenően. A díjat rád bízom, határozd meg, hogy mennyit szánsz rá. 
Hálás köszönettel: . 

Garbóczi Tünde
Mridukará - Szelíd sugarú
Menedékvételkor kapott buddhista név (szanszkrit)

 

 

Az önismeret útjai - A buddhizmus és az asztrológia - Kép 1.

Az önismeret útjai - A buddhizmus és az asztrológia

A szolgáltatás felajánlás alapú

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra

Csatlakozz a Csillagokhoz, iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

12:12 A Kozmikus Háló - Képesség meditáció 51:00

Ho'oponopono tisztító reggeli meditáció
Kezd a napot Varázslattal és Varázsszavakkal! 22:35'

 

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. Részletek itt.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS